sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
), μόνο που την ταίζω αποκλειστικά εγω με συριγγα και βάζουμε ορό καθημερινά. Τουλάχιστον αυτά που την ταϊζω δεν τα κάνει εμετό. Υπάρχει κάποιος που να το πέρασε αυτό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Υποθέτω ότι είναι κάποια ασθένεια όπου η γάτα χάνει σε κάποιο βαθμό την αυτονομία της και την ικανότητά της να επιτελεί μόνη της διάφορες βασικές της ανάγκες;
Ο γιατρός που την παρακολουθεί σου έχει πει εάν η κατάστασή της μπορεί να βελτιωθεί με τον καιρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλό της ταξίδι... sonia μου, κουράγιο καλή μου... Κουράγιο, κράτα μόνο την απέραντη αγάπη και τις όμορφες στιγμές στην καρδιά σου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Καλό της ταξίδι και καλή δύναμη σε εσένα!
Συλλυπητήρια...
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool