Δυσαυτονομία γάτας

sonia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sonia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.
Καλησπέρα. Μετά από αρκετές περιπέτειες το τελευταίο δίμηνο, καταλήξαμε σε αυτή τη διάγνωση. Διάβασα αρκετά σχετικά, αλλά αναρωτιέμαι αν κανείς από εδώ έχει αναλογη εμπειρία και εκανε κάτι που να βοήθησε. Η γάτα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση (όσο γίνεται δηλαδή :(), μόνο που την ταίζω αποκλειστικά εγω με συριγγα και βάζουμε ορό καθημερινά. Τουλάχιστον αυτά που την ταϊζω δεν τα κάνει εμετό. Υπάρχει κάποιος που να το πέρασε αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Σόνια, προσωπικά δεν έχω εμπειρία από τη συγκεκριμένη ασθένεια και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που την ακούω.
Υποθέτω ότι είναι κάποια ασθένεια όπου η γάτα χάνει σε κάποιο βαθμό την αυτονομία της και την ικανότητά της να επιτελεί μόνη της διάφορες βασικές της ανάγκες;
Ο γιατρός που την παρακολουθεί σου έχει πει εάν η κατάστασή της μπορεί να βελτιωθεί με τον καιρό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά δεν έπαθε δυσαυτονομία η γάτα. Πρόβλημα με το συκώτι υπήρχε. Πέθανε σήμερα στις 7 παρά το πρωϊ :(

Ωχ το ψυχάκι μου... :( Καλό της ταξίδι... sonia μου, κουράγιο καλή μου... Κουράγιο, κράτα μόνο την απέραντη αγάπη και τις όμορφες στιγμές στην καρδιά σου...

Λυπάμαι πάρα πολύ, sonia... :(
Καλό της ταξίδι και καλή δύναμη σε εσένα!

Αχ τι στεναχώρια.... Πολυ λυπάμαι, αλλα ειναι βέβαιη ότι είχε μια πολυ ευτυχισμένη ζωή κοντά σου!!!...
Συλλυπητήρια...

Κουραγιο...

λυπάμαι ειλικρινά πολύ...είναι μερικά από αυτά τόσο ευαίσθητα κ καταδικασμένα με το καλημέρα..σημασία έχει πως έζησε με αγάπη όσο έζησε.

Ευχαριστώ. Θα το ξεπεράσω, το ξέρω, απλά θα χρειαστεί χρόνος. Να είστε καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back