Δυστυχώς

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μας ηρθε στη γατοομάδα αυτο το μαιλ ετσι οπως το βλέπετε

Eistai anomaloi kai ilithioi, mazeutete to kathe adespoto bromogato apo to dromo?? Poso blakes eiste?? tous kanete kai embolia kai episkepseis stous giatrous, malakes! Poses fores dosate lefta gia na boithisete ta paidia tis afrikis pou piname?? poses fores dosate xrimata gia trofima, embolia kai paixnidia sta orfana apo ton polemo ston trito kosmo.. eseis eiste zoa kai apanthropoi. Ta adespota auta exoun mathei na zoun mona tous kai den xriazntai kamia boitheia apo esas... tous kanete kako!! xeromai para poly pou exo riksei foles kai exo patisei me to amaksi dekades apo auta ta ipoula kai axarista zoa pou legontai gates... prosekste na min exete tin idia tixi... malakes!
απο nomail@nomail.com
.....χωρίς σχόλια....:mad::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να του στείλω ένα μέιλ ως νέος οδηγός όπου θα τον προειδοποιώ να μην βρεθεί στο δρόμο μου;:lol:Τι ζώα υπάρχουν...αλλά μάλλον αυτός ειναι χρησιμος,όχι άχρηστος όπως οι γάτες.Και μιας και είναι τόσο ευγνώμων και τόσο αχάριστος όπως τα αδέσποτα,μπορει να μας χρησιμευσει για να φαει μερικες απο τις φολες που εχει ριξει.:hmm:Αυριο θα του απαντησω καταλληλως,για να μην χαλάσω το κάρμα μου...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως πολύ αμφιβαλλω οτι το μαιλ του ειναι αληθινό

καλημέρα και απο μένα.. ύστερα απο καιρό..
Κάτι τέτοιους "ανθρώπους" βλέπω και έχω σιχαθεί που ζω σε αυτή την χώρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει αγάπη για ζωα, δεν υπάρχει τίποτα..
'Ετσι μάθαμε και έτσι μαθαίνουμε και τα παιδιά μας.. Να βλέπουμε ενα ανύμπορο ζωάκι και να το κλοτσάμε για να μην μας ενοχλεί. Να μην γεμίζει τον χώρο μας με τις βρωμιές του. 'Ασχετα αν οι δικές μας βρωμιές είναι περισσότερες και πιο σιχαμερές..

Λυπάμαι.. λυπάμαι που είμαι άνθρωπος σαν και αυτούς..

Τι σας κάνει εντύπωση βρε παιδιά... όλοι μας δεν φωνάζουμε και δεν οργιζόμαστε για τους ανθρώπους αυτούς που κακοποιούν και βασανίζουν τα ζωάκια; Δε λέμε ότι είναι πολλοί και ότι πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό; Ε να λοιπόν, ένα παράδειγμα. Είναι ένας από αυτούς τους πολλούς που το καυχιούνται κιόλας ότι η μετάβασή τους από homo erectus σε homo sapiens σηματοδοτείται από την επιβολή του κρατούντος είδους τους πάνω σε ζωάκια που δεν μπορούν να αμυνθούν και να ζητήσουν το δίκιο τους.
Ο συγκεκριμένος homo sapiens απλώς τυχαίνει να έχει και ίντερνετ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτόν τον κλόουν γιατί κλόουν είναι με αυτά που λέει αφού με κάνει και γελάω τι έχει κάνει αυτός για τα παιδάκια της Αφρικής. Πόσα λεφτά έχει στείλει τελευταία σε αυτά τα παιδιά. Γιατί εγώ η φιλόζωη έχω δώσει για τα παιδάκια της Αφρικής. Αυτός όμως ο γελείος όταν δεν μπορεί να αγαπήσει ένα ζωάκι το πιο απλό πράγμα πως μπορεί να νιώσει έλεος και στοργή για ένα παιδί ή ένα φτωχό. Εγώ δεν θα μπω στον κόπο να του γράψω. Αγνοήστε τον. Άλλωστε αυτό επιδιώκει να αρχίσουμε να τον βρίζουμε.Άμα θέλει ο αξιθρήνητος και μίζερος άνθρωπος να δει τις απαντήσεις μας να μπει να διαβάσει εδώ μέσα.
Εκείνο που έχω να γράψω είναι ότι θα πεθαίνει από την κακία του και την βρώμικη ψυχή του:down:

Συμφωνώ απόλυτα με όλους. Και βέβαια η Desdemona το περιέγραψε πολύ επιτυχημένα: Ο συγκεκριμένος hommo sapiens έχει και ίντερνετ.
Πρόκειται για ανώμαλο, αμόρφωτο πλάσμα (άλλωστε γι αυτό γράφει και με χαρακτήρες λατινικούς γιατί σίγουρα ο μαλάκας δεν ξέρει ορθογραφία) και αμφιβάλλω αν έχει γνώση γενικά του τί γίνεται με τις φιλοζωικές οργανώσεις και τις φιλανθρωπικές επίσης. Απλά δεν έχει τι να κάνει κ είπε να μας ενοχλήσει με κάποιον τρόπο. Και βέβαια του διαφεύγει πως όλοι μας πολύ πιθανόν να έχουμε βοηθήσει πάμπολλες φορές συνανθρώπους μας χωρίς να το διατυμπανίζουμε όπως κάποιοι άλλοι. Το να αγαπάς τα ζώα δεν σου αφαιρεί και την ανθρωπιά κ το να αγαπάς κ τους συνανθρώπους σου.

Πρακτικα πραγματα και να τα μεταφερεις στον τυπο που τα εστειλε.
Ναι, υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι κυριως παιδια που υποφερουν στην Αφρικη και Ασια.
Ναι, να στελναμε χρηματα (προσωπικα το κανω) αλλα φυσικα δε ξερουμε ΠΟΥ θα καταληξουν αυτα τα χρηματα. Μπας και κανουν καποιον χοντρο ακομα πιο χοντρο???????????????????????
Εδω αν μη τι αλλο ξερω τι γινεται, το ελεγχω αν θελω, το βλεπω με τα ματια μου.
Οταν με αξιωσει ο Θεος να βγω στη συνταξη υγιης θα σας πω και τα τα αλλα, πραγματικα λυπηρα γεγονοτα που συμβαινουν στους συνανθρωπους μας απο ελλειψη τροφης και φαρμακων, αλλα ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Οχι, δεν ειμαστε μαλακες αγαπητε φιλε, απλα δε θελουμε να στελνουμε λεφτα μαλακισμενα. Να βλεπουμε τι κανουμε.

Φιλικα

(αντε τα πηρα τωρα)
Κατερινα

Κριμα!γιατι αν δεν βοηθησεις το ζωο που υποφερει μπροστα στα ματια σου,δεν θα βοηθησεις και το παιδι που δεν εχεις δει ποτε..ειναι θεμα παιδειας και καλλιεργειας.Δεν μπορεις να εισαι φιλευσπλαχνος επιλεκτικα..ή εισαι ή δεν εισαι..

Αυτό είναι ένα επιχείρημα που έχω ακούσει να προβάλεται πολύ συχνά. Ότι δηλαδή, τη στιγμή που γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη (από φτωχές οικογένειες, μοναχικούς ηλικιωμένους έως άστεγους, ζητιάνους και τοξικομανείς) είναι απαράδεχτο να δίδεται τόση έμφαση στη φροντίδα των ζώων από ορισμένες ομάδες. Εσωτερικά δεν έχω επεξεργαστεί το ζήτημα στο βαθμό που αρμόζει. Παρατηρώντας τα πράγματα όμως, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι για κάθε φλέγον ζήτημα (άνθρωποι, περιβάλλον, ζώα) έχουν συγκροτηθεί ομάδες ανθρώπων (ή μεμονωμένοι άνθρωποι) που αναλαμβάνουν δράση όπως μπορούν. Μακάρι τα χρονικά περιθώρια της ζωής μας αλλά και οι δυνατότητές μας να ήταν τέτοιες ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε παντού. Όμως εκ των πραγμάτων αυτό είναι ανέφικτο. Έτσι, υπόκειται στη δικαιοδοσία του καθενός το αν θα δράσει και ο τομέας που θα επιλέξει να δράσει. Επιπλέον, μία συχνή παρανόηση είναι πως οι εν δράσει φιλόζωοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα ζώα - σιωπηλή παραδοχή που διαιωνίζεται αδιάνδροπα από άτομα που δεν έχουν καν εμπλακεί για να δουν το μέγεθος του προβλήματος, ούτε έχουν γνωρίσει προσωπικά ανθρώπους που εμπλέκονται και που σίγουρα δείχνουν ανάλογοι ευαισθησία και σε άλλου είδους ζητήματα. Τέλος, αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος είναι ή πρέπει να είναι η αυτονόητη προτεραιότητα. Εδώ διστάζω να εκφέρω γνώμη, τη στιγμή που θεωρούμαι "προνομιούχος".

Παιδιά, για όνομα του Θεού! Θα επιχειρηματολογούμε κιόλα?
Φυσικά ο ανθρωπος - άνθρωπος θα βοηθήσει και τα ανθρώπινα πλάσματα όπως μπορεί, όπως και τα ζώα!
Αυτός ο τύπος όμως είναι επικίνδυνος! Η επιθετικότητα και η ανωμαλία του δεν είναι μόνο λεκτική αλλά περνάει και σε πράξη. Ας προσέξουν κι ας επαγρυπνούν αυτοί στους οποίους απευθύνθηκε αλλά και όλοι οι άλλοι. Πρόκειται για καλυμμένο ανώμαλο εγκληματία.

Να προσθέσω ότι είναι τόσο αμόρφωτος που δεν ξέρει καθόλου την έννοια ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Άλλωστε αν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο ήταν σαν τα μούτρα του ευχαρίστως θα τον άφηνα στο έλεος του αλύπητα ακόμα κι αν ζητιάνευε για ψίχουλα. Αλλά ελπίζω ότι ο κόσμος μας δεν αποτελείται από κάτι τέτοιους ανώμαλους σαν κι αυτόν αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν συναίσθημα και ψυχούλα είτε απέναντι σε ζώα είτε απέναντι στους ανθρώπους

εμένα μου αρέσει που υποστηρίζει πως το ένα ανερεί το άλλο, μιλάμε για τόσο καθηστεριμένο άτομο

είναι δυνατόν ποτέ κάποιος να αγαπάει τα ζωάκια και τίποτα άλλο? μα γιανα φτάσεις εκεί πρέπει να έχεις αγαπήσει πρώτα όλα τα υπόλυπα, ότι υπάρχει γύρω σου

τόσα ξέρει τόσα λέει με το ίδιο σκεπτικό και εμείς μπορούμε να πούμε πως αν κάποιος δεν είναι ικανός να αγαπήσει ένα αθώο τόσο δα μικρό ζωάκι δεν είναι ικανός να αγαπήσει ποτέ τίποτα άλλο στον κόσμο ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό είτε συνιδιτά είτε όχι:/:

Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται έτσι. Και ακόμα περισσότεροι που κάνουν και χειρότερα.
Αν τυχόν το διαβάσεις αυτό το ποστ, εσύ που έγραψες το αρχικό, σκέψου απλά:
ποιός είναι πιο άξιος να βοηθήσει παιδιά-σκυλιά-γατιά που έχουν
ανάγκη, κάποιος από το mycat ή κάποιος no-name, no-face, no-brain, no-balls όπως εσύ;
Το κάνουμε και γκάλοπ αν θες.
:down:

να καει στην κολαση και ευχομαι αυτο που γραφω στην υπογραφη μου να γινει.

δεν ξέρω αν το mail είναι αληθινό ...πάντως ως νέα οδηγός ευχαρίστως θα τον πάταγα...το οτι βοηθάμε ζωάκια δεν σημαίνει οτι είμαστε αχάριστοι προς τους ανθρώπους...δεν είναι μόνο οι ανθρωποι όσοι έχουν ανάγκη και τα ζωα εχουν ψυχη αλλιως ο Θεος δεν θα τα επλαθε........:mad:

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτόν τον κλόουν γιατί κλόουν είναι με αυτά που λέει αφού με κάνει και γελάω τι έχει κάνει αυτός για τα παιδάκια της Αφρικής. Πόσα λεφτά έχει στείλει τελευταία σε αυτά τα παιδιά. Γιατί εγώ η φιλόζωη έχω δώσει για τα παιδάκια της Αφρικής. Αυτός όμως ο γελείος όταν δεν μπορεί να αγαπήσει ένα ζωάκι το πιο απλό πράγμα πως μπορεί να νιώσει έλεος και στοργή για ένα παιδί ή ένα φτωχό. Εγώ δεν θα μπω στον κόπο να του γράψω. Αγνοήστε τον. Άλλωστε αυτό επιδιώκει να αρχίσουμε να τον βρίζουμε.Άμα θέλει ο αξιθρήνητος και μίζερος άνθρωπος να δει τις απαντήσεις μας να μπει να διαβάσει εδώ μέσα.
Εκείνο που έχω να γράψω είναι ότι θα πεθαίνει από την κακία του και την βρώμικη ψυχή του:down:

Με καλυψες απολυτα Ουρανια.Να προσθεσω οτι δεν αξιζει να ασχοληθουμε καθολου μαζι του.Προκειται μαλλον για ανωμαλο-διαστεμενο ατομο πολυ χαμηλου πνευματικου επιπεδου που προσπαθει να τραβηξει την προσοχη μ'αυτον τον τροπο.Μην παιζεται το παιχνιδι του:hmm::(

Μπραβο Ουρανια μου πες τα! Απο το στομα μου το πηρες...! Ειναι ευρεως γνωστο οτι ανθρωπος που αγαπα τα ζωα ,αγαπα και σκεφτεται και τους ανθρωπους... Αλλα αυτοι που δεν αγαπουν τα ζωα το βρισκω πολυ δυσκολο να θελουν να βοηθησουν τους ανθρωπους...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος θα πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτει εναν ψυχιατρο για να λυσει τα ψυχολογικα του προβληματα και τα παιδικα ψυχολογικα του τραυματα....! :) Προκειμενου να σταματησει να βασανιζει ανυμπορα ζωακια...
Ενα ειναι το σιγουρο... Ολα τιμωρουνται και αυτος δε νομιζω πως θα τη βγαλει καθαρη.... :cool:

Λοιπόν από το πρωί ήθελα να γράψω εδώ..Δεν μπορούσα όμως να συμμαζέψω τη σκέψη μου.Γέλασα αρκετά όταν το είδα αλλά δεν κατάλαβα γιατί..Έπρεπε να το συζητήσω με φίλους μου για να καταλάβω αυτό που το υποσεινήδητο μου είχε ήδη καταλάβει:

Αυτός ο τόσο γελοίος τυπάκος για να μην πω ανθρωπάκος, εκτός του ότι χρησιμοποίησ ένα τόσο χαμηλού επιπέδου τρόπο να πει την γνώμη του είναι εκτός των άλλων ηλίθιος!Γιασμίν σε κατηγορεί εσένα και όλους στην ομάδα ότι βοηθάς σε έναν τομέα και δεν βοηθάς στον άλλο.Συνώμη που κάνουμε και κάτι ρε αρχηγέ..Εσύ λοιπόν που είσαι από την Αφρική και βοηθάς τόσο πολύ τα παιδιά ου τρίτου κόσμου, πως ξέρεις ότι εμείς δεν κάνουμε κάτι για τα παιδιά αυτά???Και αναρωτιέμαι ειλικρινά πόσο ΓΕΛΟΙΟΣ μπορεί να είσαι ωστε να πατάς αθώα πλάσματα και να ρίχνεις φόλες.Για εξήγησε μας πώς βοηθας τον τρίτο κόσμο με το να πατάς ζωάκια και να τα σκοτώνεις..Για να δούμε το διεστραμμένο μύαλό σου!!!

το μειλ είναι ψέυτικο...πως θα τον βρούμε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back