Δωρεάν εμβόλια ή στειρώσεις σε γάτες

lalak

Νεοφερμένο μέλος

Ο lalak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
Γνωριζει κανεις απο εδω μεσα να κανει εμβολιο σε γατα?Σκεφτομαι να αγορασω το εμβολιο (κοστιζει μολις 5,5 ευρω) καθως την προηγουμενη φορα πληρωσα 40 ευρω στον κτηνιατρο για να το κανει.Ειναι ενα γατακι που χουμε στον κηπο και θελω να του κανω το επαναληπτικο εμβολιο αλλα δεν εχω χρηματα.Μπορει να βοηθησει κανεις?Ερχομαι σε ολες τις περιοχες εντοσ Αττικης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δωρεάν εμβόλιο σε γατάκι

40 ευρώ είναι υπερβολικά πολλά χρήματα!!! :eek:
Η κτηνίατρος που πάω τα δικά μου μου είχε πάρει 15 ή 20 ευρώ, εάν θυμάμαι καλά.
Θες να σου στείλω με private message τα στοιχεία της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Θα μπορούσες να μου δώσεις και εμένα το τηλ του κτηνιάτρου? Δυστυχώς και στον Πειραιά οι τιμές είναι αρκετά ανεβασμένες...:mad:
Υπάρχει ωστόσο μία κτηνίατρος που παίρνει 25€ στο εμβόλιο αλλά θα ήθελα να επισκεφθώ και άλλους καθώς πλησιάζει και η ώρα της στείρωσης!:)

40 ευρώ είναι υπερβολικά πολλά χρήματα!!! :eek:
Η κτηνίατρος που πάω τα δικά μου μου είχε πάρει 15 ή 20 ευρώ, εάν θυμάμαι καλά.
Θες να σου στείλω με private message τα στοιχεία της;

Και εμένα 40€ μου παίρνει...
Αν μπορείς στείλε και σε μένα τα στοιχεία του σε pm

Ευχαριστώ

Δυστυχως η συγκεκριμενη κτηνιατρος ειναι μακρια.Ειναι δυσκολο να μεταφερω το γατακι σε τοση μεγαλη αποσταση.Αν υπαρχει κανεις παντως που ξερει να κανει εμβολιο ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.

Δυστυχως η συγκεκριμενη κτηνιατρος ειναι μακρια.Ειναι δυσκολο να μεταφερω το γατακι σε τοση μεγαλη αποσταση.Αν υπαρχει κανεις παντως που ξερει να κανει εμβολιο ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.
Κοίταξε, πριν γίνει το εμβόλιο σε ένα γατάκι ο γιατρός κάνει εξέταση... Πάιρνει θερμοκρασία, ελέγχει εσωτερικά όργανα με ψηλάφηση, ψάχνει συκώτι και παγκρεάς, ακούει τους πνεύμονες, ελέγχει τα μάτια, το στόμα...
Δεν είναι καλό να κάνουμε έτσι μόνοι μας τα εμβόλια, αν και σπάνιο, κάτι μπορεί να πάει στραβά και μετα θα κουβαλάς αυτό το βάρος μια ζωή...
θεωρω πιο σωστό να πάρεις τηλέφωνα όσους γιατρούς μπορεις και να ρωτησεις τιμές και αφού πρόκειται για εμβολιασμό, να πας σε έναν οικονομικό..
Τουλάχιστον θα εξετάσει το ζωακι όπως πρέπει...

Όλοι μας δυσκολευόμαστε...

Και επίσης, ο δικός μου γιατρός παίρνει 15-20 ευρω...
Υπάρχουν και οικονομικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακοί... Απλά καταλαβαίνουν τι γινεται γύρω τους..

Συμφωνω με την houlieta. Ο γιατρος τα εξεταζει παντα πριν απο καθε εμβολιο.Εξαλλου σκεψου και το αλλο,τα εμβολια πεφτουν μαζεμενα οταν το ζωακι ειναι μωρο. Μετα κανουν ενα εμβολιο το χρονο!

καλημέρα!!
μόλις βρήκα ένα μικρό γατάκι που δεν γνωρίζω ποσο μηνών είναι...
το έσωσα από έναν σκύλο που πήγε να το τραυματίσει..
δυστυχώς οικονομικά δεν είμαι καλά αυτήν την στιγμή και δεν έχω χρήματα
υπάρχει κάποιος οργανισμός που παρέχει δωρεάν εμβόλια??
ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
καλημέρα!!
μόλις βρήκα ένα μικρό γατάκι που δεν γνωρίζω ποσο μηνών είναι...
το έσωσα από έναν σκύλο που πήγε να το τραυματίσει..
δυστυχώς οικονομικά δεν είμαι καλά αυτήν την στιγμή και δεν έχω χρήματα
υπάρχει κάποιος οργανισμός που παρέχει δωρεάν εμβόλια??
ευχαριστώ

Κανε ενα τηλ σε μια φιλοζωικη... μπορεις να βρεις τα τηλ τους και απο την αναζητηση του google

Δυστυχως ουτε και εγω γνωρίζω κάοποιον που να τα κάνει δωρεάν!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ!!

Απόστολε υπάρχει στο Facebook ένα γκρουπ που λέγεται ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. Μήπως αν τους έστελνες ένα μήνυμα θα μπορούσε κάποιος να κάνει το εμβόλιο δωρεάν ή να σε συμβουλέψει τι να κάνεις. Βλέπω καμιά φορά ότι κάποιοι προσφέρουν δωρεάν θεραπεία ή χειρουργείο..θα σου στείλω και πμ με τα στοιχεία μιας κτηνιάτρου που πηγαίνει σε σπίτια, μήπως κάνει καλές τιμές.

Ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση.
Βρήκα τελικά φίλο κτηνίατρο που με βοηθησε εντελώς δωρεάν..
Να σαι καλά!

Έκκληση: Οικονομική αδυναμία για εμβόλια - στειρώσεις σε τριμελή γατοοικογένεια.

Αγαπητοί φίλοι, μία υπέροχη οικογένεια πρώην αδέσποτων κουκλιών (μανούλα και δύο παιδάκια - υπήρχε και τρίτο, αλλά δυστυχώς εξαφανίστηκε) βρίσκονται τώρα εντός του σπιτιού μου, αφού πέρασαν το διάστημα από Ιούλιο ως και αρχές Νοέμβρη στην ταράτσα μου και στις δύο πίσω αυλές του σπιτιού (μένω σε διπλοκατοικία). Στο διάστημα αυτό, δεν τους έλειψε ποτέ το φαγητό (καθημερινά, κονσέρβες και ξηρά τροφή), συν τα kitty liter και η συνεχής παρέα και το παιχνίδι, μιας και ο χρόνος μου είναι ελεύθερος. Αλλά διαθέσιμος χρόνος = παρατεταμένη ανεργία. Τώρα που το έχουν ανάγκη, είναι δυστυχώς απολύτως αδύνατο να καλύψω τα ιατρικά έξοδα των εμβολίων και των στειρώσεων. Παρακαλώ, όποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για το πού (ελπίζω και εύχομαι) να μπορώ να προχωρήσω σε δωρεάν εμβολιασμούς και στειρώσεις, θα είμαι υπόχρεος και ευγνώμων. Μένω στον Πειραιά. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Απάντηση: Έκκληση: Οικονομική αδυναμία για εμβόλια - στειρώσεις σε τριμελή γατοοικογένεια.

Κτηνίατροι Χωρίς Σύνορα: Αγαπητοί μου φίλοι, η σελίδα των Κτηνιάτρων Χωρίς Σύνορα στο fb - η οποία έχει αναφερθεί σε προηγηθείσα απάντηση - λειτουργεί αυστηρά και μόνο, συμβουλευτικά, γεγονός που γίνεται σαφές και κατηγορηματικό στους κανόνες της σελίδας (η σελίδα αποτελεί closed group).
Επαναλαμβάνω με όλο το θάρρος και τον σεβασμό: Υπάρχει κάποιος Φορέας που θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να γίνουν οι εμβολιασμοί και οι στειρώσεις στην τριμελή γατοοικογένεια; (Έστω, ας ξεκινήσουμε με τα εμβόλια. Αν και τα δύο παιδάκια είναι θηλυκά, δεν υπάρχει ανάγκη άμεσης στείρωσης, καθώς όλα είναι πλέον εντελώς περιορισμένα.) Μένω στον Πειραιά. Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back