Δυσμορφία στις κόρες των ματιών

Joanna Mi

Νεοφερμένο μέλος

Η Joanna Mi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Γεια σας! Χρειάζομαι επειγόντως μια γνώμη για το παρών πρόβλημα του γάτου μου. Πριν από μερικούς μήνες έπεσε από τη σκάλα χωρίς να πάθει κάτι, αλλά αργότερα παρατήρησα ότι η μια κόρη του ματιού του ήταν υπερβολικά μεγάλη σε σχέση με την άλλη που ήταν πολύ μικρή. Μετά από λιγη ώρα όμως ήρθαν στα φυσιολογικά τους. Σημερα όμως στα καλα καθούμενα και μετά από τοσο καιρό το ξαναπαρουσιασε. Έχει περάσει ήδη αρκετή ώρα και δε λέει να φτιάξει. Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε ας επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί ανησυχώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δυσμορφια στις κορες των ματιων.

Καλησπερα!
δεν γνωριζω κατι,αλλα γνωμη μου να τον δει γιατρος συντομαααααααααα:/:
ευχομαι να μην ειναι τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι καλύτερα τώρα! Η διαφορα στο μεγεθος ειναι πολύ μικρή. Αν τύχει όμως και ξαναπαρουσιασει κάτι παρόμοιο θα πρέπει να τον παω στο γιατρό. Ευχαριστώ πολύ πάντως

Αν θες, μπορείς να απευθυνθείς με μήνυμα και ρωτώντας το γιατρό του σάϊτ, εδώ να σου πει τη γνώμη του.
Εύχομαι να μην είναι κάτι το ανησυχητικό:)

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό θα κανω! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back