13-08-06
11:40
Γιώργο αν βάλεις το σπιτάκι του επάνω σε πολυθρόνα φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να ανεβοκατεβαίνει και ίσως χτυπήσει.Θα ήταν προτιμότερο να το βάλεις κάτω μέχρι να μεγαλώσει λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence είναι αόρατος. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 17.451 μηνύματα.
28-01-15
13:48
Μετά την απωλεια της γατας μου,έλεγα οτι δε θα δεθω συναισθηματικά ποτε ξανα με ζώο!Έλα όμως που μου λειπει η γατισια ατμοσφαιρα στο σπιτι
Σκέφτομαι να πάρω μια γάτα! Ηδη το συζητησα με τους γονεις μου και ενταξει,οκ στην αρχη ειχαν αντιρρησεις γιατι πηρα καπως βαρια την απωλεια της γατας μου,αλλα εν τελει συμφωνησαν! Απο βδομάδα λοιπόν,ξεκινουν οι αναζητησεις για τη καλυτερη γάτα 
Σκέφτομαι να πάρω μια γάτα! Ηδη το συζητησα με τους γονεις μου και ενταξει,οκ στην αρχη ειχαν αντιρρησεις γιατι πηρα καπως βαρια την απωλεια της γατας μου,αλλα εν τελει συμφωνησαν! Απο βδομάδα λοιπόν,ξεκινουν οι αναζητησεις για τη καλυτερη γάτα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
28-01-15
21:35
Την καλύτερη απόφαση πήρες 
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ήμουν κι εγώ στη θέση σου που ούτε ήθελα να ακούσω για άλλο γατί. Και "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις", ένοιωσα την ανάγκη να συνεχίσω να δίνω αγάπη σε μια καινούργια ζωούλα, αυτή που βρήκα στην ύπαρξη της Τέρψης μου.
Δεν ήρθε βέβαια να αντικαταστήσει την παλιά μου αγάπη (πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού κάθε πλάσμα είναι μοναδικό), αλλά να τη διαδεχτεί. Και κάπως έτσι άρχισε μια νέα ανατολή στη ζωή μας, μια υπέροχη σχέση που συνεχίζεται κοντά 3 χρόνια και που εύχομαι να απολαμβάνουμε για πολλά ακόμα.
Είθε κι εσύ γρήγορα να βρεις το πλασματάκι που ψάχνεις και που τα μάτια του θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ήμουν κι εγώ στη θέση σου που ούτε ήθελα να ακούσω για άλλο γατί. Και "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις", ένοιωσα την ανάγκη να συνεχίσω να δίνω αγάπη σε μια καινούργια ζωούλα, αυτή που βρήκα στην ύπαρξη της Τέρψης μου.
Δεν ήρθε βέβαια να αντικαταστήσει την παλιά μου αγάπη (πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού κάθε πλάσμα είναι μοναδικό), αλλά να τη διαδεχτεί. Και κάπως έτσι άρχισε μια νέα ανατολή στη ζωή μας, μια υπέροχη σχέση που συνεχίζεται κοντά 3 χρόνια και που εύχομαι να απολαμβάνουμε για πολλά ακόμα.
Είθε κι εσύ γρήγορα να βρεις το πλασματάκι που ψάχνεις και που τα μάτια του θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki