kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
06-08-10
15:24
Ενας φιλος της κολλητης μου εχτες βρηκε ενα γατακι(μαλλον τον ακολουθησε μου ειπε) μικρο,αδυναμο και κανει θεραπεια το πηγε στον κτηνιατρο. Αλλα δεν μπορει να το κρατησει ουτε ο κτηνιατρος και αυτος φευγει αυριο,το ιδιο και η κολλητη μου.
Παρτε τηλ εμενα για να δουμε τι θα γινει. Μονο για μια εβδομαδα φιλοξενεια και μετα θα το παρει! 6934996903
Παρτε τηλ εμενα για να δουμε τι θα γινει. Μονο για μια εβδομαδα φιλοξενεια και μετα θα το παρει! 6934996903
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
06-08-10
17:28
Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ! Ψαχνουμε γατοφιλοξενεια για 1 εβδομαδα σε αδυναμο γατακι στην
Up.... αντε ρε παιδια μονο 1 εβδομαδα,το γατακι θα βγει στο δρομο
Up.... αντε ρε παιδια μονο 1 εβδομαδα,το γατακι θα βγει στο δρομο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
06-08-10
17:50
Τι θεραπεία κάνει Έλενα???
kounelaki
Περιβόητο μέλος
06-08-10
23:09
Δεν ξερω ειπε του δινει αντιβιωση και κολλυριο. μαλλον ειναι ρινοτραχειτιδα αλλα δεν ξερουν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum