Δυσκοιλιότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

memy

Νεοφερμένο μέλος

Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ο Μέμος από την Τετάρτη το πρωί δεν έχει κάνει κακάκια. Τρώει κανονικά, τσίσα κανονικά αλλά κακάκια γιοκ! Άλλα γατάκια έχουν πρόβλημα διάροιας, ο δικός μου στούμπωσε;
Σας έχει τύχει με γατάκι; Αν το μεσημέρι που θα γυρίσω δε δω τίποτα, θα πάρω το γιατρό. Νομίζω δεν είναι και τόσο φυσιολογικό,ε; Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τύχει παλιά μ'ένα νεογέννητο, αλλά εκείνο ήταν πολύ μωρό και του έβαζα θερμόμετρο στον ποπό με βαζελίνη κι έτσι ενεργούταν. Ο Μέμος όμως δε θα κάτσει επ'ουδενί να του το κάνω αυτό! Θα μου φύγει απ'τα χέρια και θα τα κάνει όπου βρει μετά!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τρώει και έσφιξε τόσο; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γάλα φρέσκο αγελαδινό για παιδιά, αραιωμένο με λίγο χαμομήλι. Φαντάσου να του αρχίσω και το ρυζάλευρο που είπε ο γιατρός!!!!

Εμάς στο Μαντού έπιασε το γάλα, είναι δυσανεκτικός σε αυτό. Του το δώσαμε έκανε διάρροια έκανε εμετό, έκανε ότι πρόλαβε και ησυχάσαμε. Και εμάς μετά απο 1,5 μήνα στο σπίτι μας το έκανε και αυτό που εντοπίσαμε τελικά ότι έφταιγε είναι ότι είχε έρθει σπίτι η ξαδελφη σκυλίτσα η οποία δεν τον άφηνε να πάει στην άμμο. Τώρα πια εαν δεν πάει στην άμμο του σημαίνει ότι δεν του τη καθαρίσαμε (θέλει καθημερινό καθάρισμα ο πασάς).:blink:

αν δεν κανω λαθος ο Strahos ειχε γραψει στο GAB οτι το αγελαδινο γαλα μπορει να προκαλεσει δυσκοιλιιοτητα,μηπως φταιει αυτο?πριν το αλλαξεις σε αγελαδινο πηγαινε κανονικα στην τουαλεττα?

Ναι βρε Μάριελ, έχεις δίκιο. Θα ρωτήσω και τον γιατρό και θα πάω αν είναι να πάρω πάλι γάλα σε σκόνη για μωρά γατάκια. Έχουν τα πετ σοπ;

:) Εγώ που έψαχνα χθες βρήκα και πολλά και ακριβά,άρχιζαν από 11,5 το πιο φτηνό έως 21 αλλά είχαν μέσα και μπιμπερό.

πως να συναντιομασταν να σου εδινα αυτο που εχω εγω?οντως ειναι ακριβα,κι εγω αυτο το ειχα παρει 11 ευρω.

πως να συναντιομασταν να σου εδινα αυτο που εχω εγω?οντως ειναι ακριβα,κι εγω αυτο το ειχα παρει 11 ευρω.

:up: Απλό αν πάμε και οι δυό στη συνάντηση της Κυριακής για καφέ.Αλήθεια πως θα γνωριστούμε;κρατώντας γάτες αγκαλιά;:/:

Κι εγώ τα γάλα σκέφτομαι, αλλά ρώτα καλύτερα

Ο Μέμος από την Τετάρτη το πρωί δεν έχει κάνει κακάκια. Τρώει κανονικά, τσίσα κανονικά αλλά κακάκια γιοκ! Άλλα γατάκια έχουν πρόβλημα διάροιας, ο δικός μου στούμπωσε;
Σας έχει τύχει με γατάκι; Αν το μεσημέρι που θα γυρίσω δε δω τίποτα, θα πάρω το γιατρό. Νομίζω δεν είναι και τόσο φυσιολογικό,ε; Η αλήθεια είναι ότι μου είχε τύχει παλιά μ'ένα νεογέννητο, αλλά εκείνο ήταν πολύ μωρό και του έβαζα θερμόμετρο στον ποπό με βαζελίνη κι έτσι ενεργούταν. Ο Μέμος όμως δε θα κάτσει επ'ουδενί να του το κάνω αυτό! Θα μου φύγει απ'τα χέρια και θα τα κάνει όπου βρει μετά!...

Δοκίμασε να του τρίψεις την κοιλίτσα με κυκλικές κινήσεις, μερικές φορές βοηθάει μωρά γατιά & παιδιά να ενεργηθούν!:happy:

Δοκίμασε να του τρίψεις την κοιλίτσα με κυκλικές κινήσεις, μερικές φορές βοηθάει μωρά γατιά & παιδιά να ενεργηθούν!:happy:

Και ενήλικες!!!Ένα καλό μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς είναι ότι πρέπει!!

Η μια από τις γάτες που έχω μετά την στείρωση δεν ενεργούνταν. Κατάλαβα ότι συμβαίνει κάτι επειδή είχε αδυνατίσει πολύ. Την πήγα στον γιατρό και όταν εξέταζε την κοιλιά της κατάλαβε τι συμβαίνει. Της έδωσε γάλα μαγνησίας, της έκανε κλύσμα και την κράτησε 2-3 μέρες. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε ότι τα κόπρανα που έβγαλε ήταν σαν ανθρώπου... Αυτό έχει γίνει σχεδόν ένα χρόνο. Από τότε η γάτα είνα μια χαρά, έχει γίνει θηρίο και δεν έχει εμφανίσει ξανά αυτό το πρόβλημα.

Και ο δικος μου εχει δυσκοιλιοτητα. Απο παντα. Τρεις γιατροι τον εχουν δει και δεν γινεται τιποτα. Δοκιμασα και παραφινελαιο, χωρις αποτελεσμα. Ο γιατρος που τον βλεπει τωρα ειπε οτι μπορει να οφειλεται αυτο σε διαφορους λογους ακομα και ψυχολογικους.
Ισως γι αυτο το λογο οταν πηγαινει στην αμμο μετα φευγει σαν βολιδα, απο τον πονο.

ο γατος μου εχει 6 μερες να ενεργηθει.Το απογευμα θα τον παω στον γιατρο που μου ειπε να του δωσω duphalac.
ποσο σοβαρο μπορει να ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβασε αυτό το θέμα, είναι για μια γατούλα που είχε παρόμοιο πρόβλημα. Εύχομαι το δικό σας να μην είναι τόσο σοβαρό, θέλει όμως σίγουρα άμεση επίσκεψη στο γιατρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι ανάλογο είχε αντιμετωπίσει και άλλο μέλος του site.
Η γάτα της είχε κοπρόσταση και τελικά χρειάστηκε χειρουργείο.
Απ όσο θυμάμαι το παραφινέλαιο βοηθάει, αλλά σίγουρα πρέπει να τον δει γιατρός άμεσα.

Αν θυμάται κάποιος άλλος .....
Νομίζω ήταν η Τερέζα.

πηγαμε στον γιατρο και μας εδωσε duphalac για τρεις μερες και κανενα γιαουρτακι και να δουμε.

Καλή ανάρρωση σας εύχομαι:inlove:

Περαστικα κι απο εμενα. Αν δεν δεις βελτιωση αμεσα κοιταξε το παλι με το γιατρο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back