Δυο καρδούλες στο σπίτι μας :)

• Thread starter Thread starter Fifiki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Fifiki

Νεοφερμένο μέλος

Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Καλημέρα!

Είμαστε η Φιφίκα και ο Πεπίτο και πριν 5 μερούλες μας μετακομίσανε στο νέο μας σπιτάκι.
Εγώ η Φιφίκα είμαι σχεδόν 2 μηνών, ζυγίζω 600 γραμ, εμβολιάστηκα και έχω ξεσκίσει όλο το σπίτι, όχι για να μάθουν μερικοί μερικοί ποιος είναι ο αρχηγός εδώ μέσα! Ο αδερφούλης μου όμως ο Πεπίτο, είναι αρρωστούλης. Ενώ έχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία, ο Πεπιτάκος είναι μόλις 300γρμ. και από ότι μας είπε ο γιατρούλης μας έχει καλυκοιο και έλκος στο αριστερό ματάκι. Από προχθές λοιπόν, έρχεται συνέχεια ένα ψηλό δίποδο, κουρεμένο σαν το lion king χωρίς ουρά!!! (πωπω είναι πολύ άσχημο :p) και κάνει τον Πεπίτο σκουληκάκι και τον καταβρέχει με κάτι υγρά στο ματάκι του και του δίνει και μία συριγγούλα στο στόμα. Δεν μπορώ να πω, εκείνος τρώει, πίνει νεράκι και πάει κανονικά στην λεκάνη μας και την λερώνει :mad: και παίζει που και που μαζί μου, αλλά μάλλον τον πλακώνω λίγο γιατί ολο τρέχει στα πόδια αυτηνής της αψηλής και χώνεται σε καταφύγιο :mad:. Τον αγαπάω πολύ όμως και θέλω να μεγαλώσουμε καλά μαζί γιατί είναι πολύ γλυκούλης και χνουδωτός και με ζεσταίνει το βράδυ όταν κοιμόμαστε μαζί :redface:. Γι αυτό θέλω να μου πείτε και εμένα αν έχετε περάσει κάτι αντίστοιχο, και τί μπορεί να συμβεί και ότι συμβουλές έχετε να μου δώσετε. Θέλω πολύ να με κυνηγάει κι αυτός λίγο, γιατί εντάξει είναι και λίγο ξεφτίλα να τρέχω εγώ συνέχεια από πίσω του! Θα μου βγεί και το όνομα και δεν κάνει ;).

Ευχαριστώ,

Η Φιφίκα

Υ.Γ. Στις φωτό είμαστε εμείς, ζητώ συγγνώμη για τον Πεπίτο, αλλά όλο κουνέται και είναι αδύνατον να τον βγάλουμε μία καλή φωτό :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1010682.jpg
    P1010682.jpg
    202,5 KB · Εμφανίσεις: 58
  • P1010700.jpg
    P1010700.jpg
    144 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P1010695.jpg
    P1010695.jpg
    166,5 KB · Εμφανίσεις: 49
τι φατσουλες να σου ζησουνε τα κουκλια σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα μας ξαναβάλανε στο κουτί και σε εκείνο το πράγμα που κάνει βρουμ βρουμ, και πήγαμε στον κύριο με τα τζάμια στο μάτι να μας ζουλήξει.. Με μένα ( Φιφίκα σπίκινγκ ) δεν ασχολήθηκε πάρα πολύ :mad: δεν ξέρω ακόμα αν αυτό είναι καλό η κακό, αλλά με τον Πεπιτάκο έκατσε αρκετή ώρα. Μας είπε λοιπόν ο κύριος ότι το ματάκι του πάει καλά και να συνεχίσει την θεραπεία του ώς έχει, συμπληρώνοντας και μία αλειφούλα Tobrex κάθε βράδυ και βλέπουμε.. Πάντως το καλό είναι ότι βλέπει κανονικά :). Το στοματάκι του όμως είναι στα ίδια επίπεδα, συνεχίζουμε την ιντερφερόνη, και ο γιατρός φοβάται μην προσβληθούν οι πνεύμονες του. Πρέπει λοιπόν τώρα, μία σταθερή ώρα της ημέρας να μετράμε τις αναπνοές του στο λεπτό και να τα καταγράφουμε για να παρατηρήσουμε τυχόν αλλαγές :/: Ο γιατρός φοβάται επίσης για λοιμώδη περιτονίτιδα ( τα διάβασε η μαμά μας πριν και στο διαδίκτυο και ήταν πολύ σοβαρή..) και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε για ακτινογραφία και εξέταση αίματος. Ααα. Βάρος πήραμε, όχι πολύ όμως, ο Πεπίτο τώρα είναι 400 γρ. μόλις. Η μαμά μας είναι πολύ στεναχωρημένη, όσα κι αν της λένε.. Πως αν μέναμε στο δρόμο θα ήμασταν τυφλά και ίσως και αγγελούδια.. Αλλά δεν την βλέπω να παρηγορείται. Ευχηθείτε μας καλή τύχη και τυχόν δικά σας περιστατικά θα ήταν πολύ καλή πληροφορία για εμάς.

Ευχαριστούμε :)

Καλη τυχη,καθε μερα ειναι πολυτιμη ειτε ειναι αρρωστα τα γατακια μας ειτε οχι,αυτο να θυμαται η μαμα σας.Περαστικα στον Πεπιτο!

Πεπιτάκο,γρήγορα με την αγάπη της μαμάς σου και τη φροντίδα του κυρίου με το τζάμι στο μάτι, να γίνεις περδίκι:up::up::up::up:

πεπιτακο εισαι παρα πολυ γλυκουλης!!!!!!!!! ελπιζω να πανε ολα καλα:):):)

Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα :)

Σήμερα μας ξαναβάλανε στο κουτί και σε εκείνο το πράγμα που κάνει βρουμ βρουμ, και πήγαμε στον κύριο με τα τζάμια στο μάτι να μας ζουλήξει.. Με μένα ( Φιφίκα σπίκινγκ ) δεν ασχολήθηκε πάρα πολύ :mad: δεν ξέρω ακόμα αν αυτό είναι καλό η κακό, αλλά με τον Πεπιτάκο έκατσε αρκετή ώρα. Μας είπε λοιπόν ο κύριος ότι το ματάκι του πάει καλά και να συνεχίσει την θεραπεία του ώς έχει, συμπληρώνοντας και μία αλειφούλα Tobrex κάθε βράδυ και βλέπουμε.. Πάντως το καλό είναι ότι βλέπει κανονικά :). Το στοματάκι του όμως είναι στα ίδια επίπεδα, συνεχίζουμε την ιντερφερόνη, και ο γιατρός φοβάται μην προσβληθούν οι πνεύμονες του. Πρέπει λοιπόν τώρα, μία σταθερή ώρα της ημέρας να μετράμε τις αναπνοές του στο λεπτό και να τα καταγράφουμε για να παρατηρήσουμε τυχόν αλλαγές :/: Ο γιατρός φοβάται επίσης για λοιμώδη περιτονίτιδα ( τα διάβασε η μαμά μας πριν και στο διαδίκτυο και ήταν πολύ σοβαρή..) και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε για ακτινογραφία και εξέταση αίματος. Ααα. Βάρος πήραμε, όχι πολύ όμως, ο Πεπίτο τώρα είναι 400 γρ. μόλις. Η μαμά μας είναι πολύ στεναχωρημένη, όσα κι αν της λένε.. Πως αν μέναμε στο δρόμο θα ήμασταν τυφλά και ίσως και αγγελούδια.. Αλλά δεν την βλέπω να παρηγορείται. Ευχηθείτε μας καλή τύχη και τυχόν δικά σας περιστατικά θα ήταν πολύ καλή πληροφορία για εμάς.

Ευχαριστούμε :)

Γλυκά μου " Φιφικάκια" όλοι εμείς που σας αγαπάμε ευχόμαστε το καλύτερο για σας και ειδικά για τον Πεπιτούλη..Να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να μεγαλώσει σαν υγιές γατάκι...

Τί κάνει ο Πεπίτο; συνήλθε λιγουλάκι;

Καλημέρα σας! :)

Φιφίκα σπίκινγκ! Λοιπόν ο αδερφούλης μου τις τελευταίες μέρες πάει πολύ καλύτερα, και πρώτη φορά το Σάββατο ο κύριος με τα τζάμια ήταν αισιόδοξος :up: Υπάρχει δε η περίπτωση να καταφέρουμε να του κάνουνε και αυτουνού τσίμπι-τσίμπι το Σάββατο και γενικά στο σπίτι έχουμε πάρτυ!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη σας την θετική ενέργεια και τις ευχούλες σας, εξαιτίας τους ο Πεπιτάκος με κυνηγάει επιτέλους και πάιζουμε συνέχεια :up::up:. Για αποδεικτικά στοιχεία του θράσους του :P και της κακοποίησης που δέχομαι ανελειπώς σας παραθέτω και φωτογραφίες ντοκουμέντα:happy:.

Συνημμένα

• P1010751.jpg
    P1010751.jpg
    265,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • P1010773.jpg
    P1010773.jpg
    164,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • P1010772.jpg
    P1010772.jpg
    166,8 KB · Εμφανίσεις: 51
Τέλεια νέα! Θα κάνει και εξετασούλες αίματος μαζί ή μόνο το εμβολιάκι του? Εύχομαι να είναι καλά και περαστικά όλα! Τι όμορφα που είναι τα μικρά σου, αυτή η εικόνα που παίζουν μου έφτιαξε το κέφι:)

Μπραβο,μακαρι να πανε ολα καλα!:up:

Τέλεια νέα! Θα κάνει και εξετασούλες αίματος μαζί ή μόνο το εμβολιάκι του? Εύχομαι να είναι καλά και περαστικά όλα! Τι όμορφα που είναι τα μικρά σου, αυτή η εικόνα που παίζουν μου έφτιαξε το κέφι:)

Μόνο εμβόλιο μας είπε ο γιατρός, και γενικά ενθουσιάστηκε αρκετά από την πορεία του :) Φυσικά και συνεχίζουμε την θεραπεία στα μάτια για τουλάχιστον 20 μέρες ακόμα και την ιντερφερόνη. Τώρα προσπαθώ και εγώ (η mother) να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη, και να ελπίζω ότι όλα θα συνεχιστούν καλώς :)

Τα όμορφα μικρά μας να αναφέρουμε ξανά ότι είναι "χορηγεία" της καλής κυρίας Κριστεν που είχε την υπομονή και την αγάπη να βοηθήσει να μεγαλώσουν για να τα έχουμε κοντά μας :D

Υ.Γ. άλλη μία φωτό της Φιφίκας τησ ζημιάρας

Συνημμένα

• P1010747.jpg
    P1010747.jpg
    239,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Ξέρεις τι Fifiki? Και εμένα έχουν καλυκοϊό και όταν τα πήραμε και εμείς και τα πήγαμε στο ιατρό μας είπε ότι η αγάπη που έχουν πάρει (και από την κοπέλα που τα βρήκε:) και από εμάς) είναι η καλύτερη ιντερφερόνη για το ανοσοποιητικό τους:) Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα που ακόμα και να έχουν κάτι τα γατάκια που μόλις παίρνουν, το αντιμετωπίζουν με δύναμη και δεν τα επιστρέφουν ή κ.τ.λ. Αφού υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι αξίζει να συνεχίζει και η προσπάθεια όλων μας εδώ! Τα μωρά σου είναι πανέμορφα και εύχομαι να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back