Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπαμε πολυ για το γατακι....Αυτο που λες μου το ειπε και εμενα η ελενη οταν με πηρα να ρωτησει κατι.Χμμ, οκ i'll check it out..
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά διστυχώς........................
Κρίμα...
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντιο γατουλινακιΧτες αργά το βράδυ πήγαμε με τη φίλη μου και το θάψαμε στον κήπο.. :cry: Δε θα το ξεχάσω ποτέ.......![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δεν ειναι μονο αυτο,εκαναν πως του εδιναν κλωτσιες και με φωναζαν να γυρναω να βλεπω.Μετα εβαλα τα κλαμματα(λογο του οτι ειμαι κυριολεκτικα ευεσθητη σε τετοια θεματα)και πηγα πιο περα.Ηρθε απο κοντα μου η Ελενη και με ρωτησε γιατι κλαιω.Της ειπα οτι μεν κανουν βλακειες στο σκυλι αλλα κανουν τα παντα για να με δουν να στεναχωριεμαι......Μετα ηρθε και ο Νικος και του κανω το βρισκεται αστειο αυτο.Μου ειπε το ιδιο δικο σου ειναι το σκυλι,τι σε νοιαζει.Του λεω με νοιαζει ρε Νικο γιατι δεν σας εκανε τπτ.Ηρθαν και οι αλλοι μετα.Λεω σε ενα αλλο παιδι(αυτο που του εκανε ανωμαλιες κ τραβαγαν και βιντεο(αισχος δλδ))Το λεω,σου εκανε κατι?μου λεει οχι του κανω το τε γιατι το χτυπας και του κανεις τετοια πραγματα.Μου λεει ετσι
ωραια το κανω.Ουτε εσυ μου εκανες τπτ(και του εδωσα μια κλωτσια)εκεινη την ωρα τα πειρα ασχημα(
)Μετα εφυγε το σκυλι(ευτυχος να λετε)και ξεμπερδεψαμε...Τι εχουν παθει και φερονταο τοσο ανωριμα και ανευθηνα,ας μου πει καποιος;;;;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διστυχώς αυτός είναι ο κόσμος μας ο οποίος δεν μπορεί ν' αλλάξει.. Πολλοί θα παραμένουν ...ανώμαλοι.. κι εμείς θα είμαστε οι ευεσθητοποιημένεις.. Θύμαμαι όταν ήμουν κι εγώ στο δημοτικό, είχε έρθει μια μέρα μέσα στο προαύλιο του σχλείου ένα κουτάβι κι δάσκαλοι άρχισαν να ουρλιάζουν... "Αφήστε το σκυλί, είναι βρόμικο! Έχει ψήλους!..." Και τα λοιπά. Και το έκαναν; Το έδιωξαν με τις κλοτσιές ο διευθυντής με κάποιες δασκάλες......Ακουστε και το αλλο...Σημερα μολις σχολασαμε απο τα αγγλικα πηγαμε στο περιπτερο και πηραμε πατατακια.Μετα καθισαμε λιγο στην πλατεια.Στην πλατεια καθισαμε εγω τα δυο κοριτσια που αναφερω σε καποια post σε προηγουμενες σελιδες και ενα αλλο κοριτσι.Τα αγορι αως συνηθως εκαναν βλακειες πεφτοντας και σκαρφαλονωντας πανω σε ενα ξενω αυτοκηνιτο.Εκει που καθομασταν περασε το συλακι που ειχα ερθει σχολειο.Το ειδαν λοιπον τα αγορια και αρχισαν.Δεν το χτυπησαν,κατι καπως χειροτερο.Μες τη μεση του δρομου ανεβεναν πανω στο σκυλι και εκαναν....ανωμαλιεςΚαι δεν ειναι μονο αυτο,εκαναν πως του εδιναν κλωτσιες και με φωναζαν να γυρναω να βλεπω.Μετα εβαλα τα κλαμματα(λογο του οτι ειμαι κυριολεκτικα ευεσθητη σε τετοια θεματα)και πηγα πιο περα.Ηρθε απο κοντα μου η Ελενη και με ρωτησε γιατι κλαιω.Της ειπα οτι μεν κανουν βλακειες στο σκυλι αλλα κανουν τα παντα για να με δουν να στεναχωριεμαι......Μετα ηρθε και ο Νικος και του κανω το βρισκεται αστειο αυτο.Μου ειπε το ιδιο δικο σου ειναι το σκυλι,τι σε νοιαζει.Του λεω με νοιαζει ρε Νικο γιατι δεν σας εκανε τπτ.Ηρθαν και οι αλλοι μετα.Λεω σε ενα αλλο παιδι(αυτο που του εκανε ανωμαλιες κ τραβαγαν και βιντεο(αισχος δλδ))Το λεω,σου εκανε κατι?μου λεει οχι του κανω το τε γιατι το χτυπας και του κανεις τετοια πραγματα.Μου λεει ετσι
ωραια το κανω.Ουτε εσυ μου εκανες τπτ(και του εδωσα μια κλωτσια)εκεινη την ωρα τα πειρα ασχημα(
)Μετα εφυγε το σκυλι(ευτυχος να λετε)και ξεμπερδεψαμε...Τι εχουν παθει και φερονταο τοσο ανωριμα και ανευθηνα,ας μου πει καποιος;;;;;;;;;

Μετά τι; Να ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ τα παιδιά;;; 

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Γυμνασιο παω(τεσπα)Διστυχώς αυτός είναι ο κόσμος μας ο οποίος δεν μπορεί ν' αλλάξει.. Πολλοί θα παραμένουν ...ανώμαλοι.. κι εμείς θα είμαστε οι ευεσθητοποιημένεις.. Θύμαμαι όταν ήμουν κι εγώ στο δημοτικό, είχε έρθει μια μέρα μέσα στο προαύλιο του σχλείου ένα κουτάβι κι δάσκαλοι άρχισαν να ουρλιάζουν... "Αφήστε το σκυλί, είναι βρόμικο! Έχει ψήλους!..." Και τα λοιπά. Και το έκαναν; Το έδιωξαν με τις κλοτσιές ο διευθυντής με κάποιες δασκάλες......Μετά τι; Να ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ τα παιδιά;;;
![]()
Και σε εμας ειχε ερθει ενα σκυλακι στο Δημοτικο περυσι και τα ιδια ελεγαν οι δασκαλοι
Πριν λιγη ωρα που ημουν με τη γατα μου σε ενα δωματιακι μικρο στο σπιτι που εχει τα μωρα(το δωματιακι ανεβαινεις κατι σκαλες για να πας εκει)Ακουσα τη μαμα απο κατω να λεει.Ρε,Που το πας αυτο;;;(το ρε χαιδευτικα)Ηταν ενα απο τα αγορια και ειχε στο χερι του ενα γατακι.Το πηγαινε σπιτι του και ηταν χαρουμενος.Ρωτησα τη μαμα και μου ειπε οτι ειχε γκρι και της ειπα οτι θα ηταν μαλλον αυτο που χτυπουσαν.Για να πω τη γατ(σ)'αληθεια δυο απο τα αγορια ειναι καλα παιδια ομως τα παρασυρουν οι αλλοι.Τελως ππαντων,απο οτι φαινεται θα το κρατησει....αν δεν ειναι το ιδιο γατι ευχομαι στη συνεχεια να μη καταντησει σαν το αλλο

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν οι γονεις του ειναι ωριμοι ανθρωποι και δεν αντιδρασουν οπως την αλλη κυρια...τοτε το γατι δεν θα παθει τιποτα...Γυμνασιο παω(τεσπα)
Και σε εμας ειχε ερθει ενα σκυλακι στο Δημοτικο περυσι και τα ιδια ελεγαν οι δασκαλοι
Πριν λιγη ωρα που ημουν με τη γατα μου σε ενα δωματιακι μικρο στο σπιτι που εχει τα μωρα(το δωματιακι ανεβαινεις κατι σκαλες για να πας εκει)Ακουσα τη μαμα απο κατω να λεει.Ρε,Που το πας αυτο;;;(το ρε χαιδευτικα)Ηταν ενα απο τα αγορια και ειχε στο χερι του ενα γατακι.Το πηγαινε σπιτι του και ηταν χαρουμενος.Ρωτησα τη μαμα και μου ειπε οτι ειχε γκρι και της ειπα οτι θα ηταν μαλλον αυτο που χτυπουσαν.Για να πω τη γατ(σ)'αληθεια δυο απο τα αγορια ειναι καλα παιδια ομως τα παρασυρουν οι αλλοι.Τελως ππαντων,απο οτι φαινεται θα το κρατησει....αν δεν ειναι το ιδιο γατι ευχομαι στη συνεχεια να μη καταντησει σαν το αλλο
γιατι συμβαινουν ολα αυτα? κακη ανατροφη απο παντου...
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου εχει πει οτι γατα τον αφηνουν να περει,σκυλο οχι...μακαρι να ισχυει..?!αν οι γονεις του ειναι ωριμοι ανθρωποι και δεν αντιδρασουν οπως την αλλη κυρια...τοτε το γατι δεν θα παθει τιποτα...
γιατι συμβαινουν ολα αυτα? κακη ανατροφη απο παντου...![]()
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α μπράβο....θα δειξει....και ελπιζω να ειναι καλα το γατακι γιατι τα περισσοτερα αγορια ειναι ανωριμα πριν τα...23...24..25...![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Koίτα,κι εμένα αυτό μου λένε αλλά δεν είμαι έτσι.Και γάτα θα είχαμε,αλλά το πρόβλημα των γονιών μου είναι οι τρίχες.Αυτα τα κανουν οχι μονο επειδη ειναι η ηλικια τετοια αλλα και επειδη εχουν γονεις που λενε ΟΧΙ ΓΑΤΙ-ΟΧΙ ΣΚΥΛΙ και ετσι τα παιδια δεν μαθαινουν να αγαπανε,να σεβονται.Σημερα που ειχαν ερθει δυο κουταβακια και ενα μεγαλο σκυλι στο σχολειο την τελεαυταια ωρα που ειχαμε κενο περιμεναμε τα αλλα παιδια για να φυγουμε.Ο Τασος τα χαιδεψε και μετα τα αλλα αγορια τον κοροιδευαν οτι θα κολλησει τιποτα.Παει μετα ο Τασος(επειδη το πιστεψε και ειναι και βλαμμενο)και σκαει μια κλοτσια στο σκυλι που πεταχτηκε απεναντι(μεταφορικα το απεναντι)Και του λεω τι κανεις εκει ρε....και ξανα το ιδιο παιδι ο Νικος μου λεει δικο σου ειναι,τι σε νοιαζει...και του λεω νε ρε δικο μου ειναι problem και μου λεει ναι του λεω κι εγω τοτε go to the toilet (αν καταλαβε τι ειπα γιατι δεν σκαμπαζει)![]()
Ωχ,εσάς είναι χειρότεροι από τους δικούς μας.Τα δικά μας αγόρια δεν ασχολούνται.Ακουστε και το αλλο...Σημερα μολις σχολασαμε απο τα αγγλικα πηγαμε στο περιπτερο και πηραμε πατατακια.Μετα καθισαμε λιγο στην πλατεια.Στην πλατεια καθισαμε εγω τα δυο κοριτσια που αναφερω σε καποια post σε προηγουμενες σελιδες και ενα αλλο κοριτσι.Τα αγορι αως συνηθως εκαναν βλακειες πεφτοντας και σκαρφαλονωντας πανω σε ενα ξενω αυτοκηνιτο.Εκει που καθομασταν περασε το συλακι που ειχα ερθει σχολειο.Το ειδαν λοιπον τα αγορια και αρχισαν.Δεν το χτυπησαν,κατι καπως χειροτερο.Μες τη μεση του δρομου ανεβεναν πανω στο σκυλι και εκαναν....ανωμαλιεςΚαι δεν ειναι μονο αυτο,εκαναν πως του εδιναν κλωτσιες και με φωναζαν να γυρναω να βλεπω.Μετα εβαλα τα κλαμματα(λογο του οτι ειμαι κυριολεκτικα ευεσθητη σε τετοια θεματα)και πηγα πιο περα.Ηρθε απο κοντα μου η Ελενη και με ρωτησε γιατι κλαιω.Της ειπα οτι μεν κανουν βλακειες στο σκυλι αλλα κανουν τα παντα για να με δουν να στεναχωριεμαι......Μετα ηρθε και ο Νικος και του κανω το βρισκεται αστειο αυτο.Μου ειπε το ιδιο δικο σου ειναι το σκυλι,τι σε νοιαζει.Του λεω με νοιαζει ρε Νικο γιατι δεν σας εκανε τπτ.Ηρθαν και οι αλλοι μετα.Λεω σε ενα αλλο παιδι(αυτο που του εκανε ανωμαλιες κ τραβαγαν και βιντεο(αισχος δλδ))Το λεω,σου εκανε κατι?μου λεει οχι του κανω το τε γιατι το χτυπας και του κανεις τετοια πραγματα.Μου λεει ετσι
)Μετα εφυγε το σκυλι(ευτυχος να λετε)και ξεμπερδεψαμε...Τι εχουν παθει και φερονταο τοσο ανωριμα και ανευθηνα,ας μου πει καποιος;;;;;;;;;
Αλλά βάζουν στοιχήματα και φιλάνε κορίτσια για 20 ευρώ!

Βασικά το μόνο που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι ''ποιος γουστάρει ποιον'' ''ποιος τα' χει με ποιον'' ''ποιος έφαγε χυλόπιτα'' κι άλλα τέτοια. Η διπλανή μου βάφεται,έχει κάνε ανταύγες,και ξυρίζει και τα χέρια(και όποτε φοράω κοντομάνικο με τσιμπάνε οι τρίχες και της λέω να πάει τον κάκτο πιο πέρα

) Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ξυράφι,είμαι κατά.
Κορίτσια ή κερί ή μηχανή,ξέρω τι σας λέω.Τέλος πάντων,πάλι off είμαι

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακιβώς..Σημερα που κατεβαιναμε απο το σχολειο η Ελενη ειδε το γατακι.Το πηρα και το εκρυψε απο τα αγορια αλλα την ειδαν και της το πηραν.Μετα το ιδιο παιδι του εκανε ανωμαλιες και το βασανιζε.Βγαινει μια κυρια που το ειχε βρει και μας λεει καλα παει καλα αυτο το παιδι?Μετα πηγε και το ερυξε σε εναν σκυλο ομως τα αλλα αγορια στο τσακ που το εβγαλαν αλλιως θα το ειχε φαει.Μετα το αφησαν και το πηραμε εμεις.Το πηρε αυτο το κοριτσι αλλα αυτη η κυρια πηγε σπιτι της και το πηρε και της ειπε οτι θα της το παει αυριο να το προσεχει γιατι θα γυγει για Μυτιληνη.Τωρα το απογευμα που πηγαμε αγγλικα οταν σχολασαμε ηταν εξω ο αδερφος του(πολυ καλο παιδι)και δεν του φωναξε μονο επειδη του ειπε η δασκαλα οτι κανει φασαρια αλλα και για το γατακι που βασανιζε.Απο εμενα...(συγνωμη κιολας)αλλα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ,ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Koίτα,κι εμένα αυτό μου λένε αλλά δεν είμαι έτσι.Και γάτα θα είχαμε,αλλά το πρόβλημα των γονιών μου είναι οι τρίχες.
Κι εμεις εχουμε το προβλημα με τις τριχες.Αλλα δεν μπορουμε να αντισταθουμε οικογενειακως
Ωχ,εσάς είναι χειρότεροι από τους δικούς μας.Τα δικά μας αγόρια δεν ασχολούνται.
Αλλά βάζουν στοιχήματα και φιλάνε κορίτσια για 20 ευρώ!Βασικά το μόνο που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι ''ποιος γουστάρει ποιον'' ''ποιος τα' χει με ποιον'' ''ποιος έφαγε χυλόπιτα'' κι άλλα τέτοια.
Η διπλανή μου βάφεται,έχει κάνε ανταύγες,και ξυρίζει και τα χέρια(και όποτε φοράω κοντομάνικο με τσιμπάνε οι τρίχες και της λέω να πάει τον κάκτο πιο πέρα)
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ξυράφι,είμαι κατά.Κορίτσια ή κερί ή μηχανή,ξέρω τι σας λέω.
Τέλος πάντων,πάλι off είμαι![]()
Παλι καλα να λες
Α,δεν παει καλα,δεν παει καθολου καλα.Συγνωμη,δεν ντρεπεται να κυκλοφορει ετσι?Κι εμας στην 'Α γμνασιου αλλα στο 2ο τμημα(εγω ειμαι στο 1ο)Ειναι ενα κοριτσι που εμεινε κι εχει κανει κι αυτο ροζ ανταβιες
Καλα,ξυριζει και τα χερια
....θα τρελαθω αποψε
Τι να πει κανεις
Δεν πειραζει,θα σου την χαρισουμε και αυτη τη φορα
(
)μονο και μονο επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι και πανω απο ολα φιλογατοιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ...με την Ελενη μαζι κατεβεναμε και τις ειπα <<παρτω και φυγε ,αμα το δουν δεν ξερω τι θα του κανουν >>>Τελικα μετα το πηραμεΑκουστε και το αλλο...Σημερα μολις σχολασαμε απο τα αγγλικα πηγαμε στο περιπτερο και πηραμε πατατακια.Μετα καθισαμε λιγο στην πλατεια.Στην πλατεια καθισαμε εγω τα δυο κοριτσια που αναφερω σε καποια post σε προηγουμενες σελιδες και ενα αλλο κοριτσι.Τα αγορι αως συνηθως εκαναν βλακειες πεφτοντας και σκαρφαλονωντας πανω σε ενα ξενω αυτοκηνιτο.Εκει που καθομασταν περασε το συλακι που ειχα ερθει σχολειο.Το ειδαν λοιπον τα αγορια και αρχισαν.Δεν το χτυπησαν,κατι καπως χειροτερο.Μες τη μεση του δρομου ανεβεναν πανω στο σκυλι και εκαναν....ανωμαλιεςΚαι δεν ειναι μονο αυτο,εκαναν πως του εδιναν κλωτσιες και με φωναζαν να γυρναω να βλεπω.Μετα εβαλα τα κλαμματα(λογο του οτι ειμαι κυριολεκτικα ευεσθητη σε τετοια θεματα)και πηγα πιο περα.Ηρθε απο κοντα μου η Ελενη και με ρωτησε γιατι κλαιω.Της ειπα οτι μεν κανουν βλακειες στο σκυλι αλλα κανουν τα παντα για να με δουν να στεναχωριεμαι......Μετα ηρθε και ο Νικος και του κανω το βρισκεται αστειο αυτο.Μου ειπε το ιδιο δικο σου ειναι το σκυλι,τι σε νοιαζει.Του λεω με νοιαζει ρε Νικο γιατι δεν σας εκανε τπτ.Ηρθαν και οι αλλοι μετα.Λεω σε ενα αλλο παιδι(αυτο που του εκανε ανωμαλιες κ τραβαγαν και βιντεο(αισχος δλδ))Το λεω,σου εκανε κατι?μου λεει οχι του κανω το τε γιατι το χτυπας και του κανεις τετοια πραγματα.Μου λεει ετσι

bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι ροζ ανταύγιες,είναι extensions.Παλι καλα να λες
Α,δεν παει καλα,δεν παει καθολου καλα.Συγνωμη,δεν ντρεπεται να κυκλοφορει ετσι?Κι εμας στην 'Α γμνασιου αλλα στο 2ο τμημα(εγω ειμαι στο 1ο)Ειναι ενα κοριτσι που εμεινε κι εχει κανει κι αυτο ροζ ανταβιεςΚαλα,ξυριζει και τα χερια
....θα τρελαθω αποψε
Τι να πει κανεις
Δεν πειραζει,θα σου την χαρισουμε και αυτη τη φορα(
)μονο και μονο επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι και πανω απο ολα φιλογατοι
Τα βγάζεις όποτε θες,δεν είναι τίποτα.Για τις κανονικές αντάυγιες(τις ξανθές)νομίζω ότι σου αποχρωματίζουν την τρίχα στο κωμμωτήριο.Αλλά τα extensions στα ''κολλάει'' η κομμώτρια,δεν είναι κάτι κακό.Όποιος φοράει extensions,δε σημαίνει ότι μένει στην τάξη και τέτοια.Ξέρω μια κοπέλα στη Γ,που είναι ξανθιά κι έχει βάλει δύο τούφες λιλά extensions.Και είναι τρίτη γυμνασίου,δεν έμεινε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool