πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καμια ιδεα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Κάτι ανάλογο είχε αντιμετωπίσει και άλλο μέλος του site.
Η γάτα της είχε κοπρόσταση και τελικά χρειάστηκε χειρουργείο.
Απ όσο θυμάμαι το παραφινέλαιο βοηθάει, αλλά σίγουρα πρέπει να τον δει γιατρός άμεσα.
Αν θυμάται κάποιος άλλος .....
Νομίζω ήταν η Τερέζα.
το παραφινελαιο ειναι αυτο που αναβει τα καντηλια η γιαγια μου?πινεται κιολας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ξερω οτι υπαρχουν καποια υποθετα παιδικα που μπορεις να βαλεις και στην γατα,ρωτα την laak ποια πηρε δεν κανουν ολα
πως την βρισκω γιατι ειμαι λιγο ασχετος?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το βρηκα εγω,τα υποθετα πρεπει να περιεχουν μονο γλυκερινη και τιποτα αλλο,οχι φωσφορούχα ,ή καπως ετσι,αν θες παρε σιγουρα ομως τηλεφωνο τον αιλουρο,νομιζω αυτος της τα ειπε.το τηλ ειναι 2109854262
Σ'ευχαριστω πολυ.Στο μεταξυ βρηκα κι εγω την laaak και της εστειλα π/μ.
Λεω να προσπαθησω σημερα με το σιροπι και αν μεχρι αυριο δεν εχει αποτελεσμα να παρω τηλ τον γιατρο.
Εσυ λες να μην περιμενω μεχρι αυριο?Το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ μεκρυα απο τον αιλουρο και δεν μπορω να τον παω εκει.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εχεις δικιο θα παρω σημερα.Οσο το αφηνω μαλλον χειροτερα θα ειναι.Σ'ευχαριστω παρα πολυ.να παρεις σημερα,μην το καθυστερεις,δεν χρειαζεται να πας απο εκει,πες οτι πηγε μια κοπελα με μικρα γατακια που ειχαν το ιδιο προβλημα και σε συστησε.δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτος της ειπε για τα γατακια γιατι ειχε παει πρωτα και σε αλλον,αλλα ρωτα τον αν μπορεις να χρησιμοποιησεις τετοια.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ ολους και για τις απαντησεις σας και για τις ευχες σας.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι τέρατα που είναι ώρες-ώρες!!!!...
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
ΠΑλι καλα που δεν ηταν τπτ ομως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πω πω πω τι εκανε το ατιμο...τελος παντων τελος καλο ολα καλα,,,η σχεδον ολα καλα,,γιατι καπου ηταν και λιγο κακα,,,,

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πω πω πω τι εκανε το ατιμο...τελος παντων τελος καλο ολα καλα,,,η σχεδον ολα καλα,,γιατι καπου ηταν και λιγο κακα,,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο!!!!καλα και οι φωνες που του εβαλα ηταν πιο πολυ ξεσπασμα της δικης μου ανησυχιας που συσσορευοταν εδω και 6 μερες.Και η πλακα ειναι οτι κοντα στο σημειο που πηγε και εκανε την διαολια του,για να μην πω τιποτ'αλλο,του ειχα το 1 απο τα 2 ταψακια που του εχω για την αμμο.Ειχε παραβρωμησει η αμμος στο ενα-κρυσταλλικη-και την πεταξα.Δεν ειχα παρει να του συμπληρωσω ομως αλλα δεν υπηρχε και προβλημα γιατι του εχω κι αλλο ενα ταψακι.Ε,αυτος θεωρησε καλο φαινεται να με εκδικηθει που αργησα να του συμπληρωσω την αμμο.Μετα απο δυο μερες δηλαδη μην φανταστειτε κανενα μεγαλο διαστημα!!Ε,και οταν του την συμπληρωσα συνεχισε να τα κανει στο πιατο της γλαστρας.Μου ηρθε να το σκοτωσω το πρωι!!!Και του κραταω μουτρα ακομα για την ζαβολια του,ε,με εσκασε 6 μερες τωρα!!!Απο μεσα μου γελαω ομως γιατι ειναι καλα και στο βαθος-στο πολυ βαθος ομως -το βρηκα και λιγο χαριτωμενο.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Και του κραταω μουτρα ακομα για την ζαβολια του,ε,με εσκασε 6 μερες τωρα!!!Απο μεσα μου γελαω ομως γιατι ειναι καλα και στο βαθος-στο πολυ βαθος ομως -το βρηκα και λιγο χαριτωμενο.
ετσι κρατα χαρακτηρα

anabou
Διάσημο μέλος

Απίστευτος!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γάτα μου τον τελευταίο έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Αναφέρω για όσους δεν τη γνωρίζουν ότι είναι 17 χρόνων.
Είπα να το γράψω εδώ καθότι τόσα μέλη όλο και κάποιος μπορεί να έχει ανάλογη εμπειρία και να μου δώσει κάποια γνώμη/συμβουλή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Καταρχήν να σας περιγράψω τη συμπεριφορά της:
Κάποιες μέρες πηγαίνει κανονικά τουαλέτα, κάποιες μέρες η κακομοιρούλα μπαίνει στη λεκάνη και σου φωνάζει σαν να δυσκολεύεται και κάνει ελάχιστη ποσότητα
και έχει τύχει και να περάσει και εικοσιτετράωρο χωρίς να αφοδεύσει καθόλου.Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα υγείας καθότι την πηγαίνω για τακτικό έλεγχο στην κτηνίατρο και τα τσεκ απ της τα έχει κάνει.
Αυτό που θα ήθελα ουσιαστικά είναι κάποια συμβουλή από κάποιον που πιθανόν έχει αντίστοιχο πρόβλημα και πως το αντιμετώπισε. Αν πρέπει να αλλάξω κάτι στη διατροφή της, και κυρίως αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος πέραν των φαρμάκων που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool