Δωροθέα: Χνουδομπαλίτσα 1 1/2 μηνών....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
(το κείμενο το γράφει η φίλη μου που βρήκε το γατάκι):)

Tα λόγια για αυτό το συγκεκριμένο μωρό είναι περιττά.
Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να την περιγράψω.

Με βρήκε σήμερα να κλαίω σε ένα έρημο στενάκι -άκουσα ένα απαλό 'πρνιάου' και τσουπ, ένα αναμαλλιασμένο χνουδομπαλάκι πήδηξε πάνω μου και κούρνιασε στην αγκαλιά μου.
Μιλάμε για ένα γατί με χουρχουρομοτέρ ανεξάντλητο, ένα γατί που σε κοιτά μέσα στα μάτια, ένα γατί που του μιλάς και απαντά.
Με έκανε να ξεχαστώ.
Της έβαλα κροκετούλες -τις αγνόησε.
Έκανα να φύγω -γιατί γράφω σε λίγο- και με ακολούθησε κατά πόδας.
Κλαίγοντας. Ούτε και ξέρω πόσες φορές γύρισα να την βάλω πίσω, γιατί περνούσε δρόμους μαζί μου.
Τελικά με ακολούθησε ως το σπίτι -απόσταση περίπου 15 τετραγώνων από το σημείο που την πρωτοβρήκα.

Ε και πως να αντισταθείς σε αυτά τα ματάκια που σε κοιτούν όλο παράπονο?
Έκανε ήδη την πρώτη της αποπαρασίτωση, έφαγε, τίμησε την αμμολεκάνη και γνωρίστηκε με τα άλλα δύο φιλοξενούμενα.
Είναι φιλικότατη και άψογη σε όλα, δεν άκουσα ούτε κχχ.

45 ημερών, τριχρωμούλα ξεβαμμένη, μακρυτριχούλα και πάνω από όλα, πολύ μα πάρα πάρα πάρα πολύ τρυφερή.
Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, με προυπόθεση να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία, και να πάρει πολλή πολλή πολλή αγάπη.
Οποιαδήποτε προώθηση είναι ευπρόσδεκτη.
Βρίσκεται στο Βόλο.

Καινούριες φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980153678 ή στο μέιλ vivliolatrhs@gmail.com

(Nine Lives Reg. No. 2157/08 )

311ozy9.jpg

2wmfcc2.jpg

prm0h.jpg

Δεν βγαίνει από τη γατοφόρο της....φοβάται μην βγει έξω πάλι....και χουρχουρίζει συνέχεια... αυτή η γάτα είναι ΜΟΝΟ για σπίτι!!!:D

16m3nn4.jpg

Η οποία τα βρήκε αμέσως με τη Λεβάντα.....νομίζει βέβαια πως είναι η μαμά της....

2vi2v89.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μπεμπούλα βρίσκει τους ρυθμούς της.....και απολαμβάνειτην ασφάλεια του σπιτιού περιμένοντας τον λατρευτό της καρδιάς της...

vxp2x3.jpg

2db74w1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μικρή και τριανταφυλλένια!:D 'Ενα τοσοδά τσιτσίνι πανέμορφο και χνουδωτό με μια καρδιά... από βελούδο!:inlove:
Να είναι τυχερούλα εύχομαι, να βρει σύντομα δυο χέρια γεμάτα αγάπη που θα την αγκαλιάσουν και θα τη φέρουν στο δικό της σπιτάκι για όλη την υπόλοιπη ζωή της.
478407lt9n39vae2.gif

Είναι μικρή και τριανταφυλλένια!:D 'Ενα τοσοδά τσιτσίνι πανέμορφο και χνουδωτό με μια καρδιά... από βελούδο!:inlove:
Να είναι τυχερούλα εύχομαι, να βρει σύντομα δυο χέρια γεμάτα αγάπη που θα την αγκαλιάσουν και θα τη φέρουν στο δικό της σπιτάκι για όλη την υπόλοιπη ζωή της.
478407lt9n39vae2.gif

Οπως πάντα υπέροχη!!! :kissing: σε ευχαριστούμε πολύ, είναι υπέροχο κοριτσάκι και δυστυχώς κινδυνεύει γιατί η μία γάτα της κοπέλας που τη φιλοξενεί δεν είναι πολύ φιλική....ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι γιατί είναι ένα υπέροχο χουρχουριστό κοριτσάκι...δώρο Θεού!!!:D
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
478407lt9n39vae2.gif
(μα τι υπέροχο!!!)

Είθε λοιπόν αυτή η μικρή νεραϊδούλα να δικαιώσει το όνομά της και να γίνει ένα "δώρο Θεού" για κάποια ανθρώπινη καρδιά που ψάχνει να βρει την αιώνια γατο-αγάπη της
t09026.gif

Δωροθέα και Αλισάχνη....δυο πολύ ιδιαίτερα πλάσματα που περιμένουν το σπιτάκι τους!!!

3foi.jpg

Αχ θα μας τρελλάνεις με αυτά τα θεικά πλασματάκια που βάζεις.:crazy: ΄Ηπαγε οπίσω μου γιατί όλο σε πειρασμό με βάζεις.:slourp:

Αχ θα μας τρελλάνεις με αυτά τα θεικά πλασματάκια που βάζεις.:crazy: ΄Ηπαγε οπίσω μου γιατί όλο σε πειρασμό με βάζεις.:slourp:
:kissing::hug:
Θα το πιστέψεις πως όταν βλέπω να βρίσκουν σπιτάκι είναι λες και μου χαρίζουν όλα τα πλούτη του κόσμου....τα αγαπώ τόσο τα ζώα και πόσο θα χαρώ να βρει και η Δωροθέα το σπιτάκι της....είναι τόσο καλή γατίτσα....και το μόνο που θέλει είναι γατίσια παρέα...πεθαίνει γι' αυτό!!! ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!!!

Θα το πιστέψεις πως όταν βλέπω να βρίσκουν σπιτάκι είναι λες και μου χαρίζουν όλα τα πλούτη του κόσμου
Τι πιστεύω και το παραπιστεύω γιατί κι εγώ έτσι νοιώθω Κατερίνα μου.;)

3foi.jpg
Μπουμπουκίτσες μου όμορφες, κουκλάκια μου ζωγραφιστά! :inlove::inlove:

tumblr_n7v69seOlW1t3cm6fo1_400.gif
Ανυπομονώ να μάθω οτι βρήκατε τους καλύτερους γονείς και τα καλύτερα σπιτάκια και να χαρώ όπως κάθε φορά που κλείνει μια αγγελία, έχοντας παράλληλα ανοίξει μια πόρτα αγάπης και ελπίδας :)

Μα θέλω ένα τέτοιο τέτοιο γατί!!!!!! θα κάνω μαθήματα στις Κίρα και Μιλού!!!! υπέροχο!!!
tumblr_n7v69seOlW1t3cm6fo1_400.gif

Μακάρι να πάνε όλα καλύτερα.....είναι τόσο καλά πλασματάκια και ελπίζουμε να ανοίξει η πόρτα κάποιου και να το βάλει με αγάπη στη ζωή του!!! Καλημέρα σας :D

Φουντώνουμε, ομορφαίνουμε και συνεχίζουμε να ψάχνουμε σπιτάκι!:D

wui7tg.jpg

95ral0.jpg

Ωχ Παναγιά μου, τι πλασματάκι είναι αυτό!!! :inlove:
Γούτσου γούτσου και σύντομα και με ένα σπιτάκι παντοτινό.:D

Αμήν Βασούλα μου!!! είναι τόσο καλή και θέλει πολύ τη γατίσια παρέα.....για να δούμε πως θα τα καταφέρουμε γιατί είναι κρίμα να πάει σε γατοαποικία.....είναι υπέροχη ζουζούνα!!!!

wui7tg.jpg
Μα είναι φανταστική!
loveshower.gif

Ας προκύψει σύντομα κι ένα εξίσου φανταστικό Δωρο-σπιτάκι
626gdau.gif

Ξέρω πως όλοι ζούμε άσχημες στιγμές.... αλλά ελπίζουμε!

Εν τω μεταξύ, κανένα ενδιαφέρον δεν έχει υπάρξει για το κοριτσούδι μου το γλυκύτατο..ακόμα περιμένει το σπιτάκι της!

28v7lfs.jpg

Το κοριτσάκι υιοθετήθηκε, πήγε σπιτάκι του, οπότε μπορείτε να κλειδώσετε κι αυτή την αγγελία!!!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back