Δυσκοίλιο γατάκι

Απάντηση: Εξαιρετικά επείγον!!!! Σας παρακαλώ χρειαζόμαστε βοήθεια!!!

Δοκιμάσαμε και δε γίνεται τίποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το τρίψαμε... αλλά τίποτα... σΙγουρα να του δώσουμε γάλα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα θελει γαλα...και με τη μανα του να ηταν γαλα θα επινε...Μπορει να μην το ιδιο με της μανας ,αλλα χωρις αυτο πως θα επιβιωσει;
Μην περιμενεις οτι θα ενεργηθει αμεσως.....Συνεχισε να του ερεθιζεις το πωπακι του ,απαλα βεβαια μην το τραυματισεις κιολας και σιγα σιγα θα ανταποκριθει
το εντερο.Θελει το χρονο του.Κανε την προσπαθεια σου και ευχομαι να πανε ολα καλα..:):)

Να συμπληρωσω...το πωπακι θα του τριβεις κυριως μετα απο καθε γευμα.Θελει τουλαχιστον 4 γευματα την ημερα.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το σκυλακι μου ομως που το βρηκα επισης πεταμενο σε σκουπιδια και ηταν μολις μιας ημερας.Το ταιζα κανονικα γιατι ειναι αυτο που λεει η brigite και με τη μανα να ηταν γαλα θα επινε.Δωστου κανονικα και εσυ και καθε φορα εγω με ενα πανακι με ζεστο νερο του χαιδευα την κοιλιτσα αρκετη ωρα.Μερικες φορες και μιση ωρα και μετα κυκλικα το πωπακι του και σιγα σιγα ξεκινησε και λειτουργουσε κανονικα το εντερακι του.Πιστευω το ιδιο θα συμβει και με το γατακι και με υπομονη,οπως και σχεδον ολο το χρονο σου και πολυ φροντιδα θα επιβιωσει!!Βαλτου και ενα πλαστικο μπουκαλι με ζεστο νερο στο μερος που κοιμαται για να νιωθει τη μανα.Και επιτελους τι εχουν δει τα σκουπιδια???Ποσο απολιτιστοι και ακαρδοι μπορει να ειναι???Ποσο???

Το τάισα... προς το παρόν παρόλο το τρίψιμο, δεν μας έκανε τίποτα... Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, ελπίζω κάτι να γίνει... αν και το είδα μια φορά το έργο με τη Σειρήνα, δεν ξέρω αν θα έχουμε καλύτερα αποτλέσματα...

Μην απογοητευεσαι....Συνεχισε την προσπαθεια σου και ολα θα πανε καλα.
Κι εγω ετσι ελεγα με το Ρικυ,που τον βρηκα ημερων...και σημερα ειναι γαταρος σωστος.Με μπιμπερο τον μεγαλωσα και με τριψιμο στον πωπο του .

Καλησπέρα Σειρήνα.

Αν και έχει προαναφερθεί, αυτό που μπορεί να βοηθήσει το γατάκι να ενεργηθεί είναι να το κρατήσεις ανάσκελα στο χέρι σου και με βαμβάκι βρεγμένο σε ζεστό νερό, τρίψε με κυκλικές κινήσεις χαμηλά την κοιλίτσα του. Θέλει λίγο υπομονή, αλλά όσες φορές το έκανα πάντα δούλευε.

Φρόντισε επίσης να τρώει τακτικά με το μπιμπερό, κάθε 2 με 3 ώρες, και το γάλα του να είναι χλιαρό.

Σου εύχομαι τα καλύτερα και μπράβο για το ενδιαφέρον σου.

Καλησπέρα!!Συμφωνώ, ότι πρέπει να τρώει το γατάκι λίγο λίγο κάθε τρεις ώρες!!!Θα ενεργηθεί με τις συμβουλές που διάβασες παραπάνω!!!Το γάλα να είναι ειδικό για νεογέννητα γατάκια, όχι εβαπορέ ή αγελαδινό !Αλλιώς, θα αρχίσει διάρροιες και τότε.............Η κοιλίτσα μπορεί να είναι πρησμένη και από παράσιτα, δεν ξέρουμε:confused:Κράτησέ το στα ζεστά και μην απογοητεύεσαι, θα ενεργηθεί:)Άμα είναι και δυνατό σαν κράση, θα ξεπεταχτεί γρήγορα!!

Με το τρίψιμο καταφέραμε να κατουρήσει λιγάκι. Ανησυχούμε μήπως είναι παράσιτα, και γι'αυτό φοβόμαστε να του δώσουμε πολύ γάλα. Ήπιε πάλι λίγο, είναι δραστήριο γενικά αλλά ακόμη περιμένουμε... Το γάλα είναι ειδικό για γατάκια, αν και νομίζω ότι το γάλα για βρέφη που είχαμε πάρει την πρώτη μέρα για το προηγούμενο, ήταν καλύτερο. Δεν ξέρω βέβαια, εμείς σκύλο έχουμε!!
Ευχαριστούμε πολύ...

Με το τρίψιμο καταφέραμε να κατουρήσει λιγάκι. Ανησυχούμε μήπως είναι παράσιτα, και γι'αυτό φοβόμαστε να του δώσουμε πολύ γάλα. Ήπιε πάλι λίγο, είναι δραστήριο γενικά αλλά ακόμη περιμένουμε... Το γάλα είναι ειδικό για γατάκια, αν και νομίζω ότι το γάλα για βρέφη που είχαμε πάρει την πρώτη μέρα για το προηγούμενο, ήταν καλύτερο. Δεν ξέρω βέβαια, εμείς σκύλο έχουμε!!
Ευχαριστούμε πολύ...
Αν ειναι παράσιτα, είτε του δίνετε, είτε δεν του δίνετε γάλα, αυτά δεν θα φύγουν. Θέλει ειδική φαρμακευτική αγωγή. Οπότε, ταΐζετέ το με τη σωστή δοσολογία, τρίβετε την κοιλίτσα, κρατάτε το ζεστούλι και όλα θα πάνε καλά!!!Αφού είναι δραστήριο, τότε φαίνεται να πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Κακάκια, μπορεί να μην έχει ακόμη, πάντως, αν βγάλει, δεν θα είναι κανονικά, γι'αυτό μην φοβηθείτε!!Θα είναι κάπως υδαρή.
Καλή συνέχεια!!:):)

κατι ειναι και αυτο...υπομονη και θετικη σκεψη...και φυσικα μπραβο σας που το σωσατε...!

Σ' αυτό το βίντεο δείχνει ακριβώς πώς πρέπει να τα βοηθάς για να κάνουν τσίσα και κακά τους (είναι προς το τέλος, μετά το 2':10'')

Χίλια μπράβο που το σώσατε και κάνετε όλη αυτήν την προσπάθεια.:D:D
Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με τόσο πολύ μικρά γατάκια και δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο απ' αυτά που είπαν τα άλλα μέλη.:hmm:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το μικρούλι και να τα καταφέρει.:D:D:D
Καλή τύχη!:D:D:D

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, είμαστε συντονισμένοι μήπως και έρθει κάποια διαφορετική άποψη ή πληροφορία. Προς το παρόν κοιμάται το μικρούλι... Λέμε να δοκιμάσουμε το κλίσμα, ίσως το βοηθήσει.
Τι να πω... έχουμε αγχωθεί πολύ, ήταν δύσκολο το γεγονός ότι είδαμε το προηγούμενο να πεθαίνει...
Θα θέλαμε να κινηθούμε νομικά, αλλά δε νομίζω ότι στην αστυνομία θα ασχοληθεί κανείς με το θέμα μας.
Μακάρι να πάνε όλα καλά...
Στη φώτο είναι η Σειρήνα που τη χάσαμε χθες το βράδυ, λίγο πριν βρούμε το αδερφάκι της, με τον Casper...

Συνημμένα

• IMGP1673.jpg
    IMGP1673.jpg
    593 KB · Εμφανίσεις: 139

Μακαρι να παει καλα το μικρουλι,θα εχω το κινητο ανοιχτο και το βραδυ,ο,τι χρειαστειτε μη διστασετε.;)

Να είσαι καλά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να ενεργηθεί, είναι ανώφελο ό.τι κάνουμε. Πονάει στην κοιλίτσα του πολύ... και είναι πολύ πρησμένο...
Ευχαριστούμε...

Ρωτησατε το γιατρο για το παραφινελαιο;

Το τρίψαμε με λαδάκι, αλλά τίποτα. Είναι πολύ χάλια..

Πολύ έχω στεναχωρηθει...μήπως να δοκιμάζατε και με ζεστό χαμομηλάκι?πάνω σε βαμβάκι μπορεί να το βοηθήσει.να το ταϊζετε οπωσδήποτε...το πιο αραιό γάλα ίσως επίσης βοηθήσει..πολλά μπράβο που προσπαθείτε..καλή τύχη μικρούλι

για το κλισμα ΡΩΤΙΣΤΕ πρωτα κτηνιατρο..εμεις το ηχαμε κανει σε ποιο μεγαλο γατι...και κλισμα για μωρα...ρωτα πρωτα κτηνιατρο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back