julia13
Νεοφερμένο μέλος
ειμαι καινουργη εδω.....και πραγματικα ευχομαι να μου δοσετε καποιεσ συμβολες η βοηθεια. χθες βρηκα δυο γατακια στο δρομο, ειναι πολυ μικρα ακομα, νομιζω οτι ειναι γυρο στα 15 ημερον. εγω δεν μπορουσα να τα αφησω, δεν το μπορουσα..... τωρα τα εχω σπιτι μου και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω με αυτα τα γατακια, αγωρασα γαλα, τους δινο φαγητο, βεβαια. εγω ειμαι απο την αυστρια και ειμαι συνεχεια στο εξωτερικο, δεν μπορω να δωσω αυτη την φροντιδα που χρειαζουνται. εκτος απο αυτο εχω και αλλεργια...... αχχχχχ.......τους λειπει η μαμα τους παρα πολυ.
θειλει κανενανς να παρει αυτα τα γατακια η ξερετε καποιον που τα λατρευει; παρακαλω στειλτε μου ενα e-mail στο julia.hruschka@gmx.at
Η κατασταση εδω στην ελλαδα ειναι παρα πολυ δισκολα, δεν σε βοηθαει κανενανς, κανενας ομως...... Σας ευχαριστω παρα, παρα πολυ, εσεις που ολοι εχετε γατες, θα με καταλαβετε οτι δεν μπορουσα να τα αφησω στο δρομο..... Καλο απογευμα, Julia
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γεια σου Julia!!!καλησπερα σε ολους,
ειμαι καινουργη εδω.....και πραγματικα ευχομαι να μου δοσετε καποιεσ συμβολες η βοηθεια. χθες βρηκα δυο γατακια στο δρομο, ειναι πολυ μικρα ακομα, νομιζω οτι ειναι γυρο στα 15 ημερον. εγω δεν μπορουσα να τα αφησω, δεν το μπορουσα..... τωρα τα εχω σπιτι μου και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω με αυτα τα γατακια, αγωρασα γαλα, τους δινο φαγητο, βεβαια. εγω ειμαι απο την αυστρια και ειμαι συνεχεια στο εξωτερικο, δεν μπορω να δωσω αυτη την φροντιδα που χρειαζουνται. εκτος απο αυτο εχω και αλλεργια...... αχχχχχ.......τους λειπει η μαμα τους παρα πολυ.
θειλει κανενανς να παρει αυτα τα γατακια η ξερετε καποιον που τα λατρευει; παρακαλω στειλτε μου ενα e-mail στο julia.hruschka@gmx.at
Η κατασταση εδω στην ελλαδα ειναι παρα πολυ δισκολα, δεν σε βοηθαει κανενανς, κανενας ομως...... Σας ευχαριστω παρα, παρα πολυ, εσεις που ολοι εχετε γατες, θα με καταλαβετε οτι δεν μπορουσα να τα αφησω στο δρομο..... Καλο απογευμα, Julia
νομιζω θα βοηθουσε αν εβαζες φωτογραφιες με τα μικρα.Το μονο που ξερω να σου πω ειναι οτι χρειαζονται ειδικο γαλα και οχι αυτο που πινουμε εμεις.Κατα τα αλλα δεν εχω εμπειρια απο τοσο μικρα γατακια και δεν μπορω να σου δωσω αλλες συμβουλες.
Αν δεν βρεις καποιον ιδιωτη που να ενδιαφερεται να τα παρει, μιας κι εσυ εχεις προβλημα,καλο θα ηταν να απευθυνθεις σε φιλοζωικα σωματεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχήν συγχαρητήρια για την καλή σου πράξη να βοηθήσεις δύο αδύναμα πλασματάκια.

Στο site υπάρχουν πολλές αναφορές για φροντίδα σε τόσο μικρά γατάκια,σίγουρα θα σε βοηθήσουν.
Προσωπικά, όσα γατάκια έχω βρει τόσο μωρά όπως αυτά που περιγράφεις
τα εχω μεγαλώσει με μπιμπερό και Ormilac,είναι ειδικό γάλα για ορφανά γατάκια -απο petshop.
Νομίζω οτι θα πρεπει να τα πας και σε κτηνίατρο για να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας τους και να προσδιορίσει την ηλικία και το φύλο τους.

Ψάχνω για αρσενικό γατάκι για μια φίλη μου(βλεπε τις αγγελίες του site..)εαν κάποιο απο τα μικρούλια σου είναι αρσενικό ίσως να την ενδιαφέρει.

Αλήθεια τί χρώμα έχουν??Θα βοηθούσε εαν ανέβαζες φωτό..
julia13
Νεοφερμένο μέλος
! πραγματικα στεναχοριεμαι, γιατι πρεπει να ακουσω συνεχεια "γιατι τα πηρες...." ισος γιατι αλλιως θα ειχανε πεθανει; εκανα και μια ερευνα για τα φιλοζωικα σοματεια, δεν βρηκα τιποτα, κανενας δεν τα παρνει... ξερει κανενας τιποτα για αυτο; τωρα κοιμουντα τα γατακια.... εγω δεν μπορω να τα κρατησω, δεν εχω την δηνατοτητα....δυστυχος! δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν αναλαμβανει κανενας ευθυνη για ζωα.....μαλλον ειχα συνεθισει αλλα.....δοκιμασα να ανεβασω φωτογραφιες, αλλα δυστυχος δεν λειτουργει...οποιος θελει μπορω να τα στειλω με e-mail! Με συνγορειτε, ειμαι σιγουρη οτι κανω παρα, παρα πολλα λαθι, ειμαι τωρα δυο χρονια στην ελλαδα και προσπαθω.... τα δυο γατακια αξιζουνε ενα σεστο σπιτι......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia13
Νεοφερμένο μέλος
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Σιγουρα το ιδανικό θα ήταν να μην χωρίσουν τουλάχιστον για 10-15 ημέρες ακόμη μια που δεν έχουν τη μαμά τους...είναι σημαντικό να κοινωνικοποιηθούν σωστά
.Μην ανησυχείς τέτοιου είδους σχόλια πάντα θα ακούς απο τους ανθρώπους,το σημαντικό είναι οτι έπραξες σύμφωνα με την καρδιά και τη συνείδηση σου.

Αυτοί που έκαναν τα σχόλια μάλλον δεν θα έλεγαν τα ίδια εαν ήταν στη θέση των γατιών...

Εχεις τη δυνατότητα να τα κρατήσεις λίγες μέρες ακόμη?Είναι σίγουρο οτι θα είσαι φοβερή θετή μαμα...
menia
Δραστήριο μέλος
julia13
Νεοφερμένο μέλος
! εγω σοκαρα με την απαντηση απο πολλα παιδια,....αλλα δεν εχουμε και εμεις σαν ανθρωποι καπαια ευθηνη; δεν μπορω να το καταλαβω...τελος παντον...εγω θελω να βρω ενα σπιτακι για αυτα τα γατακια! και πιστευω οτι θα το καταφερω! με την βοηθεια σας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Θα σας πω σε λιγο για τις φοτωγραφιες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia13
Νεοφερμένο μέλος
https://s1.directupload.net/file/d/1492/rl25ea82_jpg.htm τα δυο
https://s1.directupload.net/file/d/1492/exf9fpsg_jpg.htm το αγορακι
https://s7.directupload.net/file/d/1492/h897fvoq_jpg.htm το αγορακι παλι
https://s3.directupload.net/file/d/1492/rcyurrju_jpg.htm το κοριτσι
δεν ειναι πολυ γλυκα;
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Αχ τι γλυκά που είναι!!!
Τα ταιζεις με μπιμπερό ή τρώνε και απο πιατάκι??Μάλλον για μπιμπερό τα βλέπω...

Η φίλη μου θα έρθει μέσα στο Σαβ/κο να δει φωτό απο διάφορα γατάκια που μου έχουν στείλει για να αποφασίσει μια και δεν έχει internet(αν και άπ'ο,τι ξέρω προτιμάει ασπρο+μαύρο ή άσπρο+πορτοκαλί αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό!!)
Σε ποια περιοχή είσαι αλήθεια??
Καλό βράδυ και να προσέχεις τα κουκλάκια σου!!

julia13
Νεοφερμένο μέλος
! αν θελεις στειλε μου ενα email στο julia.hruschka@gmx.at και θα σου στειλω το τηλεφωνο μου να συννενοηθουμε! ευχαριστω πολυ και καλο σου βραδι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia13
Νεοφερμένο μέλος
! Ειναι πολυ σημαντικο! Δυο εβδομαδες θα καταφερω καπως.....πρεπει, δεν εχω αλλη επιλογη, εγω τα μαζεψα, εγω εχω την ευθηνη τωρα. αλλα μετα πρεπει να βρεθει ληση, οποςτιποτε.....πραγματικα μου εχετε δωσει πολυ ενεργεια σημερα, σας ευχαριστω παρα, παρα πολυ. μολις φαγανε τα γατακια και κοιμουνται παλι τωρα. αυτα τα γατακια ειχανε μια πολυ δυσκολη αρχη, για αυτο θελω να εχουνε ενα καλο και ευχαριστο μελλον. καπαια πραγματα πρεπει να εννουουνται..οπως αυτο! εχουνε και τα ζωα το δικαιωμα για μια κανονικη ζωη! αν καποιος θελει γατακια ας μου πει...αξισουνε! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ και σας ευχαριστω πολυ... γιατι το μεσιμερι πιστευα οτι ειμαι μονη μου και κανενας δεν με καταλαβαινει. ΣΥΓΝΟΜΙ και παλι για τα λαθη μου!

moukelis
Επιφανές μέλος

julia13
Νεοφερμένο μέλος
julia13
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
το μειλ μου:nkalomiri@yahoo.com
prince
Διάσημο μέλος
μπορεις να πεις και σε φιλους σου στην αυστρια αν τα θελουν και να τα παρεις και εκει μαζι σου που θα δωθουν πιο ευκολα. Δεν κοστιζει πολλα η μεταφορα τους σε γατοφορειακι και εκει θα βρεις σιγουρα και πιο οργανωμένα σωματεια και ανθρωπους.
Σους μη σε ακούσει ο κύριος υφυπουργός. Θα ζητήσει υπευθυνες δηλώσεις του νόμου 105 συμβόλαια, iso, και γώ δεν ξέρω τι άλλο :Ρ Είναι κρατική, ή δημοτική, περιουσία, δεν κατάλαβα καλά τι από τα δύο είναι. Αστειέυομαι φυσικά....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool