Είμαι γατομανής, όταν...

55. Όταν βγαίνω το βράδυ στο μπαλκόνι φωνάζοντας τον γατούλη μου (που είναι λίγο αλητάκος) και αρχίζω "Φρίιιιιιιξοοοοοοοο ψιψιψιψι" και γυρνάνε όλοι οι περαστικοί και με κοιτάνε σαν να είμαι βλαμμένη (μήπως είμαι τελικά? :bleh:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

56. Όταν γυρνάς στο σπίτι στα όρια της κατάθλιψης και ξαπλώνεις στο κρεβάτι με μία γάτα σε κάθε μασχάλη κ μία στην κοιλιά, κ μέσα σε λίγα λεπτά νιώθεις απόλυτη γαλήνη, σαν τίποτα να μην μπορεί να σ’ αγγίξει, εφόσον έχεις τρεις χνουδωτούς φύλακες αγγέλους να σε προστατεύουν :inlove: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

57.Oταν λειπεις για διακοπες με τον αντρα σου+παιρνεις τηλ+ρωτας μονο τι κανει το γατοπαιδι σου +για κανεναν αλλο(μαμα,μπαμπας,αδερφη)κτλ
58.Οταν συζητας με τον αντρα σου θεματα οπως...Αν μπορουσε ο Μινωας να μιλησει για λιγο τι θα τον ρωτουσες???και καθεσαι να σκεφτεις 15 λεπτα ποια θα ηταν η μια και μονη ερωτηση...
59.Να μη στολιζεις δεντρο παρολο που ειναι η αγαπημενη σου γιορτη...για ευνοητους λογους...
60.Και το κυριοτερο ενω εχεις οικοπεδο+μαζευεις λεφτα να χτισεις δικο σου σπιτι αντι να μενεις στο νοικιασμενο των 40 χρονων,να το καθυστερεις γιατι φοβασαι οτι στο καινουριο σου σπιτι θα χασεις το γατονι σου επειδη θα βγαινει και εξω...

61. Όταν μπαίνεις στο σπίτι και ο πρώτος που θες να δεις, να φιλίσεις, να αγκαλιάσεις και να μιλήσεις είναι το γατοπαιδάκι σου..
62. Όταν απορρίπτεις από το πρώτο ραντεβού τον κούκλο που ήθελες καιρό γιατί έμαθες πως είναι αλλεργικός στις γάτες..
63. Όταν ξυπνάς το βράδυ για να του δώσεις φιλάκι στο μουσουδάκι να του πεις οτι τον αγαπάς..
64. όταν σου έχει μασήσει όλα τα ρούχα που
είχαν κορδονάκια και εσύ καταλήγεις πως τελικά έχει καλύτερο γούστο από εσένα..

65. όταν λυπάσαι να τον ξυπνήσεις κι ας κοιμάται πάνω στις σημειώσεις του επόμενου μαθήματος που δίνεις και θες να διαβάσεις..

66. Όταν θεωρείς ότι το "Περσινή αρραβωνιαστικά" είναι το πιο ωραίο (και πιο σπαρακτικό ίσως) διήγημα που γράφτηκε ποτέ για σχέση ανθρώπου - ζώου.
67. Όταν πιστεύεις ότι σε μια πολύ μακρινή εποχή στο μέλλον ή στο παρελθόν που θα γίνει μέλλον, οι άνθρωποι θα παντρεύονται ζώα όπως στα παραμύθια - που θα παραμένουν όμως ζώα και δεν θα μεταμορφώνονται σε ανθρώπους στο τέλος για happy end.

68. Οταν πας στον οδοντιατρο με φοβερο πονο και φευγεις πριν σ'αγγιξει γιατι σου λεει οτι οι γατες φερνουν αρρωστιες.
69. Οταν πιστευεις οτι η ζωη πριν απο την γατα σου απλως σου επετρεψε να βρεθεις στο δρομο της.

70. Όταν θες να κάτσεις στην καρέκλα του γραφείου σου, αλλά τελικά αρκείσαι σε ένα σκαμπουδάκι επειδή στην καρέκλα έχει απλώσει την κορμάρα του ο γατούλης σου.

• κοιτας τη σελιδα του αγαπημενου σου εκτροφειου αρκετες φορες την ημερα
  • πηγαινεις διακοπες αλλα ανυπομονεις να γυρισεις πισω επειδη εχεις αφησει τη γατα σου μονη της
  • αισθανεσαι καλυτερα οταν πηγαινεις να κοιμηθεις και εχεις για παρεα τη γατα σου
  • εχεις ενα γατοδεντρο σε καθε δωματιο και σχεδιαζεις να κανεις και το μπαλκονι σου "γατο-χαρα"
  • στις διακοπες σου εχεις φροντισει να εγκαταστησεις ip camera σπιτι σου και καθε λιγο και λιγακι βλεπεις με εμαιλ στο κινητο σου εαν ειναι καλα η γατα σου
  • εισαι βιρμανοερωτευμενος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ωραίο ξεθάψιμο θέματος!!!

• όταν λες ότι δεν θα ταϊσεις άλλες εδέσποτες γάτες εκτός από 1-2, για να μην μαζευτούν όλες στο σπίτι σου, αλλά τελικά τις ταϊζεις...
και μαζεύονται...
όλες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Είμαι γατομανής όταν...

Χεχε όταν δεν κουνάς το χέρι σου και έχει πάθει αγκίλωση γιατί έχει βάλει την μουσούδα και έχει αράξει το γατόνι σου.

Όταν θες να πας διακοπές κατευθείαν μετά τη δουλειά, αλλά περνάς παρ' όλ' αυτά από το σπίτι για να τσεκάρεις τα γατούλια σου!

79. Οταν ο μονος λόγος που ανακουφίστηκες που μολις χώρισες ειναι οτι επιτέλους θα κοιμασαι αγκαλια με τη γατα σου (γιατι πριν δε χωραγε στο κρεβατι)

Νομιζω οτι σας τρωω ολες χαχαχαχα

80.Όλη η ζωή μου γυρνάει γύρω από τις γάτες μου!Τέτοια πόρωση!:whistle::P

Υ.Γ Ωραίο θέμα ξεθάψατε!:clapup::clapup:
17. Όταν μιλάς στον γάτο σου και περιμένεις να σου απαντήσει για να του κάνεις την επόμενη ερώτηση.:thumbsup:
Αυτό εγώ το κάνω κάθε μέρα!:whistle::whistle::P

.......οταν ανεχομαι να πλενω τα πιατα,τα λαχανικα και να μαγειρευω...κολλητα με την πουπυ....ελεος δηλαδη...:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Όταν αφήνεις τη γάτα σου να μπαίνει στον νιπτήρα του μπάνιου την ώρα που πλένεις τα δόντια σου, γιατί ξέρεις ότι της αρέσει να πίνει νερό από τη βρύση, ενώ γνωρίζεις πολύ καλά ότι με τα βρεγμένα πόδια της θα κάνει τα πάντα χάλια!!!

Όταν περνάω στην απέναντι μεριά του δρόμου για να μην τρομάξω τις γάτες που τυχόν θα τρώνε ή θα αράζουν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο.

Όταν πληκτρολογείς ολόκληρο κείμενο στον υπολογιστή με το ένα δάχτυλο γιατί η γάτα έχει ξαπλώσει στο άλλο χέρι.;);)

Όταν παίρνεις τηλέφωνο στο σπίτι από την άλλη άκρη της γης και απαιτείς να βάλουν το γάτο στο skype για να του μιλήσει η μανούλα του. Ναι, το χω κάνει :redface:

αααα το εχω κανει και εγω αυτο!!! Περυσι που εκατσα 3 μηνες ελλαδα εβλεπα τον γατο μου καθημερινα μεσω skype στον καναδα!!!!! Βεβαια ο γατος μου με εγραφε αλλα δεν πειραζει :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back