Δώρο επετείου

Δωρα μου, να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι! Να σου πω, εσυ τον ξερεις τον ανθρωπο σου. Εγω ειμαι υπερ των πρωτοτυπων δωρων παντα, αυτο που σου προτεινε η Ηρω ειναι μια πολυ καλη ιδεα, και μπορεις να την πας πιο μακρια με τον εξης τροπο: το αφισομανια που σου φτιαχνει αφισες, κανει εκτυπωσεις και σε χοντρο cardboard στο μεγεθος που εσυ θες. Μπορεις να φτιαξεις ενα κολαζ με φωτογραφιες σου/του/σας και να φτιαξεις ενα τετοιο, να το βαλετε στο δωματιο σας. Το εκανε η αδερφη μου για τον κολλητο της και βγηκε υπεροχο.
37272_441599015599_648770599_632660.jpg

Εγω σε μια επετειο ειχα γεμισει ενα μπλοκ ζωγραφικης με σκιτσα, ισως απο τα καλυτερα μου, και ειχα γραψει σε ημιδιαφανες παλιο κιτρινισμενο χαρτι με μια παλια γραφομηχανη τους στιχους απο ενα ερωτικο τραγουδι και κολλησα το φυλλο στο τελος, γενικα διαφορα ξεχωριστα πραγματα που ειναι δυσκολο να περιγραψω. Μετα απο 3 χρονια που χωρισαμε, δεν το ζητησα πισω, η ηλιθια.
Στα γενεθλια του Σεμπαστιααν, σκιτσαρα το πορτραιτο του και εγραψα αφιερωση "if you could see yourself the way I do, you'd wish you were as beautiful as you", και μας σκιτσαρα και μαζι σαν καρτουν (προφανως του αγορασα και κατι, αλλα ξετρελαθηκε με τα σκιτσα) Εσυ που τον ξερεις, ξερεις τι του αρεσει, τι θελει αλλα ποτε δεν αποφασισε να αγορασει/κανει μονος του. Οσο πιο μοναδικο, τοσο το καλυτερο, για μενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Spa δεν του παει με τιποτα,ειναι που δεν τον εχετε γνωρισει κι απο κοντα,αλλιως δε θα μου το προτεινατε.:PΕξαλλου εκει που θα ειμαστε spa δεν εχει.
Αφροδιτη θαύμα η ιδεα σου.Ποσες μερες περιπου τους παιρνει να το φτιαξουν,ξερεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντα τέτοια, Μουκέληδες :clapup::clapup:
Δώρα, κι εγώ οπωσδήποτε κάτι συμβολικό θα έλεγα, ειδικά αν του το φτιάξεις εσύ (αφού πιάνουν και τα χέρια σου, ευκαιρία είναι να το αξιοποιήσεις ;))

Ευχαριστούμε μανδάμ μοδερατρίς τρις τρις.:D
Για πες καμια ιδεα ομως,τι χειροποιητο...

Spa δεν του παει με τιποτα,ειναι που δεν τον εχετε γνωρισει κι απο κοντα,αλλιως δε θα μου το προτεινατε.:PΕξαλλου εκει που θα ειμαστε spa δεν εχει.
Αφροδιτη θαύμα η ιδεα σου.Ποσες μερες περιπου τους παιρνει να το φτιαξουν,ξερεις;

2-3, οχι παραπανω. Βολο που λογικα θα εχει και λιγοτερη κινηση, μπορει να ειναι και πιο γρηγορο. Το κολαζ το φτιαχνεις μονη σου, ενα καλο προγραμμα που φτιαχνει κολαζ ειναι νομιζω το Picasa, διαλεγεις ποιες φωτο σου αρεσουν και τις κανει arrange σε κολαζ μονο του. Αυτο χρησιμοποιησε και η αδερφη μου, και εγω για να φτιαξω ενα κολαζ με φωτο εμενα και του Sebastiaan που εχω στο fb, αν εχεις δει.

Τις ακομα καλυτερες ιδεες τις εχω για δωρα σε κοπελες, οι αντρες ειναι πολυ πιο δυσκολοι :P

Ε τοτε να του κανω δωρο μια αλλαγη φυλου.:P

Μπράβο σας Δωράκι! Μου φτιάξατε τη μέρα :)
Εγώ δεν έχω κάτι να προτείνω, εμπιστεύομαι την κρίση σου ;)
Σας εύχομαι να συνεχίσετε να ''μουκίζετε'' μαζί στον αιώνα τον άπαντα! (δεν είναι πολύ πετυχημένο,αλλά αυτό μου ήρθε τώρα...)

Ε τοτε να του κανω δωρο μια αλλαγη φυλου.:P

Οπως την βρισκει κανεις Δωρα μου, εγω δεν κρινω κανενος τα γουστα! :teasing:

Μπράβο σας Δωράκι! Μου φτιάξατε τη μέρα :)
Εγώ δεν έχω κάτι να προτείνω, εμπιστεύομαι την κρίση σου ;)
Σας εύχομαι να συνεχίσετε να ''μουκίζετε'' μαζί στον αιώνα τον άπαντα! (δεν είναι πολύ πετυχημένο,αλλά αυτό μου ήρθε τώρα...)

Ευχαριστουμε πολυ Χριστινάκι!:D

Για πειτε,πως σας φαινεται,αυτο σε αφισα ή άλμπουμ;
8916db07.jpg

Δωράκιι!!!!!!!!! ΝΑ ζήσετε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ!!!:clapup:
Να μου φιλήσεις τον Δημήτρη και εύχομαι να .... είστε εδώ κοντά μας σε λίγες μερούλες να σας ευχηθούμε κι απο κοντά!!!
ΤΕΛΕΙΟ το κολάζ με τις φωτογραφίες που έφτιαξες !!!!! Το ομορφότερο δώρο νομίζω... :clapup::clapup:

Για πειτε,πως σας φαινεται,αυτο σε αφισα ή άλμπουμ;
8916db07.jpg

μου φαινεται πολυ ωραιο!!! Δοκιμασε να μετατρεψεις μερικες φωτο σε ασπρομαυρες, αυτες στις ακρες γυρω γυρω, και αφησε την κεντρικη(ες) εγχρωμη για να κανει πιο μεγαλη εντυπωση :hmm:

να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι απο εμενα:)
(αντε και σας κοντοζυγωνουμε κι εμεις-8,5 χρονια)
λοιπον το κολαζ ειναι σουπερ ιδεα και αν το κανεις ετσι οπως προτεινε η ηρω το βρισκω πιο καλλιτεχνικο.
επειδη δεν ειμαι καθολου του ρομαντισμου εχω να προτεινω κατι κουλο-που εχω σκοπο να το κανω και στο δικο μου μποι.
αν ειστε του φαγητου και της λιχουδιας-οπως εμεις παρ του μια βαφλιερα-κρεπιερα και φτιαξτε βαφλες-κρεπες,ανακατεψτε σοκολατες,φραουλες και σαντιγες
πασαλειφτητε,γελαστε,βγαλτε κι αλλες φωτο και καντε σεχ...........πασαλειμενοι!!!!!!!!!
--ακουγομαι λιγο διεστραμμενη???????κι ομως εχω σκοπο να το κανω:P:P:P

Το εκανα και με ασπρομαυρο Ηρω αλλα δε μου αρεσε σαν αποτελεσμα...:/:

Πολύ ωραίο το κολάζ!!:clapup:
Μπορείς και να γράψεις και κάτι επάνω, μια ευχή, μια αφιέρωση, κάτι που λέτε μόνο μεταξύ σας ;)

Εκτός από ασπρόμαυρο, δοκίμασε και με σέπια. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις και χρωματιστά πλαίσια γύρω από κάποιες φωτογραφίες, ή να αφήσεις μερικά κενά που θα τα γεμίσεις με σκιτσάκια κ.λπ. ή και να κάνεις παρέμβαση στις ίδιες τις φωτογραφίες (βάζοντας π.χ. καρδούλες στις πιο αγαπησιάρικες ή κεραυνούληδες σε αυτή που είστε πιο κατσούφηδες, ή και "συννεφάκια" με λόγια :D)

Οκεικ,καταγραφηκαν ολα,ευχαριστω!:D

Τελειο! Εμ βεβαια σιγα που θα του πηγαινε το σπα,ειναι αντρακλας βαρβατος.Βρε μπας και εχει μακρινες ριζες απο Κρητη?:D
Εγω λεω να το εκτυπωσεις σε αφισσακι για να το βαλει στο σπιτι του!

δωρα συμφωνω και γω πως μετα απο 10 χρονια μονο κατι καθαρα δικο σας θα ηταν πολυ ομορφο..το κολαζ ειναι παρα οπολυ ωραιο και πολυ προτοτυπο σαν ιδεα :) να τα 1000σετε και να περνατε παντα καλα :D

Ελενα ουδεμια σχεση με Κρητη,ειναι προσφυγακι κι αυτος (αμα δεν ταιριαζαμε δε θα συμπεθεριαζαμε).Θα το κανω αφισα και θα του το βαλω σε κορνιζα,αν δεν προλαβαινουν θα το κανω εκτυπωση σε 20 χ 30 σε φωτογραφείο.
Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back