ΕΠΕΙΓΟΝ! Ψάχνουμε γατοφιλοξενεία για 1 εβδομάδα σε αδύναμο γατάκι στην Αθήνα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Ενας φιλος της κολλητης μου εχτες βρηκε ενα γατακι(μαλλον τον ακολουθησε μου ειπε) μικρο,αδυναμο και κανει θεραπεια το πηγε στον κτηνιατρο. Αλλα δεν μπορει να το κρατησει ουτε ο κτηνιατρος και αυτος φευγει αυριο,το ιδιο και η κολλητη μου.
Παρτε τηλ εμενα για να δουμε τι θα γινει. Μονο για μια εβδομαδα φιλοξενεια και μετα θα το παρει! 6934996903

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ! Ψαχνουμε γατοφιλοξενεια για 1 εβδομαδα σε αδυναμο γατακι στην

Up.... αντε ρε παιδια μονο 1 εβδομαδα,το γατακι θα βγει στο δρομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι θεραπεία κάνει Έλενα???

Δεν ξερω ειπε του δινει αντιβιωση και κολλυριο. μαλλον ειναι ρινοτραχειτιδα αλλα δεν ξερουν.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back