memy
Νεοφερμένο μέλος
Σας έχει τύχει με γατάκι; Αν το μεσημέρι που θα γυρίσω δε δω τίποτα, θα πάρω το γιατρό. Νομίζω δεν είναι και τόσο φυσιολογικό,ε; Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τύχει παλιά μ'ένα νεογέννητο, αλλά εκείνο ήταν πολύ μωρό και του έβαζα θερμόμετρο στον ποπό με βαζελίνη κι έτσι ενεργούταν. Ο Μέμος όμως δε θα κάτσει επ'ουδενί να του το κάνω αυτό! Θα μου φύγει απ'τα χέρια και θα τα κάνει όπου βρει μετά!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ που έψαχνα χθες βρήκα και πολλά και ακριβά,άρχιζαν από 11,5 το πιο φτηνό έως 21 αλλά είχαν μέσα και μπιμπερό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πως να συναντιομασταν να σου εδινα αυτο που εχω εγω?οντως ειναι ακριβα,κι εγω αυτο το ειχα παρει 11 ευρω.
Απλό αν πάμε και οι δυό στη συνάντηση της Κυριακής για καφέ.Αλήθεια πως θα γνωριστούμε;κρατώντας γάτες αγκαλιά;
χριστινα
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μέμος από την Τετάρτη το πρωί δεν έχει κάνει κακάκια. Τρώει κανονικά, τσίσα κανονικά αλλά κακάκια γιοκ! Άλλα γατάκια έχουν πρόβλημα διάροιας, ο δικός μου στούμπωσε;
Σας έχει τύχει με γατάκι; Αν το μεσημέρι που θα γυρίσω δε δω τίποτα, θα πάρω το γιατρό. Νομίζω δεν είναι και τόσο φυσιολογικό,ε; Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τύχει παλιά μ'ένα νεογέννητο, αλλά εκείνο ήταν πολύ μωρό και του έβαζα θερμόμετρο στον ποπό με βαζελίνη κι έτσι ενεργούταν. Ο Μέμος όμως δε θα κάτσει επ'ουδενί να του το κάνω αυτό! Θα μου φύγει απ'τα χέρια και θα τα κάνει όπου βρει μετά!...
Δοκίμασε να του τρίψεις την κοιλίτσα με κυκλικές κινήσεις, μερικές φορές βοηθάει μωρά γατιά & παιδιά να ενεργηθούν!
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Δοκίμασε να του τρίψεις την κοιλίτσα με κυκλικές κινήσεις, μερικές φορές βοηθάει μωρά γατιά & παιδιά να ενεργηθούν!![]()
Και ενήλικες!!!Ένα καλό μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς είναι ότι πρέπει!!
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ισως γι αυτο το λογο οταν πηγαινει στην αμμο μετα φευγει σαν βολιδα, απο τον πονο.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ποσο σοβαρο μπορει να ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα της είχε κοπρόσταση και τελικά χρειάστηκε χειρουργείο.
Απ όσο θυμάμαι το παραφινέλαιο βοηθάει, αλλά σίγουρα πρέπει να τον δει γιατρός άμεσα.
Αν θυμάται κάποιος άλλος .....
Νομίζω ήταν η Τερέζα.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool