Δύσκολη μέρα...

κρίμα να κάνουμε έτσι για τα γατάκια και να μην προσέχουμε τους εαυτούς μας:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστή.....:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα!:)
Παιδιά τα ετήσια check up που συστήνουν οι γιατροί, δεν είναι τίποτα! Απλή ρουτίνα!
Πάντως η μαστογραφία πονάει πολύ...:(

Μου είχε παρουσιαστεί και εμένα παλαιότερα ένα γρομπαλάκι , και κάνοντας υπέρηχο βρήκαμε πως ήταν απλά ένας αδένας πρησμένος.Ο γυναικολόγος μου σύστησε συχνά ντούς με ζεστό νερό τοπικά και όντος υποχώρησε.Αλλά περνάνε τόσα πολλά από το μυαλό σου....
Είναι σκληρό, αλλά μας έχουν τονίσει ότι λόγω κληρονομικών παθήσεων , ανήκουμε οικογενειακώς σε ομάδα υψηλού κινδύνου για το αναθεματισμένο.
Κάθε μέρα εύχομαι υγεία και μόνο, και όλα τα άλλα έρχονται.

η υγεια μας ειναι το πιο σημαντικο πραγμα!!!!!! κακα τα ψεμματα, μπορει να μας λειπουν διαφορα απο τη ζωη μας αλλα η σωματικη και ψυχικη υγεια ειναι τα παντα. απο ψυχικη υγεια νομιζω πως ειμαστε ολοι καπως:lol: οποτε ας ευχομαστε και να ειμαστε ευγνωμονες για την σωματικη.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ :):):)

Αλίκη, όταν βγήκα έξω ήμουν φτερό. Τι αλλαγή συναισθημάτων είναι αυτή!!!!! Μπαίνεις μέσα με άνα τεράστιο βάρος και τρόμο,μπορώ να πω, και σε μισή ώρα όλα εξαφανίστηκαν.....

Purina, κάνεις πολύ καλά που αυτοεξετάζεσαι και κάνεις και τα τσεκ απ που πρέπει. Μακάρι να το κάναμε όλοι αυτό. Βάζω κα τον εαυτό μου μέσα που μέχρι τώρα πέρα βρέχει ήμουνα.

Julia, ινοαδένωμα κι εσύ; Εμένα είναι πολύ μικρό 4 χιλιοστά. Εάν μεγαλώσει, μου είπε ο γιατρός, περίπου 2-2,5 πόντους τότε αφαιρείται αναγκαστικά.

Σοφία, ναι μεν δεν είναι ότι καλύτερο να ξέρεις ότι είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου αλλά όταν κάνεις συχνά εξετάσεις το ελέγχεις και το προλαβαίνεις. Αυτοί που την πατάνε είναι οι καθησυχασμένοι τελικά...

Χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα!:)
Παιδιά τα ετήσια check up που συστήνουν οι γιατροί, δεν είναι τίποτα! Απλή ρουτίνα!
Πάντως η μαστογραφία πονάει πολύ...:(

Καλύτερα πόνος, Ισμήνη, παρά.......
Έχεις δίκιο, τα τσεκ απ δεν είναι τίποτα αρκεί να το βάλεις στο πρόγραμμα. Τώρα που έφαγα το χαστούκι ελπίζω να συμμορφωθώ.Ποιός ξέρει τι θα γινόταν αν αυτό το πράγμα το έβρισκα μετά από χρόνια. Πως μπορεί να είχε εξελιχθεί....

Ναι.... δεν μου έχει αλλάξει μορφή σχήμα ή μέγεθος έδώ και 8 χρόνια... Το παρακολουθώ τακτικά όπως και ο γυναικολόγος μου όταν πάω.....

Έιναι πλέον μέρος του σώματος μου.....

Ναι.... δεν μου έχει αλλάξει μορφή σχήμα ή μέγεθος έδώ και 8 χρόνια... Το παρακολουθώ τακτικά όπως και ο γυναικολόγος μου όταν πάω.....

Αυτό είναι πολύ θετικό. Σίγουρα είναι θέμα οργανισμού αλλά πήρα κι εγώ θάρρος.... :rolleyes:

Καλησπέρα σας!!! Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Χτες το βράδυ, διαβάζοντας σε κάποιο περιοδικό για τον καρκίνο του μαστού μου μπήκε η ιδέα να κάνω αυτοεξέταση. Κατά την ψηλάφηση στον αριστερό μαστό βρήκα ένα γρομπαλάκι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα. Το μυαλό μου πήγε, αμέσως, εκεί που καταλαβαίνετε.
Τώρα θα μου πείτε, αμάν βρε παιδί μου. Κι, όμως, δεν μπορούσα να το ελέγξω.
Το πρωί ξύπνησα στο μαύρο μου το χάλι αλλά αποφάσισα να κάνω αμέσως υπέρηχο μαστών .Τα αποτελέσματα ήταν κύστεις και στους δύο μαστούς ( τις οποίες δεν είχα αντιληφθεί κατά την ψηλάφηση) και το γρομπαλάκι είναι μικρό ινοαδένωμα (καλοήθης όγκος). Ο γιατρός μου συνέστησε να επαναλάβω την εξέταση μετά από 6 μήνες για να δούμε αν έχουν μεγαλώσει.
Ηρέμησα όταν μου είπε ότι αυτά είναι συνηθισμένα φαινόμενα και δεν υπάρχει κακοήθεια.
Απλά θα το παρακολουθώ, ποτέ δεν ξέρει κανείς......
Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου γιατί , πιστέψτε με , είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα της υποψίας αυτής.......
Σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω εχω και οχι ενα 2..πριν 4 χρονια περιπου τα ανακαλυψα,,παγωσα τοτε..κοιταξα εντομη τα παιδια μου και σκεφτομουν πως θα ειναι αν ειναι καρκινος..τελικα μετα απο την εξεταση ηρεμησα..φυσικα 1 φορα το χρονο κανω και εναν υπερηχο,ασχετα απο τον ψιλαφισμο για να δουμε αν μεγαλωσαν..αλλα παραμενουν το ιδιο..μαστογραφια αν δεν κανω λαθος σαν προληπτικη εξεταση γινεται μετα τα 40,εκτος αν υπαρχει λογος

Σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω εχω και οχι ενα 2..πριν 4 χρονια περιπου τα ανακαλυψα,,παγωσα τοτε..κοιταξα εντομη τα παιδια μου και σκεφτομουν πως θα ειναι αν ειναι καρκινος..τελικα μετα απο την εξεταση ηρεμησα..φυσικα 1 φορα το χρονο κανω και εναν υπερηχο,ασχετα απο τον ψιλαφισμο για να δουμε αν μεγαλωσαν..αλλα παραμενουν το ιδιο..μαστογραφια αν δεν κανω λαθος σαν προληπτικη εξεταση γινεται μετα τα 40,εκτος αν υπαρχει λογος

Ευτυχώς, Life, όλα καλά και για σένα. :):):)
Μα τι τραβάμε, ρε γμτ!!! Ενώ οι παθήσεις στο μαστό είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στις γυναίκες και οι περισσότερες καλοήθεις, μόλις διαπιστώσουμε κάτι το μυαλό μας πάει στο κακό. Βέβαια από τη μία είναι καλό γιατί το ψάχνουμε αλλά από την άλλη κι αυτή η τρομάρα!!!

Ξέρω ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία αλλά εγώ σιχαίνομαι τους γιατρούς... Με το ζόρι πάω κάθε χρόνο και αυτό γιατί η γυναικολόγος είναι φίλη και με ταράζει στα τηλέφωνα να πάω...:/:

Επείσης δεν μου πολύαρέσει να με "πασπατεύουν" πολύ...Αρνηση τρελή με ότι αφορά τα ιατρικά...Αν ποτέ είχα κάτι θα προτιμούσα να μην το ξέρω...

Τρέμω τις αρρώστειες περισσότερο και από τον ίδιο τον θάνατο!

Ξέρω ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία αλλά εγώ σιχαίνομαι τους γιατρούς... Με το ζόρι πάω κάθε χρόνο και αυτό γιατί η γυναικολόγος είναι φίλη και με ταράζει στα τηλέφωνα να πάω...:/:

Επείσης δεν μου πολύαρέσει να με "πασπατεύουν" πολύ...Αρνηση τρελή με ότι αφορά τα ιατρικά...Αν ποτέ είχα κάτι θα προτιμούσα να μην το ξέρω...

Τρέμω τις αρρώστειες περισσότερο και από τον ίδιο τον θάνατο!

Το ότι έχεις φίλη γυναικολόγο είναι ότι καλύτερο γιατί και να το αμελήσεις εσύ στο θυμίζει εκείνη.;)
Πάντως, αν κι εγώ είχα κάτι που δεν θεραπεύεται, σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρω.Νομίζω είναι ότι χειρότερο να ξέρεις ότι έχεις ημερομηνία λήξης.
Στα γυναικολογικά θέματα, όμως, (και όχι μόνο) η πρόληψη σώζει τη ζωή σου.Αυτά, Μιμικάκι, στα λέω και τα ακούω κι εγώ που για να πάω σε γιατρό πρέπει να φοβηθώ πολύ από κάτι, όπως έγινε τώρα....

Είχε μια φίλη καλοήθη όγκο στο στήθος και της το αφαίρεσαν. Τώρα είναι καλά,μόνο μην αγχώνεσαι εσύ!!! Τι να πω,πάγωσα λίγο,αλλά αφού δεν είναι κακό ευτυχώς.Μέχρι κι εγώ όταν είχα διαβάσει για τον καρκίνο του μαστού ψιλάφιζα κάθε μέρα το στήθος μου και καλό θα κάνει να το ελέγχουμε συχνά,δεν παίζει ρόλο η ηλικία πάντως

Είχε μια φίλη καλοήθη όγκο στο στήθος και της το αφαίρεσαν. Τώρα είναι καλά,μόνο μην αγχώνεσαι εσύ!!! Τι να πω,πάγωσα λίγο,αλλά αφού δεν είναι κακό ευτυχώς.Μέχρι κι εγώ όταν είχα διαβάσει για τον καρκίνο του μαστού ψιλάφιζα κάθε μέρα το στήθος μου και καλό θα κάνει να το ελέγχουμε συχνά,δεν παίζει ρόλο η ηλικία πάντως

Σ΄ευχαριστώ πολύ, Mia_m!!! :):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back