Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
όταν μυρίζω σαν γάτα???![]()
να μάθεις να πλένεις τη ...γούνα σου καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Όταν λες σε όλον τον κόσμο να πλένει τα χέρια του όταν χαϊδεύει τον αδέσποτο γατούλη που κυκλοφορεί στη γειτονιά γιατί είναι βρώμικος, ενώ εσύ τον χαϊδεύεις συνέχεια και τον αφήνεις μάλιστα να ανεβαίνει και να κοιμάται πάνω σου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
h.k
Νεοφερμένο μέλος

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν δε μετακομίζεις στο σπίτι του συντρόφου σου(ιδιόκτητο!!!!!) και συνεχίζεις να πληρώνεις νοίκια, για να συνεχίσεις να ταίζεις τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς σου.
Όταν δε δίνεις στο αγόρι σου φαγητό από το πιάτο σου, για να δώσεις στα μωρά σου.
Όταν δε θέλεις να έρχεται πια κανείς σπίτι σου, γιατί αγχώνει τα γατιά σου( είναι λίγο αντικοινωνικά τα καημένα)
Όταν κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ταΐζονται πάντα την ίδια ώρα!( Απορρίπτεις δουλειές, δεν πας για καφέ, κλπ)
Όταν σε ρωτάει ο σύντροφός σου: έχει φαγητό για σήμερα; και εσύ του λες ότι δεν έχει και δε σε νοιάζει τι θα φάει, αρκεί που ψώνισες όλες τις κροκέττες και κονσέρβες που χρειάζονται για κάθε γατί.
Όταν κάθεσαι με κλειστά παράθυρα μες στον καύσωνα, χωρίς κλιματιστικό, για να μην πέσει από το μπαλκόνι το καινούριο μωρό γατί που φιλοξενείς .
Όταν δεν πας σε μια συναυλία, γιατί σκέφτεσαι ότι 1 εισιτήριο = 100 ευρώ = 2 στειρώσεις.
Όταν καθορίζεις το δρομολόγιο που θα ακολουθήσεις έτσι, ώστε να μην περάσεις από περιοχές που υποπτεύεσαι ότι έχει πάρα πολλά, πολύ άρρωστα, πολύ αδύνατα και κακοζωισμένα γατάκια, γιατί δεν έχεις πια πού να βάλεις όλα αυτά που έχεις μαζέψει.
Όταν είσαι μέρα παρά μέρα στον κτηνίατρο, ενώ κάθε άλλο γιατρό έχεις να δεις πάνω από 5 χρόνια.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν το μόνο που παρακαλάς να πετύχεις στη ζωή σου είναι ένα σπίτι με μεγααααλο κήπο ώστε να μπορείς να φιλοξενείς όσα περισσότερα αδέσποτα μπορείς…

Όταν κρύβεις την δεύτερη γατούλα σου από την σπιτονοικοκυρά (σχεδόν 1 χρόνο τώρα) για να μην έχεις προβλήματα και που να βρεις πάλι τόσο φτηνό και όμορφο σπίτι…

Όταν μπαίνεις σε αυτό το post και σε πιάνουν τα ζουμιά, από τη μία γιατί ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά συμβαίνουν στη ζωή σου καθημερινά και από την άλλη γιατί λατρεύεις όλες αυτές τις «κακές» συνήθειες…
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Jejebel,...
Eίσαι στο πρώτο στάδιο!...η επιδείνωση της κατάστασης θα έρθει όταν...
... βάλεις και ηλεκτρική θερμοφόρα...και βάλεις πάνω το γατουλίνο...για να είναι ζεστό και να χουχουλιάσει...
...την ώρα που εσύ το έχεις δαγκώσει και έχεις γίνει μωβ από το κρύο...
Ξέρω άτομο που το έχει κάνει...![]()
AXAXAXAXAXAAAA!!!

Havana
Διάσημο μέλος
καταστρεφόμαστε..
εθισμένοι γατομανείς όλοι εδω μέσα

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Όταν το μόνο που παρακαλάς να πετύχεις στη ζωή σου είναι ένα σπίτι με μεγααααλο κήπο ώστε να μπορείς να φιλοξενείς όσα περισσότερα αδέσποτα μπορείς…
αυτό με τον κήπο το έχουμε όλες και όλοι μας εδώ μέσα μεγάλο καυμό πάντως

marina289
Περιβόητο μέλος

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά, κήπο και λεφτά............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
marina289
Περιβόητο μέλος
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Όταν δε μετακομίζεις στο σπίτι του συντρόφου σου(ιδιόκτητο!!!!!) και συνεχίζεις να πληρώνεις νοίκια, για να συνεχίσεις να ταίζεις τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς σου.
Όταν δε δίνεις στο αγόρι σου φαγητό από το πιάτο σου, για να δώσεις στα μωρά σου.
Όταν δε θέλεις να έρχεται πια κανείς σπίτι σου, γιατί αγχώνει τα γατιά σου( είναι λίγο αντικοινωνικά τα καημένα)
Όταν κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ταΐζονται πάντα την ίδια ώρα!( Απορρίπτεις δουλειές, δεν πας για καφέ, κλπ)
Όταν σε ρωτάει ο σύντροφός σου: έχει φαγητό για σήμερα; και εσύ του λες ότι δεν έχει και δε σε νοιάζει τι θα φάει, αρκεί που ψώνισες όλες τις κροκέττες και κονσέρβες που χρειάζονται για κάθε γατί.
Όταν κάθεσαι με κλειστά παράθυρα μες στον καύσωνα, χωρίς κλιματιστικό, για να μην πέσει από το μπαλκόνι το καινούριο μωρό γατί που φιλοξενείς .
Όταν δεν πας σε μια συναυλία, γιατί σκέφτεσαι ότι 1 εισιτήριο = 100 ευρώ = 2 στειρώσεις.
Όταν καθορίζεις το δρομολόγιο που θα ακολουθήσεις έτσι, ώστε να μην περάσεις από περιοχές που υποπτεύεσαι ότι έχει πάρα πολλά, πολύ άρρωστα, πολύ αδύνατα και κακοζωισμένα γατάκια, γιατί δεν έχεις πια πού να βάλεις όλα αυτά που έχεις μαζέψει.
Όταν είσαι μέρα παρά μέρα στον κτηνίατρο, ενώ κάθε άλλο γιατρό έχεις να δεις πάνω από 5 χρόνια.
Δεν σε έχει χωρίσει ακόμα;

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι κι αυτός γατομανής, τι να κάνουμε;
marina289
Περιβόητο μέλος
...η ψυχολογία μου όχι και η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει,και τα οικονομικά ακόμη χειρότερα...
...τα τελευταία μου χρήματα ήταν 400 ευρώ,τα οποία και ηξερα ότι αν ξόδευα,δεν θα αναπληρωθούν από άλλα,αφού δεν υπάρχουν εισοδήματα...

...Και παρήγγειλα 2 ονυχοδρόμια απίίίίίστευτα........

Το ένα 212 ευρώ
,και το άλλο 180 ευρώ...
Ο άντρας μου ξέρει μόνο για το ένα...
..για το οποίο και μανούριασε,και με το δίκιο του....Όμως εγώ είμαι χαρούμενηηηηη!!!!!

Δεν θέλω τίποτα να πάρω για μένα,αρκεί που θα βλέπω τα μωρά μου χαρούμενα!!

Η θεωρία μου ήταν και είναι και θα είναι,ότι αφού τα αναγκάζω σε ακούσια ¨ιδρυματοποίηση¨,εεεε,άς φροντίσω να είναι όσο πιο δελεαστική γίνεται......

Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Όταν ο γάτος σου έχει δικαίωμα στο φλουρί της βασιλόπιτας (και χαίρεσαι περισσότερο αν το πετύχει αυτός και όχι εσύ)....επίκαιρο

Καλή Χρονιά σε όλους!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν μισοβλέπω (περισσότερο ακούω) το αγαπημένο μου σίριαλ στο λαπτοπ επειδή έχει ξαπλώσει στο πληκτρολόγιο, κρύβει την οθόνη και λυπάμαι να την κατεβάσω ..
κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος
-Oταν ο υπολογιστης και το κινητο σου εχει γεμισει με τα γατουλινακια σου και εχεις βαλει φοντο τη μουριτσα τους παντου...
-Οταν το σπιτι εχει χωριστει σε 2 στρατοπεδα: με τους υπολοιπους που δεν θελουν οι γατα να γεννησει απανω στο κρεβατι σου γιατι θα λερωσει και εσενα που δεν σου καιγεται καρφακι γιατι ειναι το παν για σενα..!
-Οταν κανεις τον τροχονομο στη μεση του δρομου για να μην πατησουν τα αυτοκινητα τις γατες που περνανε εκεινη τη στιγμη (και ξεκινας καβγα με τους απροσεχτους οδηγους
)-Oταν δεν τρως ολο το υπεροχο ζεστο κοκκινιστο για να δωσεις το περισσοτερο στην αγαπουλιτσα σου!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
...,όταν φιλάω τις γάτες μου στο στόμα χωρίς φόβο και αναστολές

speri
Διάσημο μέλος
Οταν δεν χορταινω να τη χαζευω την ωρα που κοιμαται.

Οταν κοιταζομαστε στα ματια και νομιζω οτι θα μου μιλησει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool