Δυστυχώς...

Δεν είναι ροζ ανταύγιες,είναι extensions.;) Τα βγάζεις όποτε θες,δεν είναι τίποτα.Για τις κανονικές αντάυγιες(τις ξανθές)νομίζω ότι σου αποχρωματίζουν την τρίχα στο κωμμωτήριο.Αλλά τα extensions στα ''κολλάει'' η κομμώτρια,δεν είναι κάτι κακό.Όποιος φοράει extensions,δε σημαίνει ότι μένει στην τάξη και τέτοια.Ξέρω μια κοπέλα στη Γ,που είναι ξανθιά κι έχει βάλει δύο τούφες λιλά extensions.Και είναι τρίτη γυμνασίου,δεν έμεινε.
Οχι,κανονικες ροζ ανταβιες ειναι....δεν ειναι extensions.Αφου σου λεω τα εχω δει...!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,κανονικες ροζ ανταβιες ειναι....δεν ειναι extensions.Αφου σου λεω τα εχω δει...!!!!!!!!!!
Ε και;Μια συμμαθήτριά μου έχει μια μωβ-φούξια τούφα στη φράτζα...Οκ,εγώ δεν το βρίσκω περίεργο...Μάλλον γιατί το βλέπω κάθε μέρα.Στο τμήμα μου είναι και μία συνονόματη που τα βάφει... Και αυτή η διπλανή μου θέλει να κάνει λέει τρύπα στη μύτη,και όταν μεγαλώσει να τα κάνει ξανθά...:rolleyes::lol:Εντάξει ρε κοπέλα μου,μην πας στο άλλο άκρο,από μελαχρινή ξανθιά...

Το μόνο πρόβλημα που έχω με όλα αυτά είναι που δεν μπορούν να αποδεχθούν τον εαυτό τους όπως είναι...:/: Είναι και η ηλικία.Μεγαλώνοντας θα τους περάσει...Δεν λέω ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να βάλω extensions αργότερα,αλλά δε νομίζω ότι θα τα βάψω πριν αρχίσουν να ασπρίζουν:P Και για τα extensions μπορεί να το λέω γιατί είναι η ηλικία μου τέτοια που έχω μια κάποια...τρέλα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, μην κρίνετε έναν άνθρωπο απο την εμφάνιση...Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα και με την νοοτροπία που δεν θέλω να σχολιάσω, εγκλωβιζόμαστε στις λεπτομέρειες και δεν κοιτάμε την ουσία...Μακάρι όλοι να αισθανόμασταν ελεύθεροι να κάνουμε πράγματα και να πούμε αλήθειες χωρίς να φοβόμαστε το πώς θα κριθούμε...με σεβασμό πάντα...

Παιδιά, μην κρίνετε έναν άνθρωπο απο την εμφάνιση...Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα και με την νοοτροπία που δεν θέλω να σχολιάσω, εγκλωβιζόμαστε στις λεπτομέρειες και δεν κοιτάμε την ουσία...Μακάρι όλοι να αισθανόμασταν ελεύθεροι να κάνουμε πράγματα και να πούμε αλήθειες χωρίς να φοβόμαστε το πώς θα κριθούμε...με σεβασμό πάντα...
Αυτό δε λέω τόση ώρα;:confused::)

απανταω λιγο ακυρα η αργα αλλα ειμαι νεο μελος...δεεν αντεχω αυτην την κτηνωδια και τολμανε να χρησιμοποιουν υποτιμιτικα την λεξη "ζωα" εγω απο μικρη με τ που βλεπα αδεσποτο ειδικα σκυλο εβαζα τα κλαματα να τα ταιζω να με ακολουθυν να κλαιω..[τωρα πια βαζω αλλους να τ ταισουν τουσ δινω φαι νερο κλπ γιατι δεν θα αντεξω να με παροθν απο πισω]αποκορυφωμα ενα εμεινα κατω απο την πολυκΑτοικια μ και εκλαιγε κιολας...δεν ξερω πως αντεξα τοτε...το πρωι εφυγε...ακομα στεναχωριεμαι που δεν μπορουσα να κανω κατι...ισως ειμαι πολυ ανιδεη σε σχεση με φιλοζωικες και η μανα μ δν βαζει αδεσποτα γτ φοβαται μν κολλησει ο δικος μας..να τ δενα???καποιος θα του κανε κακο:( αμα μπορουσα θα τα χα παρει οοοοοοοοοοοολα...εγω ακουω ιστοριεσ γ τα κακομοιρα γατακια αλλα μπροστα μου κανεισ δεν εχει κανει κατι αμα ομως εκανα τους περιμενε ξυλο κυριολεκτικα...!!!!!!!!!!!!!:mad:αλλα εριξα ενα κλαμα με αυτα που διαβαζα...ειλικρινα νομιζα οτι ημουν η μονη γιατι ολοι με λεγαν υπερευαισθητη αλλα ξερω οτι δεν ειμαι...ειμαι ανθρωπος...!!!

μηπως μαζι με τα γατακια πρεπει να στειρωσουμε και μερικα κακοπαιδα;πολυ βλαβερη μου φαινεται η τεστοστερονη ωρες-ωρες!

Κρίμα παιδιά... Φέρτε μου κανένα από αυτά τα καλά παιδάκια να φάει πετρούλες στο τούβλο που έχει για κεφάλι...
Πάει, ησύχασε το γατάκι τώρα, και ας δεν γνώρισε κάτι καλό εκτός από την αγκαλιά της φίλης σου..
Είμαι σίγουρη θα μπορέσεις να βοηθήσεις κάποιο άλλο στο μέλλον, είναι πολλά που το χρειάζονται :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back