ΕΠΕΙΓΟΝ! Ηλικιωμένη κυρία σκοτώνει γάτες!

katekon

Νεοφερμένο μέλος

Η katekon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Βοηθηστε μας οπως μπορειτε!στην γειτονια μου μια ηλικιωμενη κυρια-ο διαολος προσωποποιημενος- σκοτωνει γατες! Πως μπορουμε να κινηθουμε νομικα;;εχουν γινει απειρες μηνυσεις προς το προσωπο της αλλα εκεινη συνεχιζει ακαθεκτη!ειμαστε σε απογνωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει νομοθεσία και το Υπουργείο έχει ενημερώσει ΟΛΑ τα στυνομικά τμήματα να την εφαρμόζουν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ!!!!
Καλέστε την αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως θα έπρεπε να ενημερωθεί και κάποιο φιλοζωικό σωματείο της περιοχής? Πρέπει να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια να τιμωρηθεί η ψυχοπαθής κυρία.

έχεις facebook?

Μαζευτείτε όσοι πιο πολλοί μπορείτε και υπογράψτε μια γραπτή καταγγελία.
Κινηθείτε!!!!!!!!!!!

Τα νεύρα μου!!!
Αστυνομία αμέσως και αν την τσακώσουν την ώρα που το κάνει να δω τί θα τους πει!
Δεν ντρέπεται λιγάκι?

Τι να ντραπει το καθήκι.... Τέτοια ανθρωποειδή δεν ντρέπονται... Της χρειαζεται ομως ένα βρωμόξυλο. Τι να πω και στη γειτονιά μας τον Ιούνιο μας δηλητηρίασαν 4 γατούλες που ταϊζαμε. :(

εγινε κατι;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχη καμια μερημνα για την αδεσποτες γατες στν Ελλαδα πες μου που μενη αυτη η γρια να την δοσω,εγω να καταλαβη τι κακο κανη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back