Δολοφόνος - κτηνίατρος

eleni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 149 μηνύματα.
Απορω πως καποιος επιλεγει να κανει ενα επαγγελμα που εχει να κανει με ζωες και
συμπεριφερεται με τοση αδιαφορια.Οταν ανακαλυπτεις οτι το ζωακι σου ειναι τοσο ασχημα εξαιτιας του τι κανεις? Νιωθω τοσο εξοργισμενη μαζι του που κατι πρεπει να κανω.Αποκαλυφθηκε οτι 7 μηνες ο γατουλης μου εχει νεφρικη ανεπαρκεια ενω ειχε κανει ολες τις εξετασεις (και φαινοταν σε αυτες) και αυτος δεν ελεγε και δεν εκανε κατι.
Ειχε και μυκητες και του εδωσε χαπια που το μονο που εκαναν ειναι να του κανουν κακο στο συκωτι.
Βλεπω το μωρο μου με τον καθετηρα στο ποδι και κλαιω,σημερα ειναι η 2η ημερα που θα παει να μεινει μεσα με ορο και την επομενη εβδομαδα και παλι νεες εξετασεις να δουμε πως παει.
Πως να το αντιμετωπισω?
Δεν πρεπει να κανω κατι με τον εως τωρα κτηνιατρο ? (λεω να γραψω με σπρευ στο ιατρειο του "ΔΟΛΟΦΟΝΕ")
Ειναι τοσο αδικο για τον γατουλη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενη ευτυχως τουλαχιστον βρηκες ακρη ...μακαρι τωρα να πανε ολα καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να του κάνεις μήνυση, αν και είναι λίγο δύσκολο να δικαιωθείς. Πάντως σίγουρα θα τον τρομοκρατήσεις.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά πλέον...

μπορεισ να τον καταγγειλεισ στον παννελληνιο κτηνιατρικο συλλογο αν θες μπορω να σου βρω το τηλ κ την διευθυνση κ να του κανεισ κ μια μυνησαρα

Δυστυχως ειναι ειδικη περιπτωση μαζι του και δεν μπορω να του πω τιποτα,απλα τον αλλαξα.
Ο γατουλης ειναι χαλια ο καημενος το ιδιο και εγω .Απο το μεσημερι που τον εφερα σπιτι ειναι τοσο τρομαγμενος και ανησυχος ,τον ενοχλει πολυ ο καθετηρας,εχει διαρροια και εγω τρεχω απο πισω του.
Την Δευτερα θα βγουν και οι σημερινες εξετασεις και βλεπουμε ...
Συγνωμη για την πολυλογια μου αλλα ...ηθελα να τα πω,νιωθω πολυ πολυ χαλια.

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Δυστυχως ειναι ειδικη περιπτωση μαζι του και δεν μπορω να του πω τιποτα,απλα τον αλλαξα.
Ο γατουλης ειναι χαλια ο καημενος το ιδιο και εγω .Απο το μεσημερι που τον εφερα σπιτι ειναι τοσο τρομαγμενος και ανησυχος ,τον ενοχλει πολυ ο καθετηρας,εχει διαρροια και εγω τρεχω απο πισω του.
Την Δευτερα θα βγουν και οι σημερινες εξετασεις και βλεπουμε ...
Συγνωμη για την πολυλογια μου αλλα ...ηθελα να τα πω,νιωθω πολυ πολυ χαλια.
καλε για αυτο ειμαστε εδω να μπορεισ να εκφραστεισ

Σιγά την πολυλογία καλέ! Μάλλον δεν έχεις δει ακόμα τι θα πει πραγματικά μεγάλο μήνυμα σε φόρουμ :lol:
Τουλάχιστον σου είπε αν θα γίνει καλά ο γατούλης; Σε πόσο καιρο;

Δυστυχως δεν ξερω τιποτα.Σημερα μου ειπε οτι παμε για 3η ημερα την Δευτερα με ορο και εξετασεις.
Το ασχημο ειναι οτι εχω γινει καχυποπτη και σκεφτομαι οτι αρκετοι κινουνται με βαση το χρημα, και αυτες τις ημερες ηταν πολλα τα χρηματα .
Πριν απο 15 λεπτα θα επνιγα τον γατουλη με ενα σιροπι για την διαρροια.ΤΡΑΓΙΚΗ κατασταση,με την 1η σταγονα αρχισε να βγαζει σαλια πολλα και συνεχιζει εως τωρα και ηταν ηδη τρομοκρατημενος.
Γνωριζει καποιος καποιο χαπι για την διαρροια?
Τα εχω "παιξει" εντελως (λυπη - κουραση - εκνευρισμος)

eleni για τη διάρροια ίσως σε βοηθήσει αυτό το θέμα: https://www.mypetz.gr/threads/Διάρροια.219134/ :)
Καλή τύχη στο γατούλη σου! Αυτός είναι στο avatar?

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Δυστυχως δεν ξερω τιποτα.Σημερα μου ειπε οτι παμε για 3η ημερα την Δευτερα με ορο και εξετασεις.
Το ασχημο ειναι οτι εχω γινει καχυποπτη και σκεφτομαι οτι αρκετοι κινουνται με βαση το χρημα, και αυτες τις ημερες ηταν πολλα τα χρηματα .
Πριν απο 15 λεπτα θα επνιγα τον γατουλη με ενα σιροπι για την διαρροια.ΤΡΑΓΙΚΗ κατασταση,με την 1η σταγονα αρχισε να βγαζει σαλια πολλα και συνεχιζει εως τωρα και ηταν ηδη τρομοκρατημενος.
Γνωριζει καποιος καποιο χαπι για την διαρροια?
Τα εχω "παιξει" εντελως (λυπη - κουραση - εκνευρισμος)
μου φαινετε τα ιμοντιουμ κανουν αλλα να ρωτησεις το γιατρο την δοσολογια

Ευχαριστω για τις πληροφοριες,στο avatar αυτος ειναι.

Δοκίμασε την id της Hills για την διαρροια..Θα βοηθήσει...Βέβαια συννενοήσουμε με τον κτηνίατρο αλλά δεν θα του κάνει κακό νομίζω...

Εγώ αν θα ήμουν στη θέση σου θα έφτιαχνα φεϊ-βολαν με αυτά που έχει κάνει και θα τα μοίραζα στο κτηνιατρίο του κοντά για να δουν και οι άλλοι για τη κτηνήιατρο έχουν να κάνουν και βέβαια θα ανακοίνωνα το όνομα του και τα άλλα του στοιχεία για να μπορέσουν άλλοι να τον αποφύγουν. Ξέρω μπορεί να είναι χαζό αλλά είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Εύχομαι περαστικά!!!

Λογω της νεφρικης ανεπαρκειας τρωει δηλαδη πρεπει να τρωει γιατι δεν την πλησιαζει την kd.
Καλη η ιδεα σου ψωρογατο αλλα οπως εχω ηδη πει ειναι ειδικη περιπτωση και δεν μπορω να κανω κατι (τουλαχιστον τωρα γιατι θα το καταλαβει)

Το όλο θέμα θέλει υπομονή! Να είσαι δυνατή και να μην το βάζεις κάτω τώρα ειδικά που σε χρειάζεται ο μικρούλης σου. Πέρασα και εγώ μια κατάσταση με το γατούλη μου που είχε πάθει παράλυση των πίσω άκρων και είχε παράλληλα πρόβλημα με τη καρδιά του. Έπρεπε να παίρνει 8 χάπια την ημέρα για 15 μέρες, 6 χάπια για άλλες 15 μέρες και πάει λέγοντας. Του πήρε 4 μήνες για να συνέλθει! Όμως συνήλθε! Θέλει πολύ υπομονή και αγάπη, που δεν νομίζω να σου λείπουν! Μην το βάζεις κάτω, όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και οχι δεν το βαζω κατω.Απο αγαπη και υπομονη αλλο τιποτα

Τι γίνετε με το γατούλι σου; Πώς κρατιέσαι εσύ; Έχουν περάσει 10 μέρες, είναι καλύτερα τα πράγματα; Ο νέος κτηνίατρος πώς είναι; Θα είναι ευχάριστο να έχουμε νέα σας!
Υ.Γ Η φωτογραφία είναι από το Νινί μου όταν ήταν άρρωστο και η Μαρικούλα μας ήταν μωράκι ακόμα!

Κουράγιο κορίτσια με τις γατούλες σας!
Εχουμε κι εμείς έναν κτηνίατρο στην Τούμπα με ένα πενταβρώμικο ιατρείο που θυμίζει Σαράγεβο..Είναι σε άθλια κατάσταση, μέσα υπάρχουν γατούλες και ένας σκύλος ταλαιπωρημένα κι ο τύπος έχει κάνει μια τρύπα στο τζάμι για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν το βράδυ.Πέρα απο αυτό κάνει εμβόλια απο νερό- ναι καλα διαβάσατε- και πολλές φορές προσποιείται οτι εμβολιάζει...
Παρόλα αυτα υπάρχουν άνθρωποι που τον εμπιστεύονται και λένε οτι έχει τρέλλα με τα ζώα..:mad: :mad: Ε ρε Μάκης που του χρειάζεται...
Πληροφοριακά βρίσκεται Κλεάνθους με Πέστων.Αμα έχετε νεύρα λιθοβολίστε τον!

Σχεδον ιδια κατασταση,αυριο θα κανει παλι εξετασεις και βλεπουμε.Εχει αλλαξει τοσο πολυ η συμπεριφορα του που δεν μπορω πια να την ερμηνευσω αν ειναι επειδη ειναι αρρωστος η λογω ηλικιας.Για τον νεο κτηνιατρο ακομη δεν εχω σχηματισει πληρη εικονα αλλα κατι δεν μου αρεσει ισως να φταιει που ειμαι πολυ καχυποπτη πια.
Γλυκες ειναι στην φωτογραφια.Ευχαριστω παντως που θυμηθηκες να ρωτησεις για τον γατουλη, το εκτιμω.

Και καλα κανεις να εισαι υποψιασμενη ... τους χρειαζεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back