Δωρεές με ένα κλικ

vicki v.

Δραστήριο μέλος

Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ
και να κάνετε δωρεά για διάφορους σκοπούς ---
σε οργανώσεις για το περιβάλλον, τα ζώα ή τα δικαιώματα των γυναικών κλπ.
Δεν στοιχίζει τίποτα το κλικ, αλλά αυτοί κερδίζουν κάποια λεπτά για κάθε ένα.

https://www.care2.com/click2donate/

:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To έκανα. Πόσα κλικ την ημέρα επιτρέπονται, γιατί σε κάποιο αντίστοιχο παλιά, επιτρεπόταν ένα κλικ. Άσχετο είσαι καλά;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ το έκανα.. :up: Επίσης θα το κάνω post και σε άλλα forums..

To έκανα. Πόσα κλικ την ημέρα επιτρέπονται, γιατί σε κάποιο αντίστοιχο παλιά, επιτρεπόταν ένα κλικ. Άσχετο είσαι καλά;:blink:

Ναι όλα καλά --- ευτυχώς σήμερα δεν βρέχει. Αλλά οι καταστροφές των συμπολιτών....ανυπολόγιστες.
Οκ, για το σάιτ, ένα κλικ την ημέρα επιτρέπεται.
:)

ενα κλκικ σε ενα θεμα? γιατι εγω θελω να τα κλικαρω ολα

Εβαλα αυτό στο systran για μετάφραση…

Your free click just fed an orange
to a hungry primate.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Ο ελεύθερος κρότος σας τάϊσε ακριβώς ένα πορτοκάλι σε έναν πεινασμένο αρχιεπίσκοπο.
:confused:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!:up:

to a hungry primate.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Ο ελεύθερος κρότος σας τάϊσε ακριβώς ένα πορτοκάλι σε έναν πεινασμένο αρχιεπίσκοπο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτο ειχε πολυ πλακα!
Λες να ταϊζουμε πορτοκαλια τους αρχιεπισκοπους και να μην το πηραμε ειδηση?:hmm:
υσ primate σημανει συμφωνα με το δικο μου λεξικο ΚΑΙ πρωτευον θηλαστικο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτο ειχε πολυ πλακα!
Λες να ταϊζουμε πορτοκαλια τους αρχιεπισκοπους και να μην το πηραμε ειδηση?:hmm:
υσ primate σημανει συμφωνα με το δικο μου λεξικο ΚΑΙ πρωτευον θηλαστικο.

Τα κακά της πιστής μετάφρασης... :D

to a hungry primate.

Το Systran είναι λίγο για τα μπάζα ώρες ώρες χαχαχα
Η φράση που προσπάθησες να μεταφράσεις Θανάση σημαίνει
Το δωρεάν κλικ σας μόλις τάισε
ένα πορτοκάλι σε ένα πεινασμένο πίθηκο.
(συμβολικό είναι, μην το πάρετε τις μετροιτης)

Ισμήνη ένα κλικ για κάθε σκοπό κάθε ημέρα.
Οπότε μπορείς να κάνεις κλικ σε όλα.
Υπάρχουν και άλλα τέτοια σάιτ απλά στο συγκεκριμένο
είμαι χρόνια και γνωρίζω λίγο καλύτερα το παρασκήνιο κλπ.
και ξέρω πως έχουν αγνούς σκοπούς και έχουν ενώσει χιλιάδες
ανθρώπους με οικολογική ευσυνειδησία. Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ. (www.care2.com)

Ας στηριξουμε ολοι μαζι και το ελληνικο...

https://www.actclick.com/site/index.aspx

:up::up:

επισης και αυτα... μη τα ξεχναμε..

https://www.hamogelo.gr/

https://www.lightamillioncandles.com/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back