Δυο μαμάδες;

Η νταίζη είναι 1 έτους και κάτι ψιλά και η Μελίνα ενός έτους. Έχω άλλα 8 πλέον (μαζί με τα 5 μικρά) και το ξέρω ότι δε θα έπρεπε να το λέω αλλά αυτά τα δύο είναι η λατρεία μου. Η Νταίζη δεν αντιπροσωπεύει τη ράτσα της γιατί είναι πάρα πολύ καλό γατάκι, αλλά απίστευτα γκρινιάρικο. Η Μελίνα είναι η μετεμψύχωση της Βουγιουκλάκη. Μιλάμε για το απίστευτο νάζι! Κάνουν τη ζωή πραγματικά πιο όμορφη!:)
Έχεις κι'άλλα γατάκια; Πως τα πάνε μεταξύ τους;
Πω πω...Πολλά γατάκια ε;Πως τα φέρνεις βόλτα;
Η Μόιρα μου φάνηκε πολύ τρυφερή γατούλα όταν τη γνώρισα απο κοντά.Αποκοιμήθηκε στα χέρια μου το πρώτο πεντάλεπτο!Δεν την έχουμε ακομη μαζί μας,επειδή διορίζομαι θα την πάρω κατευθείαν στις 25 του μήνα στην Κάλυμνο,για να μην ταλαιπωρείται με μετακινήσεις.Άλλες γατούλες έχουμε,αλλά στην αυλή.Μάλιστα η μία μας ξενιτευτηκε στας Αθηνας για τα γυρίσματα μιας ταινιας,και την περιμένουμε να μας γυρισει.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μου ότι έχεις στην αυλή σου την Κατίνα Παξινού των γατιών! Ελπίζω να σε θυμηθεί στα oscar!:D
Ευτυχώς που η moira είναι ψυχούλα. Η μαμά της Νταίζη ήταν ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς. Είχε στείλει κόσμο και κοσμάκη στο γιατρό! Με τρόμο πήρα τη Νταιζούλα με τέτοιο Dna! Ευτυχώς όμως.
Με ρωτάς πως τα καταφέρνω. Δε με πειράζει που έχω πολλά ζώα. Αυτό που με τσακίζει είναι ότι τα βγάζω με βάρδιες. Παρά το γεγονός ότι τα πήραμε όλα μικρούλια, ποτέ δεν μπόρεσαν να συνυπάρξουν. Έτσι πρέπει να φωνάξω όλα τα γατιά να μπούνε μέσα για να μπορέσω να βγάλω τα σκυλιά. Μία παρανοϊκή κατάσταση. :cry:
Συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Να συμπεράνω από την ηλικία σου ότι είσαι δασκάλα; Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μου ότι έχεις στην αυλή σου την Κατίνα Παξινού των γατιών! Ελπίζω να σε θυμηθεί στα oscar!:D
Ευτυχώς που η moira είναι ψυχούλα. Η μαμά της Νταίζη ήταν ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς. Είχε στείλει κόσμο και κοσμάκη στο γιατρό! Με τρόμο πήρα τη Νταιζούλα με τέτοιο Dna! Ευτυχώς όμως.
Με ρωτάς πως τα καταφέρνω. Δε με πειράζει που έχω πολλά ζώα. Αυτό που με τσακίζει είναι ότι τα βγάζω με βάρδιες. Παρά το γεγονός ότι τα πήραμε όλα μικρούλια, ποτέ δεν μπόρεσαν να συνυπάρξουν. Έτσι πρέπει να φωνάξω όλα τα γατιά να μπούνε μέσα για να μπορέσω να βγάλω τα σκυλιά. Μία παρανοϊκή κατάσταση. :cry:
Συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Να συμπεράνω από την ηλικία σου ότι είσαι δασκάλα; Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.:)
Ναι κι εγώ φοβάμαι μην μας σνομπάρει μετά την καριέρα της!:PΠω πω,πολύ ζόρικη η μαμά της μικρής σου ε,είσαι τυχερή που βγήκε τόσο καλή γατούλα.Κι αυτό με τις βάρδιες πολύ δύσκολο...Χαρά στο κουράγιο σου,και μπράβο που καταφέρνεις και τα φροντίζεις.Θέλει πολύ αγάπη και υπευθυνότητα.:)
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια.Καθηγήτρια αγγλικών είμαι,στη δευτεροβάθμια με πήραν,λυκειάκια τρέμετε!:P

Συγχαρητήρια για τον διορισμό. :up: Μπράβο - μπράβο!!!:)

Με το καλό. Όλα να σου πάνε καλά. Και αν χρειαστείς πληροφορίες για μετάταξη, εδώ είμαι. Έχω σχεδόν όλους τους νόμους.;)

Συγχαρητήρια για τον διορισμό. :up: Μπράβο - μπράβο!!!:)

Με το καλό. Όλα να σου πάνε καλά. Και αν χρειαστείς πληροφορίες για μετάταξη, εδώ είμαι. Έχω σχεδόν όλους τους νόμους.;)
Ευχαριστώ πολύ,θα το έχω υποψιν μου!:)

Αγαπημένα μου κοριτσάκια μόλις κατάφερα να βγάλω μια φωτογραφία από ένα μικρούλι που δε στριφογυρνούσε για ένα δευτερόλεπτο. Δεν είναι κουκλάκι;

Συνημμένα

• ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ.jpg
    ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 38
Μωρό μου...Κουκλάκι!

Κανείς δε μου απάντησε:(. Να συμπεράνω ότι τα μικρούλια είναι χάλια και μόνο εγώ τα βλέπω κουκλάκια;:redface:

Α, βιάστηκα!:)

Μουκελίς καλημέρα! Αν σκεφτείς ότι έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα στα γατάκια, περίμενα να μου απαντήσεις:lol:! Πότε ξεκινάς και που; Και πάλι συγχαρητήρια!:up:

Tι χαλια καλε?Κουκλι ειναι!!!!!Και μασκοφορος σαν τη Leia!!!!Tωρα φωτογραφιες απο τα υπολοιπα....

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια:). Αν κάτσουν ήσυχα για 2 δευτερόλεπτα θα βάλω φωτό και απ'τα άλλα. Προς το παρόν θυμίζουν το κουνελάκι της duracell. Δε σταματάνε με τίποτα:lol:. Η Leia είναι φανταστικό γατοφατσουλίνι! Πολλά φιλάκια:D. Πάω να παίξω με τα μικρά.(δεν ντρέπομαι, κοτζάμ γαϊδάρα!)

Μουκελίς καλημέρα! Αν σκεφτείς ότι έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα στα γατάκια, περίμενα να μου απαντήσεις:lol:! Πότε ξεκινάς και που; Και πάλι συγχαρητήρια!:up:
Ξεκινώ στις 10 του μήνα.Είμαι ήδη Κάλυμνο και φτιάχνω το νέο μου σπιτι!Το μωρό είναι κουκλί,και η Leia είναι αδερφή του Σείριου,το ήξερες;

Να πω κι εγώ την εμπεριστατωμένη αποψή μου για τα γατάκια και τις μανούλες. Το έχω ξαναδεί αυτό με τις δυό μαμάδες. Μπορεί να είανι ζώα αλλά πιτεύω ότι και η άλλη θέλει μωράκια. Επίσης απ'όσο ξέρω οι γάτες δεν κάθονται πάνω από τα μωρά τους συνέχεια. τα ταΐζουν κτλ και μετά βολτάρουν. Και όσο μεγαλώνουν τόσο πιο πολύ τα αφήνουν μόνα τους. Εμένα επειδή είναι στην αυλή, μόλις μεγαλώσουν η μαμά τα βγάζει βόλτα! :lol::lol:

Η φωτογραφία με όλη την οικογένεια και την παραμάνα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Και οι μεγάλες γάτες και τα νεογέννητα είναι για φάγωμα!!!:inlove::baby:

Πόπη κι'εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι θέλει μωράκια και η Μελίνα μου. Μου περνάει από το μυαλό ένας γκρι γαμπρούλης από Βόλο!? ;) Μουκελίς καλορίζικο το σπιτάκι σου. Πήρες και τα γατουλίνια μαζί; Μετά τα πλατώ των universal studios τώρα κυκλοφορούν incognito στην Κάλυμνο;:cool: Τα αδερφάκια είναι απίστευτα κουκλιά αλλά...άσχετα! Και στη δική μου περίππτωση ο αδερφός μου είναι ο γόης και εγώ...:down:. Ευτυχώς αυτά είναι και τα δύο top models. Μένια όχι ότι είμαι χαζομαμά (που είμαι) αλλά να σκεφτείς ότι δεν έχουν καθόλου φωτογένεια (είμαι μεγάλο ψώνιο τελικά!) Δε χορταίνω να βλέπω τα γατουλίνια σας. Πολλά φιλιά:)

Να σας δείξω και τα άλλα;
Απ'ότι καταλάβατε αυτή δεν είναι η μαμά. Η μαμά τους τρίβεται στα πόδια μας και σφυρίζει αδιάφορα!:D
Τα ενόχλησε το φλας και φαίνονται όλα σαν κινεζάκια, στην πραγματικότητα έχουν μεγάλα ματάκια πιο στρογγυλά που πιθανόν να είναι μπλε σαν της μανούλας! Καληνύχτα από εμάς:).

Συνημμένα

• βουλα.jpg
    βουλα.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • φιλακι.jpg
    φιλακι.jpg
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • ολοι μαζι.jpg
    ολοι μαζι.jpg
    159,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Πόπη κι'εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι θέλει μωράκια και η Μελίνα μου. Μου περνάει από το μυαλό ένας γκρι γαμπρούλης από Βόλο!? ;) Μουκελίς καλορίζικο το σπιτάκι σου. Πήρες και τα γατουλίνια μαζί; Μετά τα πλατώ των universal studios τώρα κυκλοφορούν incognito στην Κάλυμνο;:cool: Τα αδερφάκια είναι απίστευτα κουκλιά αλλά...άσχετα! Και στη δική μου περίππτωση ο αδερφός μου είναι ο γόης και εγώ...:down:. Ευτυχώς αυτά είναι και τα δύο top models. Μένια όχι ότι είμαι χαζομαμά (που είμαι) αλλά να σκεφτείς ότι δεν έχουν καθόλου φωτογένεια (είμαι μεγάλο ψώνιο τελικά!) Δε χορταίνω να βλέπω τα γατουλίνια σας. Πολλά φιλιά:)
Οι γατούλες βρε παιδιά δεν σκέφτονται οτι θέλουν να γίνουν μαμάδες,εδώ μόλις απογαλακτιστούν τα μωρά κάνουν ότι δεν τα ξέρουν.Κουκλιά τα μωράκια,μακάρι να έχουν γαλάζια ματάκια...Το Σειριάκι θα στειρωθεί τα Χριστούγεννα,οποτε δε μπορούμε νασ ας γαμπρίσουμε.Εξάλλου πιθανότατα δε θα έβγαζαν γκριζάκια,αλλά διάφορα χρώματα.
Βολευτηκα στην Κάλυμνο και ετοιμάζω σιγά σιγά το σπίτι.Τα γατούλια μου δεν έχουν έρθει ακόμα,η Αμελί εχει συμπληρωματικά γυρίσματα στην Αθήνα,η Μόιρα πρέπει να κάνει εμβόλιο στις 28 για να ταξιδέψει,οποτε θα μου έρθει στις 5 Σεπτέμβρη,και το Σειριάκι μου θα έρθει όποτε έρθει κάποιος να με επισκεφθεί μετά τις 8 επειδή έχω σεμινάρια στη Ρόδο και δεν βρήκα ξενοδοχείο που να δέχεται ζωάκια...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back