ang
Νεοφερμένο μέλος
Η ang αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
06-03-15
10:43
Γειά σας είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Έχω ένα γάτο 4 χρονών είναι αδέσποτο και το έχω στο κήπο. ο χουρχουρης μου έτσι τον λέω εδώ και μια εβδομάδα δεν θέλει να φάει και χάνει βάρος. Κανονικά τρώει τα πάντα ξηρά τροφή κονσέρβα μαγειρευτά. Κάνει σαν να του έχει κολλήσει κάτι στο λαιμό και δεν μπορεί να καταπιεί. Πήρα μια κρέμα για τις τρίχομπαλες για 3 μέρες και μειώθηκε αισθητά ο θόρυβος αλλά σήμερα 2 μέρες αφού σταμάτησα την κρέμα πάλι άρχισε μολις εγλειψε λίγο τζελ από το φαΐ του. θέλει να φάει αλλά κάτι τον εμποδίζει, νερό πίνει πολύ. Ζητάει τροφή αλλά δεν τρώει του έχω δώσει διάφορες τροφές σε τζελ, γλύφει λίγο τζελ και ίσως να φάει ένα κομματάκι. ξερω οτι δεν κανει να πινει γαλα αλλα του εβαλλα λιγο και το
ειπιε .Μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολυ
Έχω ένα γάτο 4 χρονών είναι αδέσποτο και το έχω στο κήπο. ο χουρχουρης μου έτσι τον λέω εδώ και μια εβδομάδα δεν θέλει να φάει και χάνει βάρος. Κανονικά τρώει τα πάντα ξηρά τροφή κονσέρβα μαγειρευτά. Κάνει σαν να του έχει κολλήσει κάτι στο λαιμό και δεν μπορεί να καταπιεί. Πήρα μια κρέμα για τις τρίχομπαλες για 3 μέρες και μειώθηκε αισθητά ο θόρυβος αλλά σήμερα 2 μέρες αφού σταμάτησα την κρέμα πάλι άρχισε μολις εγλειψε λίγο τζελ από το φαΐ του. θέλει να φάει αλλά κάτι τον εμποδίζει, νερό πίνει πολύ. Ζητάει τροφή αλλά δεν τρώει του έχω δώσει διάφορες τροφές σε τζελ, γλύφει λίγο τζελ και ίσως να φάει ένα κομματάκι. ξερω οτι δεν κανει να πινει γαλα αλλα του εβαλλα λιγο και το
ειπιε .Μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
06-03-15
11:02
Απάντηση: Η γάτα μου προσπαθεί να κάνει εμετό αλλά δεν μπορεί, και κάνει θόρυβο
Φίλη μου το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες τον γατούλη στον κτηνίατρο. Οι τριχόμπαλες βέβαια δημιουργούν προβλήματα αλλά δεν κόβουν και εντελώς την όρεξη...
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, κάτι με το στόμα του και γι' αυτό δεν μπορεί να φάει στερεή τροφούλα.
Φίλη μου το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες τον γατούλη στον κτηνίατρο. Οι τριχόμπαλες βέβαια δημιουργούν προβλήματα αλλά δεν κόβουν και εντελώς την όρεξη...
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, κάτι με το στόμα του και γι' αυτό δεν μπορεί να φάει στερεή τροφούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
06-03-15
16:02
Επίσης το γεγονός οτι μπορεί να πίνει υγρή και όχι στερεή τροφή, πιθανολογώ παραπέμπει σε ξένο σώμα, ή τουλάχιστον σε κάποιας μορφής "εμπόδιο" που του έχει σταθεί σε κάποιο σημείο και που εμποδίζει την κατάποση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια επίσκεψη στον κτηνίατρο όπου θα αποφανθεί υπεύθυνα και θα φροντίσει για τη θεραπεία.
Περαστικά στο γατούλη
Περαστικά στο γατούλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum