Δυσκοιλιότητα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsitsini1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!:) Έχω μια απορία και θα ήθελα τη γνώμη σας. Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω παρατηρήσει ότι ο Spike πάει στην τουαλέτα για κ@κ@κια του 1 φορά την ημέρα. Πάντα πήγαινε 2 και μάλιστα συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα. Στη διατροφή του δεν έχω αλλάξει τίποτα. Μήπως είναι δυσκοιλιότητα? Και αν ναι, πρέπει να τον παω στον γιατρό? Μπορώ να κάνω εγώ κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου..Η γατούλα μου είχε πρόβλημα με τα κ@κ@ της και ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι φταίει που της δίνω μόνο κροκέτες..Οπότε ίσως την βοηθήσεις αν της δίνεις μικρές ποσότητες κονσέρβα..Βέβαια είμαι σχετικά καινούρια γατομαμά,οπότε οι παλαιότεροι θα ξέρουν κάτι παραπάνω για να σε βοηθήσουν..Αυτά από μένα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω αν παιζει ρολο, παντως η πασχαλια μου προ στειρωσης πηγαινε 2 φορες κ μετα στειρωσης παει μια ..:hmm::hmm::hmm:

Σ΄ευχαριστώ πολύ! Βέβαια, εγώ κάθε μέρα της δίνω και μια με 2 κουταλιές του γλυκού κροκέτες.. Ισως να αυξήσω λίγο την ποσότητα να δώ πως θα αντιδράσει..

Ιβάνα, εγώ τον έχω στειρώσει από τον 6 μήνα, αλλά συνέχιζε κανονικά να πηγαίνει 2 φορές... Χρειάζεται να αγχωθώ ή απλά να το παρατηρήσει λίγες ακόμα μέρες?

πάντως ωραία συζήτηση άνοιξα.. :P

περιμενε 2-3 μερες ακομα, ουτως η αλλως δεν προκειται να παθει κατι επειδη τα κανει 1 φορα την ημερα κ ρωτας κ το γιαννη το γιατρο του φορουμ τη δευτερα. παντως αν δεν κλαιει η δυσανασχετει την ωρα που κανει κακακια εγω δε θα ανησυχουσα...αλλα μη σε παρω κ στο λαιμο μου.....:):)

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.:):)Αυτό που πρέπει να παρατηρήσεις είναι όταν πηγαίνει στην τουαλέτα αν δείχνει ότι ζορίζεται ή ότι πονάει.;);)Τότε ίσως χρειάζεται να πάτε μια βόλτα στον γιατρό.:):)Το ότι πάει μία φορά δεν είναι κακό, και η Ραϊσούλα μου 1 φορά πηγαίνει.:):):)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! :D

δυσκοιλιοτητα θα ειχε αν πηγαινε μετα απο 2-3 μερες. Και μενα ο δικος μου οταν ηταν μικρουλης πηγαινε 2 φορες. Τωρα παει 1. Οσο μεγαλωνουν πεφτει ο μεταβολισμος τους και ισως γι' αυτο να μη πηγαινουν τοσο συχνα. :)

και η δικια μου μια φορα παει:P δεν την ειχα απο μικρουλα για να δω αν πηγαινε πιο συχνα τοτε..

Παίζει ρόλο και το μήκος του εντέρου... και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.. Εξάλου, και εμείς άλλοι πάνε 2, άλλοι 1 και άλλοι καμία!!:P:lol:

Χεχεχε!! Δεν έχεις καθόλου άδικο Julia!!!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back