ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γρήγορα και εύκολα περαστικά εύχομαι στον γατούλη σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω δεί 2 τέτοια γατάκια, και ζούν μια χαρά το ένα είναι 18.

Περαστικά εύχομαι.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας!

ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
maria737
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
δινε του κονσερβες γιατι η στειρωση και οι κροκετες επιβαρυνουν την κατασταση, περαστικα στον γατουλη σου και ευχομαι να πανε ολα καλα!!
Καλό θα ήταν να τρώει γενικά τροφή για στειρωμένα, κροκέτες ή κονσέρβα.

Με λιγοστή κονσέρβα κατα την γνώμη μου... γιατί κάνει άλλα...

ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
ο δικός μου την μόνη φορά που είχε πρόβλημα με αίμα στα ούρα του, ήταν όταν είχε ουρολοίμωξη....πήρε χαπάκια ( δεν θυμάμαι τώρα πιά ) και κονσέρβες...
Ήταν πρίν 1 χρόνο , ίσως και παραπάνω και τώρα είναι μια χαρά...!!!

Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Όσο σκέφτομαι ότι πονούσε τρελαίνομαι!! Από εδώ και στο εξής πολύ προσοχή, με τροφή ειδική για τις πέτρες (τύπου hills c/d) και εμφιαλωμένο νερό!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αυγουστινα μου,κατι σημαντικο.Και εγω τους δινω εμφιαλωμενο νερο,γιατι το νερο της ζακυνθου ειναι ακαταλληλο.Προσεξε ομως,οχι οποιοδηποτε εμφιαλωμενο,διοτι εχουν πολυ υψηλες ποσοτητες μαγνησιου,και ειναι ότι χειροτερο για τον σχηματισμο ουρολιθων στο ουροποιητικο.Πρεπει να εχουν οσο το δυνατο χαμηλοτερες τιμες στο μαγνησιο.Απο οσα εμφιαλωμενα εχω ψαξει,το Κορπυ εχει τις χαμηλοτερες.Οποτε δινε Κορπυ,και εγω αυτο δινω στα δικα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Στο παρα τριχα γλυτωσαμε τον καθετηρα,ομως αν ξανασυμβει θα ειναι η μονη λυση.
Ποσες μερες σου ειπε να μεινει με καθετηρα και πως αντιδρα ο γατουλης σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!! Τον καθετήρα θα τον κρατήσουμε γύρω στις 4 με 5 μέρες!! Δεν του έκανε εξετάσεις να τσεκάρει που είναι οι πέτρες και γι' αυτό φαντάζομαι του τον κρατάει τόσο πολύ για να είμαστε σίγουροι ότι θα καθαρίσει πλήρως! Πουπουλίνα μου ποια είναι η τιμή του φυσιολογικού μαγνησίου; έχω ένα νερό που έχει τιμή 21,2!!

....αν κοιτας σωστα,(Mg ειναι το σηματακι του μαγνησιου)και ειναι αυτη η τιμη...δεν θα σου πω ΠΕΤΑ ΤΟ,απλα πινε το εσυ.
Αυριο πηγαινε παρε κορπυ.Σκεψου οτι στο κορπυ ειναι 2,2..και παλι ειναι πιο υψηλα απο παλια.Παλαιοτερα ειχε 0.90,μετα το πηγαιναν γυρω στο 1..και τωρα βλεπω 2,2.Οπως και να εχει,ειναι η χαμηλοτερη τιμη μαγνησιου που εχω δει σε εμφιαλωμενο.

Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Να δω αύριο που θα λείπω αρκετές ώρες... σε αναμμένα κάρβουνα θα κάθομαι το βλέπω!!!! :/Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool