Δυστυχώς...

Sara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
Διστυχώς... Αυτό ήταν...!

Σήμερα η δασκάλα μας απεργούσε, στο γυμνάσιο της πόλης. Βγήκαμε εγώ και η παρέα μου για μια βόλτα.. :P Παρνάγαμε έξω από το δημοτικό, και είδαμε πολλά παιδιά έξω απ' το σχολείο μαζεμένα γύρω από κάτι μαύρο μέσα στα χόρτα. Τα παραμερίσαμε. Ήταν ένα ολόμαυρο μικρό γατάκι! :( Μερικά παιδιά (αγόρια..) του πετούσαν πέτρες! :mad::mad::mad: Μια φίλη μου τον έσπρωξε και τον κοίταξε με δολοφινικό βλέμμα. Εγώ τα ρώτησα αν ξέρουν και τι νομίζουν ότι κάνουν. Και τι μου απάντησε το νιάνιαρο; ΠΑΙΖΩ, ΛΕΕΙ!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Πήραμε το γατάκι στη ζακέτα της φίλης μου και το πήγαμε στην κτηνίατρό μου.

Εκείνη το εξέτασε και μας είπε πως είχε πέσει σε κόμα και πως είχε υποθερμία... :cry::cry: Μας είπε επίσης αν μπορούσαμε να το κρατήσουμε στα ζεστά, και αν συνέλθει να το ταίσουμε.. Σήμερα το απόγευμα στις 7:00 θα περάσω από τη φίλη μου που το κράτησε. Μακάρι να ζήσει...! :cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη, κάνε ότι μπορείς :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ :(, δε θ' αντέξω όμως αν μου πει η φίλη μου πως δεν τα κατάφερε!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε κάλά! Περιμένουμε νεότερα!

Ελπίζω... :( Μετά τις 7:00 θα έχω νέα του... Ας ελπίσουμε για το καλύτερο..... :cry:

Σε καταλαβαίνω...Δεν είναι ούτε μια βδομάδα που έπεσαν στα χέρια μου 4 γατάκια μόλις λίγων ημερών...Τα πήραμε και τα φροντίσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και ξέραμε...Δυστυχώς το ένα έφυγε στα χέρια μας όταν το ταϊζαμε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας...Επικεντρωθήκαμε στα άλλα 3 που ήταν πιο δραστήρια και φαίνονταν σε καλύτερη κατάσταση...Έφαγαν, τα βάλαμε στα ζεστά, κοιμήθηκαν αλλά δυστυχώς δεν ξύπνησαν ποτέ...Ήταν πολύ δύσκολο να επιζήσουν αλλά εγώ το πήρα κατάκαρδα...Δεν άντεξα...Λύγισα όταν μπήκα στο σπίτι, έχοντας ήδη "αποχωριστεί" το ένα που έφυγε νωρίτερα από τα υπόλοιπα, και άκουσα την Κατερίνα να μου λέει: "They are all dead"...Μου κόπηκαν τα πόδια και πλάνταξα στο κλάμα...Στη μνήμη αυτών των 4 αποφασίσαμε να δώσουμε σπίτι, φροντίδα, αγάπη και τρυφερότητα σε 2 πανέμορφα γατάκια αδέσποτα από τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Χαλανδρίου

Δεν ξέρεις πόσο πολύ λυπάμαι!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:.... Μακάρι το γατάκι να μείνει ζωντανό... αλλά αμφυβάλω.. :( :cry::cry::cry::cry:

Παιδιά διστυχώς........................ :(

Η φίλη μου πήρε το γατάκι στο σπίτι της και το έβαλε σε ένα κλειστό δωμάτιο που είχε πολύ ζεστασιά. Το γατάκι έμοιαζε να συνέλχεται. Μετά από λίγο η φίλη μου προσπάθησε να το ταίσει. Και όταν το έπιασε στα χέρια της, εκείνο την κοίταξε με τα κιτρινοπράσινα μάτια του και ......ξεψύζησε ειρηνικά............................ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Δε το αντέχω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bye::bye::bye::bye::bye: Πάντα θα σε θυμάμαι! ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ! ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ! :( :cry::bye:

Τι να πω... λυπάμαι... κάνατε ότι μπορούσατε... Τουλάχιστον δεν πέθανε από την πέτρα ενός ηλίθιου.:mad:

Τι να πω... λυπάμαι... κάνατε ότι μπορούσατε... Τουλάχιστον δεν πέθανε από την πέτρα ενός ηλίθιου.:mad:
Πιστεύω πως αν δεν είχε φάει όλον αυτόν τον πετροπόλεμο ίσως να μη το χάναμε... ΤΙ ΑΚΑΡΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΙΑΝΙΑΡΑ??? :mad::mad: :cry::cry:

Δηλαδή το χτύπησαν με πέτρες? :blink: Τι σκ@τ@νθρωποι γμτ μου! :mad:

Δηλαδή το χτύπησαν με πέτρες? :blink: Τι σκ@τ@νθρωποι γμτ μου! :mad:
Μα ναι είχαν μαζευτεί μια παρέα από αγόρια και του πετούσαν πέτρες, και μας λένε ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Ακουστε και την δικη μου ιστορια....:(
Μια απο αυτες τις ημερες κατεβαινα με τα κοριτσια στις κουνιες μετα το σχολειο.Ειδαμε ενα γατακι 1,5 μηνων περιπου.Το πηραμε στις κουνιες να το χαιδεψουμε.Πηγα σπιτι μου(ειναι πολυ κοντα)αφησα τη τσαντα και πηρα ενα κομματι σαλαμακι να του δωσουμε.Το εφαγε,του βαλαμε και νερο και ολα οκ...Το γατακι το πηρε μια απο της φιλες μου που μενουμε στην ιδια γειτονια.Μετα ομως το μετανιωσε αλλα δεν το παρατησε.Το εδωσε σε μια αλλη φιλη μας και συμμαθητρια που μενη ακριβως πανω απο το σπιτι της(μια βεραντα χωριζει τις αυλες των σπιτιων τους)Το ιδιο απογευμα με περνει τηλ το κοριτσι που θα κραταγε το γατακι(το ιδιο κοριτσι εχει και αλλο γατακι)Με περνει τηλ και διαβαστε το διαλογο που εγινε...(το αλλο κοριτσι το λενε Ελενη)

Ελενη-Ελα Κωνσταντινα,η Ελενη ειμαι
Κων/να-Ελα τι γινεται?
Ελενη-Αστα,παει το γατακι?
Κων/να-Τι?
Ελενη-Το ειχαμε στις κουνιες και του βαλαμε κι εφαγε(παρεπημπτοντως το γατι δεν ξερω πως κκατεληξε παλι στις κουνιες)μετα πηγα σπιτι[....]
Κων/να-Και τι εγινε?
Ελενη-Πηγαν τα αγορια εκει που καθοντουσαν και το πηραν και το πεταγαν στον αερα και επεφτε κατω το γατι και το επιαναν απο την ουρα και το εφερναν σβουρες το καημενο.Μιλαμε οταν το εριχναν κατω μεχρι εδω που ειναι το σπιτι μου ακουγοταν το μπαμ[.....]
Κων/να-Καλα θα στειλω μνμ εγω στα αγορια να σου το φερουν εκει το γατι τωρα...ok?
Ελενη-οκ,καλα τα λεμε μετα.

Κλεισαμε το τηλ κα στελνω το παρακατω μνμ σε ενα απο τα αγορια-Πηγαινεται το γατι ΤΩΡΑ στο σπιτι της Ελενης γιατι δεν ξερω κι εγω τι θα γινει.
Δεν μου απαντησαν.Μετα περνει τηλ το ενα απο τα αγορια και του λεει το θελουμε το γατι γιατι το πηρατε και το βασανιζεται???
Ποια ηταν η απαντηση?Το γατι κατασχεθηκε(ωραιο λεξιλογιο)ειναι δικο μας τωρα.Μετα ειχαμε βγει να φαμε τα κοριτσια και ηρθα και μας βρηκαν τα αγορια.Τους λεεω.Καλα τι το κανατε το γατακι,η Ελενη το θελει ειναι δικο της.Και η μονη απαντηση που πηρα απο ενα ηλιθιο(συγνωμη κιολας)παιδι(ο θεος να το κανει)ηταν ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Του λεω αμα σου κανω εγω μια μυνηση θα σου πω εγω τι με νοιαζει.Μουγκα στη στρουγκα ο Νικολακης που το παιζει και μαγκας.Την αλλη μερα πηγαμε σχολειο και μου κανει ο Παναγιωτης.Το γατι λεει εφυγε.Μηπως το πηρες εσυ?Οχι του λεει αφου εγω ημουν στην κρεπερη με τα κοριτσι και με ειδες.Και λεει του ειχαμε βαλει το βραδυ να φαει και το πρωι.Μετα λεει πηγα να παρω τη τσαντα και βγαινω εξω δεν ηταν πουθενα.Μακαρι να μην το βρουνε πριν απο εμενα γιατι αλιμονο του του γατιου:/:

Υ.Γ Με συγχωρεις που εγραψα στο θεμα σου και για εμενα[....]

Ναι, δεν έχουν φαίνεται με τι άλλο να παίξουν τα κ#λόπαιδα και τα βάζουν με το γατάκι που έχει το μέγεθος της χούφτας τους:mad:. Να χαρώ οικογένειες που μεγαλώνουν τέτοια τέρατα... Εσείς πάντως κάνατε ότι ήταν ανθρώπινο να γίνει, έχετε τα μάτια σας ανοικτά, παντού αυτήν την εποχή υπάρχουν γατάκια... Κάποιο σίγουρα θα χρειαστεί την βοήθειά σας και θα σταθεί τυχερό:)..

Ναι, δεν έχουν φαίνεται με τι άλλο να παίξουν τα κ#λόπαιδα και τα βάζουν με το γατάκι που έχει το μέγεθος της χούφτας τους:mad:. Να χαρώ οικογένειες που μεγαλώνουν τέτοια τέρατα... Εσείς πάντως κάνατε ότι ήταν ανθρώπινο να γίνει, έχετε τα μάτια σας ανοικτά, παντού αυτήν την εποχή υπάρχουν γατάκια... Κάποιο σίγουρα θα χρειαστεί την βοήθειά σας και θα σταθεί τυχερό:)..
Αυτα τα κανουν οχι μονο επειδη ειναι η ηλικια τετοια αλλα και επειδη εχουν γονεις που λενε ΟΧΙ ΓΑΤΙ-ΟΧΙ ΣΚΥΛΙ και ετσι τα παιδια δεν μαθαινουν να αγαπανε,να σεβονται.Σημερα που ειχαν ερθει δυο κουταβακια και ενα μεγαλο σκυλι στο σχολειο την τελεαυταια ωρα που ειχαμε κενο περιμεναμε τα αλλα παιδια για να φυγουμε.Ο Τασος τα χαιδεψε και μετα τα αλλα αγορια τον κοροιδευαν οτι θα κολλησει τιποτα.Παει μετα ο Τασος(επειδη το πιστεψε και ειναι και βλαμμενο)και σκαει μια κλοτσια στο σκυλι που πεταχτηκε απεναντι(μεταφορικα το απεναντι)Και του λεω τι κανεις εκει ρε....και ξανα το ιδιο παιδι ο Νικος μου λεει δικο σου ειναι,τι σε νοιαζει...και του λεω νε ρε δικο μου ειναι problem και μου λεει ναι του λεω κι εγω τοτε go to the toilet (αν καταλαβε τι ειπα γιατι δεν σκαμπαζει):mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Εδώ δικαιώνομαι που βροντοφώναζα ότι τα αγόρια είναι πολύ πιο βάρβαρα απ΄τα κορίτσια (τα μαθαίνουν έτσι;) και στο τέλος καταλήγουν σαν τους μ...κες που βλέπουμε ..που βιντεοσκοπούν κιόλας την "κακία "τους απέναντι στα καημένα τα ζώα.:mad::mad::mad::mad:

Εδώ δικαιώνομαι που βροντοφώναζα ότι τα αγόρια είναι πολύ πιο βάρβαρα απ΄τα κορίτσια (τα μαθαίνουν έτσι;) και στο τέλος καταλήγουν σαν τους μ...κες που βλέπουμε ..που βιντεοσκοπούν κιόλας την "κακία "τους απέναντι στα καημένα τα ζώα.:mad::mad::mad::mad:
Ακριβως το βιντεοσκοπησαν το ολο περιστατικο και ελεγαν μαλιστα οτι τωρα που θα μας δωσουν στο σχολειο τα λαπ-τοπ θα το ανεβασουν στα αστεια βιντεο.Δεν ξερεις ποσο ανυπομωνω γιατι ετσι θα μπλεξουν και θα παρουν ενα γερο μαθημα.Και σαν να μην εφτανε αυτο οταν μας βρηκαν στην κρεπερη υπεριφανευοντουσαν και ελαγαν να δειτε τι ωραιο break dance που χορευει το γατι θα τρελαθητε:mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry:εγω εντο μεταξυ ειχα θυμωσει τοσο που ενα αλλο παιδι με ρωτησε κατι και του εβαλα αδικα τις φωνες.Μετα βεβαια του ζητησα συγνωμη και του εξηγησα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα:(:(:(

Άκαρδοι!!! Τι άλλο να πω! :mad: :cry::cry::cry:

Άκαρδοι!!! Τι άλλο να πω! :mad: :cry::cry::cry:
Υπαρχει τπτ αλλο να πεις?
Κατι τετοιους ανθρωπους δεν τους αξιζει ουτε το φτισιμο:mad:

Ποιο φτύσιμο καλέ; Εδώ ήταν και μια μαμά που επειδή η κόρη της πλησίασε το γάτι φώναξε:

"Τι κάνετε καλέ; Φύγετε μακρία απ' τη γάτα"

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΟΤΣΗΣΕ!!! ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back