Είμαι γατομανής, όταν...

Οταν εισαι αντρας, καπνιζεις στριφτα και ο αναπτηρας σου πανω στο πακετο εχει γατονια ολο ναζι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Είμαι γατομανής όταν...

όταν διαβάζεις αυτό το θέμα και ενώ γράφεις το μήνυμα με τιν απάντησή σου το γατσούλι ανεβαίνει στο πληκτρολόγιο του λαπτοπ και συμπληρώνει αυτο : "γγγγγγγγγγππππππππππππππππ ................................................γγγγγγγ". Και αντί να τα πάρεις πεθαίνεις στο γέλιο και το γεμίζεις με φιλιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν ξενυχταω διπλα της (σημερα τη στειρωσαμε) και κανω τα αδυνατα δυνατα να μην ποναει και να της φερνω οπου καθεται τα πραγματακια της...

Ειρήνη, συγγνώμη, δε σου τη λέω! Αλλά για μένα αυτό δεν είναι γατομανία! Είναι απολύτως απαραίτητο για την ανάρρωση του γατιού!

Όταν ο γάτος σου έχει δικαίωμα στο φλουρί της βασιλόπιτας (και χαίρεσαι περισσότερο αν το πετύχει αυτός και όχι εσύ)....επίκαιρο :)

Καλή Χρονιά σε όλους!
Πραγματικά... :thumbsup: ...συμφωνώ απόόόλυτα με το κόψιμο κομματιού για τα γατόνια - εννοείται όχι και τα τρία νινιά ένα κομμάτι,αλλά το καθένα το δικό του-... και να μην αναφέρω αντιδράσεις και σχόλια τρίτων.......:ropalo:... είπα ¨άντε να δώσω τόπο στην οργή χρονιάρα μέρα....¨
Επίσης, εννοείται ότι δεν υπάρχει καλύτερο και αγνότερο ποδαρικό ,από το πατουσοποδαρικό!!!!!!:clapup::panwkatw:

...όταν τσαντίζεσαι τρρρρελλά με μία φενγκ-σουϊστρια στην tv, :rant::angry::mpinelik::boxing::mpinelik::beating::down:
αλλάζεις μες στη ζοχάδα κανάλι,:mpinelik:
γιατί είπε ότι οι γάτες είναι αρνητική ενέργεια στο σπίτι,
και τα σημεία του σπιτιού που συνηθίζουν να κάθονται οι γάτες
είναι τα σημεία με το ζενίθ της αρνητικής ενέργειας ...:down::down:

...όταν τσαντίζεσαι τρρρρελλά με μία φενγκ-σουϊστρια στην tv, :rant::angry::mpinelik::boxing::mpinelik::beating::down:
αλλάζεις μες στη ζοχάδα κανάλι,:mpinelik:
γιατί είπε ότι οι γάτες είναι αρνητική ενέργεια στο σπίτι,
και τα σημεία του σπιτιού που συνηθίζουν να κάθονται οι γάτες
είναι τα σημεία με το ζενίθ της αρνητικής ενέργειας ...:down::down:

:hehe::hehe::hehe:
Καλοοο εχει και αλλα τετοια αυτη;;
αχαχαχαχαχα αρνητικη ενεργεια λεει.... ελεος!
:P

και συνεχιζω....
Οταν θελεις να διαβασεις για την εξεταστικη ενα ωραιοτατο:whistle: βιβλιο και αφου σηκωθεις να βαλεις λιγο νερακι ο γλυκος σου ο γατουλης εχει ξαπλωσει ακριβως πανω στο βιβλιο και κοιμαται....αλλα δεν σου παει η καρδια να τον ξυπνησεις:P και ετσι τελικα ποιος την αφοδευει :hehe: την εξεταστικη σε αυτην την περιπτωση :P

1)Το σκέφτηcat αρκετά για να το γράψω...:hmm: να μην το γράάάψωωω...:hmm: θα το γράψω!:)
...Όταν εμφανίζεται από το πουθενά μια catσαρίδα στο σπίτι σου...
Βλέπεις και τα τρία γατόνια εκστασιασμένα πάνω από το φαινόμενο να κάνουν σύσκεψη...
Εσύ απορείς πού βρέθηκε catσαρίδα χειμωνιάτικο και τί σκατά έκανε η απολύμανση....
Τα γατόνια catενθουσιασμένα πάνω από το φαινόμενο- ¨αυτά είναι παιχνίδια!:clapup: Όχι οι pet shopίστικες σαχλαμάρες!¨
Και πάνω που πας να πάρεις ένα παπούτσι για να την ξαποστείλεις...
λες ¨άσε μωρέ να παίξουν τα παιδιά να το ευχαριστηθούν....:P
υγ. πάντα νιώθοντας τύψεις για την καημένη την catσαριδούλα....:redface: ζωούλα είναι και αυτή... ξέρω οι περισσότερες δεν το ασπάζεστε αυτό....
2)Όταν μιλάς στο τηλ με τον καινούριο κτηνίατρο, και την ώρα που του λες ότι θέλεις να της ψηλαφίσει την κοιλιά για να δει αν έχει κήλη και τί θα κάνουμε σχετιcat.... αντί για κοιλιά, πας να του πεις από συνήθεια ....:redface: ¨κοιλουλίνο¨... και το προλαβαίνεις στο τσακ!:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσον αφορά την κατσαριδούλα, όντως είναι ζωούλα, αλλά και για τα καημένα τα γατιά είναι μεγάλη απόλαυση να παίξουν μαζί της!!!!! Αλλά μην τους αφήσεις να τη φάνε! Είναι δύσπεπτες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι κατσαρίδες εννοώ!!!!

Ειμαι γατομανης γιατι αγαπαω τα γατονια και κυριως τα δικα μου και δεν θα τα αφηνα να παιξουν ποτε με μια κατσαριδα,γιατι ειναι το πιο σιχαμενο πλασμα που κυκλοφορει....Σορυ Μαρινα ,αλλα ....το σιχαινομαι:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Ειμαι γατομανης γιατι αγαπαω τα γατονια και κυριως τα δικα μου και δεν θα τα αφηνα να παιξουν ποτε με μια κατσαριδα,γιατι ειναι το πιο σιχαμενο πλασμα που κυκλοφορει....Σορυ Μαρινα ,αλλα ....το σιχαινομαι:mpliaks::mpliaks::mpliaks:
χα χα χα χα χα χα χα!!!:hehe: Θα τους στερούσες μεγάλη χαρά πάντως! Μόνο να τα έβλεπες τί χαρά έκαναν... δεν μου πήγαινε να τους τη στερήσω!!!:P

Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι θα το απολαμβαναν ,αλλα εγω θα ειχα παθει ψυχικο τραλλαλα...Ειναι απο τα πλασματα που μισω ,μαζι και οι μυγες.
Καπου εβλεπα κατι παιχνιδια με μπαταριες ,στο σχημα και στο μεγεθος της ακατανομαστης....Ακομα κι εκεινα με ανατριχιαζαν που τα εβλεπα,αλλα για χαρη τους μπορει και να τους παρω.:/::/:

Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι θα το απολαμβαναν ,αλλα εγω θα ειχα παθει ψυχικο τραλλαλα...Ειναι απο τα πλασματα που μισω ,μαζι και οι μυγες.
Καπου εβλεπα κατι παιχνιδια με μπαταριες ,στο σχημα και στο μεγεθος της ακατανομαστης....Ακομα κι εκεινα με ανατριχιαζαν που τα εβλεπα,αλλα για χαρη τους μπορει και να τους παρω.:/::/:
χα χα χα χα χα χα!!!! Και εγώ κάπου τα είχα μπανίσει... Ωραία ήταν! Τώρα θα στη σπάσω...:crazy::devil: Στα παιχνιδάκια όμως έκαναν κρίτσι κρίτσι τα φτεράκια, για πιο ρεαλιστική απόδοση του ρόλου τους;;;;; :hehe: ......:whistle:

Μετα απ αυτο ,θα το ξανασκεφτω πιο σοβαρα το θεμα:redface::confused::confused: Υπαρχουν και τα ποντικακια τα πανινα και τα φτερα τα πουπουλενια ,που δεν κανουν κριτσι κριτσι...:devil::devil:

όταν βράζω κοτόπουλο να φάω και τελικά το τρώει όλοο ο οθέλο!!:laugh:

όταν πηδάνε στην μούρη μου κάθε μέρα στις 4-5 το πρωί γιατί θέλουν χάδια και παιχνίδια και εγώ κοιμάαμαι όρθια.. αλλά...!!!:)

οταν οταν αρρωστησει ο εφηβος γιος σου του λες,θα περασει.δεν μιλαμε για κατι σοβαρο.κι οταη η γατα τρεχεις πανικοβλητη στο γιατροοο

Ειμαι γατομανης οταν προτιμω να κατσω αγκαλια με τον γατουλη μου παρα να κανω σεξ με το αγορι μου!:clapup:

ειμαι γατομανής γιατι ειμαι μάχιμη νοσηλέυτρια σε επείγοντα κι έχω δει τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα , έχω νοσηλεύσει και πονέσει (πολυ) για τις ανάγκες καθετηριασμού κεντρικών φλεβών και αρτηριών όλη μου την οικογένεια, αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον κτηνίατρο να παίρνει αιμα απ το γατούλι μου!

ειμαι γατομανής γιατι ειμαι μάχιμη νοσηλέυτρια σε επείγοντα κι έχω δει τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα , έχω νοσηλεύσει και πονέσει (πολυ) για τις ανάγκες καθετηριασμού κεντρικών φλεβών και αρτηριών όλη μου την οικογένεια, αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον κτηνίατρο να παίρνει αιμα απ το γατούλι μου!
:hehe::hehe::hehe::hehe: Σωστήήή!:thumbsup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back