Είμαι γατομανής, όταν...

Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι θα το απολαμβαναν ,αλλα εγω θα ειχα παθει ψυχικο τραλλαλα...Ειναι απο τα πλασματα που μισω ,μαζι και οι μυγες.
Καπου εβλεπα κατι παιχνιδια με μπαταριες ,στο σχημα και στο μεγεθος της ακατανομαστης....Ακομα κι εκεινα με ανατριχιαζαν που τα εβλεπα,αλλα για χαρη τους μπορει και να τους παρω.:/::/:

(Φοβερό αυτό το θρεντ!!!! Την έχω καταβρεί, έχω αναγνωρίσει και τον εαυτό μου σε πολλά ποστς:D)

Στο γατούλι μου αρέσει το "κυνήγι μυγών": όταν μπαίνει μια μύγα στο σπίτι, τρέχει πανικόβλητος και εγώ πηγαίνω και κλείνω όλα τα παράθυρα και πόρτες για να μην φύγει η μύγα. Και αν τύχει και πάει ψηλά προσπαθώ να την κατεβάσω για να την πιάσει και να την φάει...έτσι τρώει φρεσκότατο φαγητό και θυμάμαι την άγρια φύση του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι γατομανης οταν προτιμω να κατσω αγκαλια με τον γατουλη μου παρα να κανω σεξ με το αγορι μου!:clapup:
:hmm: Aς πάει και το παλιάμπελο! Θα το πω! -στον ίδιο τομέα, άλλη παράμετρος-
Βρίσκεσαι στην ... επίμαχη στιγμή, και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι κάπου εκεί δίπλα είναι το-τα γατόνι-α σου.....;) Και αρχίζεις και κλέβεις ματιές, και παρατηρείς τη φάτσα και την αντίδρασή τους... ;) χα χα χα χα χα χα!!!! Τί ύφος!!!! Από μέσα σου φυσικά έχεις πεθάνει στα γέλια με αυτά τα φατσόνια..................και φυσικά έχεις χάσει κάθε επαφή με την... ιερή στιγμη!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: Aς πάει και το παλιάμπελο! Θα το πω! -στον ίδιο τομέα, άλλη παράμετρος-
Βρίσκεσαι στην ... επίμαχη στιγμή, και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι κάπου εκεί δίπλα είναι το-τα γατόνι-α σου.....;) Και αρχίζεις και κλέβεις ματιές, και παρατηρείς τη φάτσα και την αντίδρασή τους... ;) χα χα χα χα χα χα!!!! Τί ύφος!!!! Από μέσα σου φυσικά έχεις πεθάνει στα γέλια με αυτά τα φατσόνια..................και φυσικά έχεις χάσει κάθε επαφή με την... ιερή στιγμη!:P

:yahoo::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Αυτο θα πει γατομανια!!!!!!

Απάντηση: Είμαι γατομανής όταν...

12.Όταν οι φίλες μου μιλάνε για τα κατορθώματα των παιδίων τους κι εγώ μιλάω για τα κατορθώματα του γάτου μου...

Όταν κάνεις ζάπινγκ και για κάποιον λόγο η γατούλα σου δείξει ενδιαφέρον για ένα κανάλι που εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά παρόλα αυτά το κρατάς για να της κάνεις τη χάρη...:P:P

Είμαι γατομανής; Ε....δεν ξέρω, αλλά, να, τις προάλλες στο σούπερ μάρκετ ,επάνω σε ένα μαρούλι είδα μια τ ε ρ ά σ τ ι α ακρίδα, ζωντανή φυσικά. Μετά το πρώτο τίναγμα, και καθώς δεν τις φοβάμαι καθόλου, σκέφτηκα να βάλω σε μια χαρτοσακκούλα την ακρίδα και να την πάω στις γάτες να παίξουν:redface::redface::redface:Συγκρατήθηκα, γιατί σκέφτηκα τί θα κάνω στο ταμείο; Τί τιμή θα είχε επάνω η σακκούλα, και πώς να τους έλεγα "έχω μέσα μια ακρίδα για τις γάτες μου;":redface:Μετά βέβαια, στο σπίτι, σκέφτηκα, ότι , απλούστατα, έπρεπε να πάρω και το μαρούλι μαζί με την ακρίδα, όμως, εκείνη την ώρα θόλωσα. Κρίμα, γιατί τέτοιο παιχνίδι δεν βρίσκουν πουθενά :worry:Επίσης, δεν είχα καμία τύψη για την ακρίδα, διότι δεν της κάνουν τίποτε, απλά πάιζουν. Αν θέλετε, να σας πω μια μικρή σχετική ιστορία :Πέρυσι, συνέλαβα την Μπάσσέτ να παίζει με μια τεράστια - πάλι- ακρίδα "πάει, λέω, ψόφια είναι κι αν δεν είναι, θα ψοφήσει έτσι που την πετάει δώθε κείθε και την μεταφέρει μέσα - έξω στο στόμα της. Ύστερα, τη σκυτάλη πήρε η μικρή, άλλο παιχνίδι κι αυτή!!!. Κάποια στιγμή νύχτα πια,την έχασα την ακρίδα, είπα "ή τη φάγανε, ή κείτεται κάπου ψόφια". Αμ δε, να σου πάλι την άλλη μέρα η Μπασσέτ με την ακρίδα στο στόμα. Ε, λέω, ευτυχώς, βρήκες το πτώμα, φέρ'το να το πετάξω στον κήπο, να το φάει κανένα πουλάκι. Πιάνω κι εγώ την ακρίδα, την πετάω προς τα κάτω να πέσει στον κήπο και, ω του θαύματος, πέταξε γερή και ντούρα μέχρι την άκρη του τετραγώνου και χάθηκε στους αιθέρες:D:D:D

Ήθελα να σε δω βρε Άνση , που γλυκοκοίταζες και φλέρταρες το ακριδόνι και σκεφτόσουν πώς να το σουφρώσεις! :hehe:

Ήθελα να σε δω βρε Άνση , που γλυκοκοίταζες και φλέρταρες το ακριδόνι και σκεφτόσουν πώς να το σουφρώσεις! :hehe:
Πρέπει να είχα πολύ ηλίθιο ύφος, αφού δεν σκέφτηκα το αυτονόητο : Να πάρω το μαρούλι μαζί με την ακρίδα , οπότε θα είχα με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια :την ακρίδα για τις γάτες, το μαρούλι για εμάς:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Η αδελφή μου είναι γατομανής όταν...
ο Έχω φαγητό στο μπολ μου όμως θέλω φρέσκω και αυτή με ταΐζει

Ο αδελφός μου είναι γατομανής όταν...
ο Έχω γυρίσει βρόμικος από έναν ύπνο στη γλάστρα, αυτός έχει κάνει μπάνιο και με βάζει πάνω του

Όταν το κουδούνι του σπιτιού γράφει...
¨Δήμος-Μαρίνα
Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος¨ :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...το έκανες βρε θηριο;;:clapup::clapup::clapup:

1. είσαι γατομανής όταν δεν πας πουθενά χωρίς αυτές . Δεν το αντέχω! μου λείπουν θέλω να κοιμάμαι μαζί τους. Η -εδώ και 15 χρόνια-κολλητή μου έχει εξοχικό στο Πήλιο. Αλλά είναι μικρό και δε θα χω ενα δικό μου δωμάτιο όπου θα μπορώ να κοιμάμαι μαζί τους, Οπότε δεν έχω πατήσει
  2. είσαι γατομανής όταν ως φοιτήτρια, ξοδεύεις ό,τι μάζεψες πλένοντας πιάτα σε ταβέρνες με σκοπό να πας Ιο, σε φάρμακα κι επισκέψεις σε κτηνίατρο για να σώσεις τη γάτα σου (ευτυχώς τη σώσαμε)
  3. όταν δεν έκλεισα μάτι (ενώ επρεπε να πηγαίνω δουλειά) τις νύχτες που οι θηλυκές μου χρειάστηκε να μείνουν στο ιατρείο μετά τη στείρωση. Όταν έμαθα πως όλα πήγαν καλά, καπάκι μετά τη δουλειά ήπια το 10ο καφέ κι οδήγησα σαν ζόμπι για να τις φέρω σπίτι, ενώ μπορούσα να ξαπλώσω μια ωρίτσα και να πάω μετά
  4. και ναι, όταν μένω μόνη μου, και βαριέμαι να μεγειρέψω για τον εαυτό μου ή για τον οποιονδήποτε, αλλά παρόλα αυτά πήγα ψώνισα γαλοπούλα και μαγείρεψα γι αυτές. έτσι για να κάνουν ένα διαλειμμα απ την ξηρή τροφή της HILLS, ναι λοιπόν το παραδέχομαι, είμαι γατομανης-ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ???

Τελευταία επεξεργασία:
2) όταν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η υπερβολή σου έχει αρχίσει να ανησυχεί τους δικούς σου σαν κάτι ¨μη φυσιολογικό¨.
/quote]
η μητέρα μου πάντως αποκαλεί τη γάτα της "κόρη" της -κι αυτό φαίνεται εντελώς φυσιολογικό σ' εμένα και στην αδελφή μου (γατομαμάδες όλες μας φυσικά) :)

τις προάλλες της είπα το ανέκδοτο που βρήκα εδώ :

"Ο σκύλος σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν, είναι Θεοί!

Η γάτα σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν"
και η μητέρα μου αμέσως το έπιασε και συμπΛήρωσε "ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!"

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
...όταν τσαντίζεσαι τρρρρελλά με μία φενγκ-σουϊστρια στην tv, :rant::angry::mpinelik::boxing::mpinelik::beating::down:
αλλάζεις μες στη ζοχάδα κανάλι,:mpinelik:
γιατί είπε ότι οι γάτες είναι αρνητική ενέργεια στο σπίτι,
και τα σημεία του σπιτιού που συνηθίζουν να κάθονται οι γάτες
είναι τα σημεία με το ζενίθ της αρνητικής ενέργειας ...:down::down:

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ όλοι οι άσχετοι στην τηλεόραση είναι
αυτή η τρελή εχει-εν μέρει-δίκιο
απλά μάλλον μισεί τις γατες κι ερμήνευσε ό,τι λέει το φεγκ-σούι κατά πώς τη βολεύει
να εξηγήσω λοιπόν:
μία καλή μου φίλη που ασχολείται με φεγκ σούι, γιόγκα, ρέικι, κρυσταλλοθεραπεία κλπ
μου είπε πως όντως τα σημεία του σπιτιού που συνηθίζουν να κάθονται οι γάτες
είναι τα σημεία με το ζενίθ της αρνητικής ενέργειας -αλλά γιατί το κάνουν αυτό, ξέρετε???
Επειδή οι γάτες (και όχι τα σκυλιά ή άλλα κατοικίδια)
έχουν τη μοναδική ιδιότητα να διώχνουν την κακή ενέργεια και να γεμίζουν με θετική ενέργεια το σπίτι μας!:clapup:

να συμπληρωσω και εγω....τα λεγομενα του ανδρα μου....
πρωτα τα γατια και μετα εγω....
1.θα βαλεις πρωτα φαγητο σ'αυτες και μετα σε μενα
2.γραμμενος με εχεις αν κλαινε η ζητανε κατι
3.γενικα γραμμενος με εχεις επειδη ολο με τις γατες ασχολιεσαι
4.εμενα με ξυπνας αμα γυρναω στο κρεββατι μη πατησω καμια γατα, τις γατες ομως τις αφηνες πανω σου και ας μουδιαζεις....(δεν παθαινουν τιποτα αμα ξυπνανε οταν αλλαζεις πλευρο!)
5.δεν πας πουθενα επειδη σκεφτεσαι τις γατες....αρα δεν παω και εγω!
6.θα πας στο σουπερμαρκετ για γατοτροφες αλλα για μενα το σκεφτεσαι ??!!! (ψεμματααααα)
7.τα κρεββατακια και τις κουβερτες των γατιων τα βαζεις πληντηριο συνεχεια, τα δικα μου ρουχα 1 φορα την εβδομαδα!!! (τοσα που εχει, σιγα το κακο χαχαχα)

εχει και αλλες γκρινιες,αλλα....εχμμμμμμμμμμ:)))

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ όλοι οι άσχετοι στην τηλεόραση είναι
αυτή η τρελή εχει-εν μέρει-δίκιο
απλά μάλλον μισεί τις γατες κι ερμήνευσε ό,τι λέει το φεγκ-σούι κατά πώς τη βολεύει
να εξηγήσω λοιπόν:
μία καλή μου φίλη που ασχολείται με φεγκ σούι, γιόγκα, ρέικι, κρυσταλλοθεραπεία κλπ
μου είπε πως όντως τα σημεία του σπιτιού που συνηθίζουν να κάθονται οι γάτες
είναι τα σημεία με το ζενίθ της αρνητικής ενέργειας -αλλά γιατί το κάνουν αυτό, ξέρετε???
Επειδή οι γάτες (και όχι τα σκυλιά ή άλλα κατοικίδια)
έχουν τη μοναδική ιδιότητα να διώχνουν την κακή ενέργεια και να γεμίζουν με θετική ενέργεια το σπίτι μας!:clapup:
Εχει απολυτο δικιο, ειναι γνωστο αυτο απο αρχαιες εποχες, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που παντου στην μυθολογια εμφανιζονται γατες σαν απολυτα συμβολα...τωρα δεν αρεσουν στον καθενα οι γατες και εχω προσεξει οτι αυτο παντα συμβαινει με ατομα που εχουν πολυ αρνητικη ενεργεια....τι να γινει...οπως λεγεται...η γατα σε κοιταει με τα ματια της ψυχης...στην ψυχη:clapup:

η μητέρα μου πάντως αποκαλεί τη γάτα της "κόρη" της -κι αυτό φαίνεται εντελώς φυσιολογικό σ' εμένα και στην αδελφή μου (γατομαμάδες όλες μας φυσικά) :)

τις προάλλες της είπα το ανέκδοτο που βρήκα εδώ :

"Ο σκύλος σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν, είναι Θεοί!

Η γάτα σκέφτεται:
οι άνθρωποι με ταίζουν, με φροντίζουν, με χα'ι'δεύουν, με παίζουν"
και η μητέρα μου αμέσως το έπιασε και συμπΛήρωσε "ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!"

Ολες οι γατες ειναι Θεες και εμεις οι ταπεινοι τους σκλαβοι:P

και θεοί! μην ξεχνιομάστε! δεν υπάρχουν μόνο γάτες , αλλα και γάτοι! :strong:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...το έκανες βρε θηριο;;:clapup::clapup::clapup:
Το έκανα Εφάκι μου, και ξέρεις κάτι;;;;:hmm: Με ενοχλεί η σειρά.... :redface:
θα φτιάξω άλλο χαρτάκι, όπου θα λέει
¨Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος
Δήμος-Μαρίνα¨

Επανέρχομαι στο λατρεμένο μου θέμα...:clapup:
1) Κάθε βράδυ ξενυχτάω για πάρτη τους....... ;) (ενώ κουτουλάω και θέλω να κοιμηθώ)
...γιατί βλέπω πόσο απολαμβάνουν τα μωά μου να ρεμβάζουν στο μπαλκόνι που φυσάει λιγάκι και δροσίζει , και δεν μου πάει να τους τη σπάσω και να τα βάλω μέσα και κλείσω τις μπαλκονόπορτες...;)
...οπότε όλο δίνω διορίες στον εαυτό μου ¨άντε να περάσει άλλη μισή ωρίτσα και μετά τα βάζω μέσα¨, περνάει η μισή ωρίτσα, μετά ¨άντε άλλη μισή ωρίτσα και μετά¨, και τα μισάωρα περνάνε, η ώρα πάει 1 και 2 , και 2:3o ,και 3,
...εγώ κουτουλάω , κοιμάμαι και ξυπνάω έχοντας την έννοια τους, πηγαινοέρχομαι και τα επιβλέπω, ο ύπνος μου ..μιέται, αλλά .. δε ..μιέται;;; χαλάλι τους! (σημειωτέον δεν αντέχω το ξενύχτι...)

2) ΝΑΙ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!:clapup: Σε βιογραφικό που απέστειλα σε σοβαρή δουλειά , σοβαρής ιδιωτικής επιχείρησης έγραψα στα ¨πρόσθετα προσόντα-λοιπά στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν¨........και για τα γατόνια μου!:clapup: Βέέέβαια....
Τους κότσαρα και το ρητό του Γκάντι περί συμπεριφοράς προς τα ζώα και ηθικής προόδου ενός λαού, και λέω ¨που ξέρεις;;; μακάρι η επιχειρηματίας να είναι καμιά γατοπορωμένη, να μου βγει καμιά...:whistle: πουπουλίνα, και να μετρήσει αυτό στα συν!¨ :P (τελικά η συνέντευξη πήγε μια χαρά, αλλά αναρωτιέμαι.... μήπως έπρεπε να βάλω τα γατόνια στο ¨τέκνα-αριθμος τέκνων¨ ;;;;:hmm: )
Στη sprinter πάντως όταν έβγαζα κάρτα,όταν με ρώτησαν αριθμό τέκνων είπα ¨τρια, προχθες στείρωσα το μικρό μου...¨ (και γέλαγε το παιδάκι! :hehe: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back