Δραστηριότητες όλο το χρόνο!

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Λοιπόν θα έλεγα πως αρκετοί εδώ μέσα είμαστε δραστήριοι και μας αρέσει να κάνουμε πράγματα.:hmm: Και σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να προτείνουμε μέρη,πάρκα,δραστηριότητες κλπ., στο forum.:)

Κι έπειτα είναι ωραίο να συζητάς για τα ενδιαφέροντά σου με άλλους.

Π.χ.,αν σε κάποιον αρέσει το τρέξιμο σε βουνό ή δάσος ή οπουδήποτε,θα μπορούσε να μας πει γιατί του/της αρέσει να τρέχει και να μας προτείνει τις αγαπημένες του τοποθεσίες για να ασχολείται αυτό .:)

Κάτι που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν τα extreme sports,είναι αυτό το πάρκο στο Μαλακάσα::up:
https://www.adventure-park.gr/

Έχω πάει αρκετές φορές,μόνη μου ή με παρέα και πάντα έχω περάσει φανταστικά.:)

Υ.Γ.:Αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα,ας συγχωνευτούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου αρεσει πααααρα πολυ να παιζω μπασκετ.Ειμαι καλη στο να κλεινω τον αντιπαλο και στα 2ποντα καλαθια(απο μπροστα και απο γωνια).
Ωστοσο δεν ταξιδευω πολυ και δεν εχω μερη να προτεινω.Υπαρχουν μπασκετες ομως και σε αυτον τον ιππικο ομηλο που ανεφερεται στο θεμα σχολειο.Επισης εκει υπαρχει γηποεδο τεννις,κολλυμβιτιριο κτλ.

Υ.Γ αν καποτε επισκεφθειτε αυτο το μερος σας συνιστω να εχετε μαζι σας κανενα τοστ γιατι το φαγητο δεν τρωγεται με τιποτα....θα βρω και αλλα ερη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραιο θεμα !εμενα μου αρεσει να παιζω μπασκετ και να κολυμπαω ....πολυ ,παρα πολυ!(στην θαλασσα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back