good luck
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
συντομα θα αναζητισουν το γαλα της μητερας τους. Ειναι στειρωμενη η γατα που πηρε τα μωρα????? οι δυο γατες η μαμα και η παραμανα εχουν συνγκενικη σχεση ή ειναι απο μωρα μαζι ?
Καποιες φορες η παραμανα μονο που ακουμπανε τα μωρα το στηθος βγαζει και εκεινη γαλα (αν και ειναι σπανιο φαινομενο) μηπως απεβαλε τα μωρα της η αλλη γατα? υπαρχουν πολλα που πρεπει να αναρωτηθεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά της βιολογικής μητέρας.
Πηγαίνει καθόλου κοντά τους; Τα θηλάζει; Αν είναι η πρώτη φορά που γέννησε, ίσως η συμπεριφορά της οφείλεται στην απειρία της.Νομίζω πως πρέπει να επιστρέψεις τα μικρά στη μητέρα τους ή, αν δεν τα δεχτεί, να αρχίσεις να τα ταΐζεις με μπιμπερό.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
good luck
Νεοφερμένο μέλος

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξε μια ματιά κι εδώ,ίσως σε βοηθήσει.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ξέρω ότι είστε πάντα στο πλευρό όποιου σας χρειάζεται.

moukelis
Επιφανές μέλος
Να τσεκάρεις απλά ποσο τρώνε,και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν πολύ αγαπησιάρικα μικρά με δύο μαμάδες!Έχεις βρει σπιτια ή θα τα κρατησεις;Αποφάσισα να αφήσω τα πράγματα ως έχουν και βλέπουμε. Απ'τη στιγμή που τα μικρούλια είναι οκ αδίκως τρελαίνομαι.![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ξέρω ότι είστε πάντα στο πλευρό όποιου σας χρειάζεται.![]()

good luck
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε θα τα κρατήσω. Πριν προλάβω να στειρώσω τη μαμά ένα βράδυ, έσκισε τη σίτα του παραθύρου και μου τα σκάρωσε. Και τώρα γίναμε 10! Και 3 σκυλάκια παρακαλώ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ποτέ δεν ξέρεις,μπορει να τα θελει κάποιος απο κοντινή περιοχή.Μια αφισούλα σε κάποιο πετ σοπ της περιοχής σου ίσως βοηθούσε.Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα πάντως!'Εχω βρει σπίτι για τα δυο από τα μικρά. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να βάλω αγγελία γιατί αποκλείεται να τα θέλει κανείς στην περιοχή Δράμας Καβάλας που ζω. Βλέπεις δεν έχουμε ευγενική καταγωγή...Οπότε θα τα κρατήσω. Πριν προλάβω να στειρώσω τη μαμά ένα βράδυ, έσκισε τη σίτα του παραθύρου και μου τα σκάρωσε. Και τώρα γίναμε 10! Και 3 σκυλάκια παρακαλώ!
![]()
Να σου ζήσουν όοοολα τα ζωάκια σου,και να προλάβεις να τη στειρώσεις πριν γίνετε κι άλλοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οι γατούλες δεν νιώθουν όπως εννοουμε εμεις οι άνθρωποι τη χαρά της μητρότητας...Απόδειξη,πως οι περισσότερες μόλις απογαλακτίζονται τα μικρά τους στους δύο μήνες,τα αντιμετωπιζουν αδιάφορα,ή και εχθρικά μερικές φορές.Οποτε καλό είναι να στειρώνονται αν δεν έχουμε βρει σπιτια για τα μικρούλια,όπως άλλωστε ανέφερε και ο/η good luck πολύ σωστά,μια και η ανευρεση σπιτιών είναι δύσκολη υποθεση,και υπάρχουν τόσα αδεσποτάκια.Εγώ θέλω να πω, ότι αν ήμουν η γάτα σου, θα την είχα τσακίσει την άλλη!Θα έλεγα: ''Με ποιο δικαίωμα γλύφει αυτή τα μωρά μου;''Αφού μας είπες ότι δεν έχει γεννήσει, θα ήθελε να νιώσει κι αυτή τη χαρά της μητρότητας!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ θα σου έλεγα ότι είσαι παρα πολύ τυχερή!! Μιάς και η κανονική μάνα δεν είναι και τόσο καλή μάνα!!
Μου εχει τύχει, είναι πολύ συχνό, ειδικά στις περιπτώσεις που τα 2 θυληκά έχουν συγγενική σχέση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Αυτές είναι οι δύο μαμάδες και οι αραδιασμένες μπαλίτσες τριγύρω είναι τα μικρούλια. Τώρα βέβαια που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν όλοι μαζί τους αγόρασα μεγαλύτερο διαμέρισμα. Μπορώ να μην τα προικήσω; Αγαπητή moukelis σου θυμίζει τίποτα η φωτό;
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Πλάκα κάνεις;!!!!!!!!!!!!!!Μια χαρά τα πάει η συνεργασία. Η μία τα γλύφει όλη τη μέρα και η άλλη τα θηλάζει όποτε το θυμάται και κάθε φορά που τη βάζω με το ζόρι εγώ. Αφού δεν κλαίνε τα μικρά και μεγαλώνουν, σημαίνει προφανώς ότι όλα πάνε καλά, έτσι δεν είναι;
Αυτές είναι οι δύο μαμάδες και οι αραδιασμένες μπαλίτσες τριγύρω είναι τα μικρούλια. Τώρα βέβαια που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν όλοι μαζί τους αγόρασα μεγαλύτερο διαμέρισμα. Μπορώ να μην τα προικήσω; Αγαπητή moukelis σου θυμίζει τίποτα η φωτό;
Ποια είναι η μανούλα και ποια η ανάδοχη;
good luck
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστούμε,εσύ που έχεις ολόιδια ξέρεις ποσο όμορφα είναι...Είναι πολύ γλυκιές διπλα δίπλα.Είναι πρώτη της γέννα μωρέ,γι'αυτο δεν τα πολυπροσέχει,συμβαίνει μερικές φορές.Η μανούλα είναι η Σιαμ (Νταίζη) και η ζηλιαρόγατα είναι η Μελίνα. Κάθε φορά που έβλεπα τα γατουλίνια σου έλεγα να σου στείλω pm αλλά δίσταζα. Είναι τα απίστευτα κουκλάκια!![]()
Πόσο είναι τα κουκλάκια σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος

Έχεις κι'άλλα γατάκια; Πως τα πάνε μεταξύ τους;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool