Δύο μωρά γατάκια

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους!Εχει μια ωρα περιπου,που το σπιτι μας φιλοξενει δυο καινουριες μουσουδες!Με φωναζει λοιπον πριν λιγο η διπλανη γειτονισσα,που γνωριζει την τρελλα μου με τα ζωα και μου δειχνει ενα κουτακι στον κοιπο με δυο πιτσιρικια.Τα ειχε βρει απο τις 5 το απογευμα μεσα στον κηπο της και περιμενε να ερθει η μαμα τους να τα παρει.Οσο περνουσε η ωρα,ανησυχισε και τα εβαλε σε ενα κουτακι,τους εδωσε λιγο γαλα με συριγγα και αργα το βραδυ με φωναξε.Τα πηρα πανω,τωρα τα εχω βαλει σε καλαθακι με μπουκαλι με ζεστο νερο,και πηρα τηλ.εναν γιατρο που διανυκτερευει.Αυτος μου ειπε να μην τους δωσω αλλο γαλα μεχρι να παρω αυριο το υποκαταστατο με το μπιμπερο,μονο λιγο νερακι για να μην αφυδατωθουν.Παντως δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2-3ων ημερων,και εχουν ακομα τον λορο πανω τους.Ελπιζω τα μικρουλια να τα αντεξουν και να ειναι δυνατα.Εκτος αυτου εχουν και ψυλλους,τους ειδα να κοβουν βολτα!μπορω να τους ριξω απο τοσο μωρα σπρει η ειναι επικινδυνο?Τα εχω απομονωσει στο γραφειο για να μην εχουν επαφη με τις αλλες δυο μικρες μου.Υπαρχει πιθανοτητα να εκανα λαθος που τα πηρα πανω,μηπως τα ψαξει η μαμα τους?Δεν ξερω,εχω την εντυπωση θα τα ειχε παρει τοσες ωρες,ειναι τουλαχιστον 8 ωρες απο την ωρα που τα βρηκε η κυρια διπλα,και αυτα κλεγανε,δεν θα τα εβρισκε αν τα ειχε χασει?Και τα στομαχακια τους δεν ειναι φουσκωμενα,για να πιστεψω οτι τα μετεφερε σε καινουρια φωλια και απλα τα αφησε εκει.Και φοβηθηκα και τους γατους που ειναι παρα πολλοι στον πισω κηπο και ακαληπτο.:hmm:
Αυτα προς το παρον.Ελπιζω τα μικρουλια να ειναι δυνατα και να καταφερουμε να τα μεγαλωσουμε οπως τους αξιζουν.Περισσοτερα νεα απο αυριο μαζι με φωτο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα πώς είναι τα μικρά γατάκια; δύσκολο έργο ανέλαβες... πές ας νέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Τα μικρουλια σημερα ξεκινησαν να τρωνε γαλατακι με μπιμπερο.Εχουν κανει και τσισα και κακα,και κοιμουνται αρκετα.Ειναι πολυ καλοβολα και γλυκα μωρουλια.Το αγορακι ομως οταν τρωει, κανει εναν ηχο σαν να εχει μυξες και σαν να μην μπορει να καταπιει καλα.Βγαζει και μυξουλες οταν ειναι ξυπνιο και κινειται.Το κοριτσακι ειναι πιο ζωηρο θα ελεγα.Εκλεισα ραντεβου αυριο το απογευμα με τον γιατρο,για να παμε να τα δει.Ελπιζω να πανε ολα καλα.
Θα ηθελα να ρωτησω,καθε μια η καθε τρεις ωρες πρεπει να τα ταιζω, και απο ποσο καθε φορα?

Καλημερα νομιζω οτι αυτο το αρθρο θα σε βοηθησει.
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-φροντίσετε-ένα-ορφανό-γατάκι.219061/

Σ'ευχαριστω πολυ kiara ,αυτο το αρθρο εψαχνα τοση ωρα,αλλα το εψαχνα σε λαθος τοποθεσια.:)

To απογευμα πηγαμε στο γιατρο που ειχαμε κλεισει ραντεβου.Δυστυχως τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα.Το αγορακι που εκανε εναν ηχο οταν ετρωγε,ειχε εκ γενετης προβλημα στον ουρανισκο του.Ειχε ενα πολυ μεγαλο κενο που επικοινωνουσε με την μυτουλα και εβγαζε απο εκει το γαλατακι.Απο χθες τα ξημερωματα ειχε αρχισει να μην τρωει και να μην νιαουριζει καθολου,μονο κοιμοτανε.Ο γιατρος ειπε πως αν το κενο ηταν αρκετα μικροτερο και το γατακι μεγαλωνε,θα μπορουσαμε να του κανουμε επεμβαση.Αλλα δυστυχως στην περιπτωση αυτη δεν γινοταν γιατι δεν θα αντεχε.Ετσι θεωρησε ευγενικο να του κανουμε ευθανασια για να μην ταλαιπωρειται τις τελευταιες ωρες που του ειχαν μεινει.Παρολο που το γνωρισα μονο 1,5 μερα,ειχα δεθει μαζι του και στο ακουσμα της ευθανασιας ,παλι με πιασαν τα συναισθηματικα μου.Εχω ομως την μικρη του αδερφουλα που με παρηγορει και με γεμιζει ελπιδες καθε φορα που την βλεπω με ορεξη να ρουφαει το γαλατακι.Ευχομαι να καταφερω να της δωσω οτι χρειαζεται και θα κανω τα παντα για να καταφερω να την δω μεγαλη γατουλα.
Αυτα τα νεα μας,θα σας ενημερωνω για την πορεια της μικρουλας

Καλη τυχη στο κοριτσακι σας.

Πολυ λυπαμαι για το μικρακι.
Ευχομαι το αλλο να ειναι ποιο τυχερο.
(Αν και νομιζω οτι ιδη ειναι αφου βρησκεται σε καλα χερια.)

Σας ευχαριστουμε πολυ ολους.Σημερα βγαλαμε την πρωτη μας φωτο και θελουμε να την μοιραστουμε μαζι σας!!!:)

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    234,8 KB · Εμφανίσεις: 44

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back