Δώστε προσοχή παρακαλώ. Ζώα κατανάλωσης..

Απάντηση: Δώστε προσοχή παρακαλώ.Ζώα κατανάλωσης..

χαχα.. παλι καλα που σταματησε, και εμενα μου χανε παρει οι θειαδες μου 2 παπακια με το σκεπτικο οτι ποσο θα ζησουν? να παιξω και καλα λιγο και μετα στο χωμα..αλλα τους την εφερα γιατι τα παπακια τα εκανα κατι παπιες να! ειμασταν σε αυλη τοτε και τους ειχαμε περιφραξει ενα μεγαλο μερος με την μπανιερα τους και τα ολα τους. και η μια απο αυτες μας γενναγε και αυγουλακια τα οποια ηταν οτι πρεπει για πρωινο -πεντανοστιμα! μετα απο κανα δυχρονο τα πηγαμε σε ενα πολυ ωραιο παρκο και τις αφησαμε εκει μαζι με τις αλλες. στην αρχη τους την πεσανε οι αλλες αλλα μετα τις δεχτηκανε...θελω να πιστευω πως θαταν ευτιχισμενες εκει με τα αλλα παπια και τις λιμναρες! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί κανείς άλλος αυτό που πιστεύω, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα κάπως μακάβριο να σκοτώνουμε αρνιά και κατσίκια κάθε κυριακή του πάσχα μόνο κ μόνο για να ικανοποιήσουμε ένα "έθιμο" ? Το αναφέρω μιας κ θίξατε πιο πάνω το έθιμο με τα κοτοπουλάκια...Ομολογώ κ εγώ πως λατρεύω το κρέας αλλά γιατί να σκοτώνονται μαζικά τόσα ζώα τη συγκεκριμένη μέρα μόνο κ μόνο για τα βίτσια των ανθρώπων? γιατί να έχει καθιερωθεί ένα τόσο μακάβριο έθιμο? (όπως κ εκείνο με τη γαλοπούλα τα χριστούγεννα). Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική πάνω σ' αυτό αλλά θα ήθελα να ακούσω κ άλλες απόψεις:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back