Είμαι γατομανής, όταν...

• Thread starter Thread starter cloud
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cloud

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
Ξέρω ότι είμαι γατομανής όταν...

1. Αφήνω τον γάτο μου να πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του κρεβατιού κι εγώ στριμώχνομαι ξεσκέπαστη στην ακρούλα.

Συνεχίστε :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2. Τα χέρια μου είναι γεμάτα γρατζουνιές/δαγκωνιές και, όταν κάποιος το επισημάνει, λέω "Ε, μωρέ, πάνω στο παιχνίδι γίνονται αυτά!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3. Κοιμόμαστε αγκαλιά και τον αφήνω να με χρησιμοποιεί σαν μαξιλάρι. Ξυπνάμε με φιλάκια και με πλένει μέχρι να αποφασίσω να σηκωθώ.

4.Η γατα μου πινει απο το ποτηρι μου, περισσοτερο νερο απο εμενα!

5. το ωράριό μου έχει προσαρμοστεί σ'αυτό του γάτου αντί για το αντίστροφο

6.Όλο το σπίτι και τα αξεσουάρ του είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της γάτας.....

7. Εχω τουλάχιστον ένα ημερολόγιο κάθε χρονιά με γάτες.

8.'οταν θέλω να μαζέψω όλα τα γατάκια σπίτι μου.

9.Οταν πιανετε η μεση μου και δεν μπορω να περπατησω γιατι κοιμουνται και τα δυο πανω στην πλατη μου τη νυχτα.
10. Οταν λες στο αγορι σου οτι σου λειπουν οι γατες και εκεινος παραπονιετε οτι δεν λεσ οτι σου λειπει εκεινος:lol:

11. Όταν βγαίνεις να ψωνίσεις για σένα και γυρίζεις με 2 σακούλες από το Pet shop!!!

12.οταν περνεις τηλεφωνο ενω εισαι διακοπες για να ακουσεις την φωνουλα τους!!!!!
13.οταν εχεις αρχισει κ οικιοποιησε τα χαραξτηριστικα τους κ κανεις οτι κανουν

14. Οταν στο τελος ενός δυσκολου μήνα δεν εχεις χρηματα για να ψωνισεις στο για σενα στο σουπερμαρκετ αλλα εχεις κονσερβες για τη γατα σου ( αν θυμαμαι καποιος εδω σκεφτονταν να τις δοκιμασει κιολας, τοση πεινα ενιωθε ο ανθρωπος)

15. Οταν σου λεει καποιος που ενδιαφερεται, οτι εισαι υπερβολικος-η να ξοδευεις τοσο χρονο για ταισμα η πιασιμο αδεσποτων γατιων και εσυ του λες οτι ειναι ενα απο τα χομπυ σου και σε γεμιζει ζωη το να το κανεις.

Ασχετο μετα ομως θελετε να το κανουμε αρθρο? θα ειναι πολυ ωραια να τα διαβαζει κανεις ολα σε μια σελιδα ε λαιντυκατ?

Ασχετο μετα ομως θελετε να το κανουμε αρθρο? θα ειναι πολυ ωραια να τα διαβαζει κανεις ολα σε μια σελιδα ε λαιντυκατ?
κατσε καλε να συμπληρωθει πρωτα κ μετα

16. οταν μαλωνεις με ολη την γειτονια για τα αδεσποτα!!!!!!
17.οταν προτιμας να χωρισεις παρα να αφησεις την γατα σου

16. Οταν μπαινω σε ΑΥΤΟ το σαιτ πιο συχνα απο καθε τι αλλο που κανω (αχαχαχα;) :D ).... οταν ΑΥΤΟ το σαιτ ειναι το ανχολυτικο μου. Λεγεται και "μαικατιαση"...

Εννοειται αφου το συμπληρωσουμε

17. Όταν μιλάς στον γάτο σου και περιμένεις να σου απαντήσει για να του κάνεις την επόμενη ερώτηση.

Οταν ονειρευεσαι ενα μικροτσιπ που να εχει η γατα και οταν τηλεφωνεις να μπορει αναλογα με τις βασικες τις αναγκες να πει μερικες λεξεις για να σου δειξει τις διαθεσεις της Οπως
π.χ:
1) ΜΑμα γυρνα!

2)Ποτε θα ερθεις;

3)κροκετες!

4)αλλη αμμο!

5) Ο φελιξ κακος!

6)Η Οπρα κακια!

7)αγαπη!

19. Οταν πρασαρμοζεις τη ζωη σου με βαση την υπαρξη τους σε ολα τα επιπεδα, ακομη και σε βαρος των γυρω σου....
20. Οταν παρουσιαζεις στερητικα συμπτωματα αν δεν τα βλεπεις
21. Οταν μιλας σε καθε αδεσποτο και το καταδιωκεις για να το χαιδεψεις λιγουλακι

22. οταν γυρνας κουρασμενος απο την δουλεια(η την σχολη:P ) και πετας κατω τα πραγματα σου για να ταισεις τα αδεσποτακια σου παρα την κουραση!

23. όταν παθαίνεις κρίση αγάπης και αρχίζεις τις αγκαλιές και τα φιλιά κάθε φορά που βλέπεις τη γάτα σου ή κάποια αδέσποτη και όλοι σε κοιτάζουν με απορία (ίσως και αηδία):bleh:

24. όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς και το τελευταίο πριν κοιμηθείς είναι η γάτα σου!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back