Είμαι γατομανής, όταν...

Απάντηση: Είμαι γατομανής όταν...

Μου δίνεις ιδέες, μια και από βδομάδα κι εγώ θα είμαι άνεργη, αλλά δυστυχώς οι γατόφιλοι σπανίζουν, πόσο μάλλον σε θέσεις-κλειδιά προσλήψεων και επιλογής προσωπικού!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επανέρχομαι στο λατρεμένο μου θέμα...:clapup:
1) Κάθε βράδυ ξενυχτάω για πάρτη τους....... ;) (ενώ κουτουλάω και θέλω να κοιμηθώ)
...γιατί βλέπω πόσο απολαμβάνουν τα μωά μου να ρεμβάζουν στο μπαλκόνι που φυσάει λιγάκι και δροσίζει , και δεν μου πάει να τους τη σπάσω και να τα βάλω μέσα και κλείσω τις μπαλκονόπορτες...;)
...οπότε όλο δίνω διορίες στον εαυτό μου ¨άντε να περάσει άλλη μισή ωρίτσα και μετά τα βάζω μέσα¨, περνάει η μισή ωρίτσα, μετά ¨άντε άλλη μισή ωρίτσα και μετά¨, και τα μισάωρα περνάνε, η ώρα πάει 1 και 2 , και 2:3o ,και 3,
...εγώ κουτουλάω , κοιμάμαι και ξυπνάω έχοντας την έννοια τους, πηγαινοέρχομαι και τα επιβλέπω, ο ύπνος μου ..μιέται, αλλά .. δε ..μιέται;;; χαλάλι τους! (σημειωτέον δεν αντέχω το ξενύχτι...)

2) ΝΑΙ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!:clapup: Σε βιογραφικό που απέστειλα σε σοβαρή δουλειά , σοβαρής ιδιωτικής επιχείρησης έγραψα στα ¨πρόσθετα προσόντα-λοιπά στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν¨........και για τα γατόνια μου!:clapup: Βέέέβαια....
Τους κότσαρα και το ρητό του Γκάντι περί συμπεριφοράς προς τα ζώα και ηθικής προόδου ενός λαού, και λέω ¨που ξέρεις;;; μακάρι η επιχειρηματίας να είναι καμιά γατοπορωμένη, να μου βγει καμιά...:whistle: πουπουλίνα, και να μετρήσει αυτό στα συν!¨ :P (τελικά η συνέντευξη πήγε μια χαρά, αλλά αναρωτιέμαι.... μήπως έπρεπε να βάλω τα γατόνια στο ¨τέκνα-αριθμος τέκνων¨ ;;;;:hmm: )
Στη sprinter πάντως όταν έβγαζα κάρτα,όταν με ρώτησαν αριθμό τέκνων είπα ¨τρια, προχθες στείρωσα το μικρό μου...¨ (και γέλαγε το παιδάκι! :hehe: )

Είσαι ΘΕΑ!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου δίνεις ιδέες, μια και από βδομάδα κι εγώ θα είμαι άνεργη, αλλά δυστυχώς οι γατόφιλοι σπανίζουν, πόσο μάλλον σε θέσεις-κλειδιά προσλήψεων και επιλογής προσωπικού!!!!
:hmm: δεν ξέρω σε τί επίπεδα και σε τί βαθμίδες μπορεί να εντοπίσεις γατόφιλους (ζωόφιλους γενικότερα-και θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε) πάντως στάθηκα τυχερή στο συγκεκριμένο, γιατί έπεσα σε νέα γυναίκα, μοντέρνα και άνετη γενικότερα,
και όχι ότι ήταν , φυσικά, καθοριστικό αυτό το στοιχείο στην έκβαση της συνέντευξης, αλλά μου είπε ότι της κίνησε το ενδιαφέρον που επέλεξα να το γράψω σε ένα βιογραφικό για θέση εργασίας και το είδε θετικά...

Χμμμμμ...

Επανέρχομαι στο λατρεμένο μου θέμα...:clapup:
1) Κάθε βράδυ ξενυχτάω για πάρτη τους....... ;) (ενώ κουτουλάω και θέλω να κοιμηθώ)
...γιατί βλέπω πόσο απολαμβάνουν τα μωά μου να ρεμβάζουν στο μπαλκόνι που φυσάει λιγάκι και δροσίζει , και δεν μου πάει να τους τη σπάσω και να τα βάλω μέσα και κλείσω τις μπαλκονόπορτες...;)
...οπότε όλο δίνω διορίες στον εαυτό μου ¨άντε να περάσει άλλη μισή ωρίτσα και μετά τα βάζω μέσα¨, περνάει η μισή ωρίτσα, μετά ¨άντε άλλη μισή ωρίτσα και μετά¨, και τα μισάωρα περνάνε, η ώρα πάει 1 και 2 , και 2:3o ,και 3,
...εγώ κουτουλάω , κοιμάμαι και ξυπνάω έχοντας την έννοια τους, πηγαινοέρχομαι και τα επιβλέπω, ο ύπνος μου ..μιέται, αλλά .. δε ..μιέται;;; χαλάλι τους! (σημειωτέον δεν αντέχω το ξενύχτι...)

2) ΝΑΙ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!:clapup: Σε βιογραφικό που απέστειλα σε σοβαρή δουλειά , σοβαρής ιδιωτικής επιχείρησης έγραψα στα ¨πρόσθετα προσόντα-λοιπά στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν¨........και για τα γατόνια μου!:clapup: Βέέέβαια....
Τους κότσαρα και το ρητό του Γκάντι περί συμπεριφοράς προς τα ζώα και ηθικής προόδου ενός λαού, και λέω ¨που ξέρεις;;; μακάρι η επιχειρηματίας να είναι καμιά γατοπορωμένη, να μου βγει καμιά...:whistle: πουπουλίνα, και να μετρήσει αυτό στα συν!¨ :P (τελικά η συνέντευξη πήγε μια χαρά, αλλά αναρωτιέμαι.... μήπως έπρεπε να βάλω τα γατόνια στο ¨τέκνα-αριθμος τέκνων¨ ;;;;:hmm: )
Στη sprinter πάντως όταν έβγαζα κάρτα,όταν με ρώτησαν αριθμό τέκνων είπα ¨τρια, προχθες στείρωσα το μικρό μου...¨ (και γέλαγε το παιδάκι! :hehe: )

Αυτο....μονο η κουμπαρα μου θα το εκανε..:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:......να μου ζησεις κουμπαρα..:lol::lol::lol:

οταν φτιαχνεις το γαλα για 5 γατακια και ξεχνας να φτιαξεις γαλα στα παιδια σου,σημερα το εκανα αυτο χαχα!!!
οταν μαζευεις το χαρτζιλικι σου οχι για κατι προσωπικο,αλλα για να πας το γατο στο γιατρο.
οταν κανεις αναγκαστικα τον κτηνιατρο σε περιοχη που ουτε κτηνιατρος,ουτε παιδιατρος υπαρχει.
οταν στο ψυγειο,στη θεση με τ αυγα απο κατω,στο ενα ραφι υπαρχουν φαρμακα για τα παιδια και στο αλλο για τα γατια ατροπινες,αχρειαστες να ναι!
οταν πας στο γαμο σου αλλα γυριζεις πισω το αμαξι γιατι εχασες τη γατα χαχαχαχα το χω κανει!!!!!τη βρηκα και επεστρεψα!
οταν ξενυχτας κι ας εχεις πρωινο ξυπνημα μετα!!!
οταν ερχεται η ωρα να γεννησεις ο πρωτος που αποχαιρετας ειναι ο γατος σου.
οταν φερνεις το μωρο σπιτι πρωτα το δειχνεις στο γατο και μετα στους δικους σου!!!!!
οταν ολοι σου λενε για τοξοπλασμα αλλα ρισκαρεις και κοιμασαι αγκαλια του!
οταν αναρωτιεσαι γιατι η θρησκεια μας,(χριστιανη ορ)δεν εχει πουθενα παραδεισσο με γατες.
οταν πεθανεις (στη γιαγια μου εχει συμβει αυτο,ηταν επιθυμια της) αντι για λιβανιστηρι ο ταφος ειχε γατοκροκετες και νερο!και γατες επανω!!!!!!!!
τελος χαιρομαι που ειμαι γατομανης,κι ειμαι χαρουμενη γιαυτο!!!!!!!οκ ολα τα αγαπω τα ζωακια,αλλα ποτε δεν εχω δει κουταβακι σε σκουπιδια,αντιθετως μονο τα γατακια πετανε και εκνευριζομαι!!!!!!!!καλη ημερα σε ολους σας!!!!!

οταν φτιαχνεις το γαλα για 5 γατακια και ξεχνας να φτιαξεις γαλα στα παιδια σου,σημερα το εκανα αυτο χαχα!!!
οταν μαζευεις το χαρτζιλικι σου οχι για κατι προσωπικο,αλλα για να πας το γατο στο γιατρο.
οταν κανεις αναγκαστικα τον κτηνιατρο σε περιοχη που ουτε κτηνιατρος,ουτε παιδιατρος υπαρχει.
οταν στο ψυγειο,στη θεση με τ αυγα απο κατω,στο ενα ραφι υπαρχουν φαρμακα για τα παιδια και στο αλλο για τα γατια ατροπινες,αχρειαστες να ναι!
οταν πας στο γαμο σου αλλα γυριζεις πισω το αμαξι γιατι εχασες τη γατα χαχαχαχα το χω κανει!!!!!τη βρηκα και επεστρεψα!
οταν φερνεις το μωρο σπιτι πρωτα το δειχνεις στο γατο και μετα στους δικους σου!!!!!
οταν αναρωτιεσαι γιατι η θρησκεια μας,(χριστιανη ορ)δεν εχει πουθενα παραδεισσο με γατες.
οταν πεθανεις (στη γιαγια μου εχει συμβει αυτο,ηταν επιθυμια της) αντι για λιβανιστηρι ο ταφος ειχε γατοκροκετες και νερο!και γατες επανω!!!!!!!!
τελος χαιρομαι που ειμαι γατομανης,κι ειμαι χαρουμενη γιαυτο!!!!!!!οκ ολα τα αγαπω τα ζωακια,αλλα ποτε δεν εχω δει κουταβακι σε σκουπιδια,αντιθετως μονο τα γατακια πετανε και εκνευριζομαι!!!!!!!!καλη ημερα σε ολους σας!!!!!
ααααα, εσύ είσαι πολύ δυνατή παίκτρια!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Είστε Θ Ε Ε Σ!!!! Κι εσύ και η γιαγιάκα σου!!!!! Με συγκίνησες πάρα πολύ!!!

Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι, θα ' θελα να είναι και ο δικός μου τάφος!

P3130009.jpg

pc040258.jpg

Όταν ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω σπίτι είναι για να δω τα γατάκια μου αφού τα σκεφτόμουν κατα τη διάρκεια της εξόδου .

Όταν βιάζεσαι να φύγεις, αλλά η γατούλα σου πίνει νερό από τον νιπτήρα και πρέπει να την περιμένεις να τελειώσει (για να κλείσεις τη βρύση), χωρίς να σε νοιάζει αν θα αργήσεις...

Όταν στο αυτοκίνητό σου υπάρχει πάντα μια σακκούλα με μπόλικη ξηρά τροφή και όποτε εντοπίζεις στο δρόμο κάποιο γατόνι σταματάς και ταΐζεις!!!!!!!!

Όταν στο αυτοκίνητό σου υπάρχει πάντα μια σακκούλα με μπόλικη ξηρά τροφή και όποτε εντοπίζεις στο δρόμο κάποιο γατόνι σταματάς και ταΐζεις!!!!!!!!

Πόσο καθησυχαστικό να διαβάζεις ότι είναι και άλλοι σαν εσένα...:thumbup:

A, όλα κ'όλα! Αυτό το ποστ ανήκει δικαιωματικά στον άντρα μου! :pfff:
Που γενικώς, αν και φαινομενικά εγώ φαίνομαι πιο τρελλογατομαμά, δεν ξέρω ...:hmm: Νομίζω υπάρχει μεταξύ μας καλός συναγωνισμός στην γατομούρλα! :P
Τώρα με τις ζέστες, τα γατόνια εκτιμούν ιδιαίτερα το aircondition και τα σκοτεινά -σκιερά μέρη... Οπότε τους αφήνει ο τρελλός ανοιχτό το aircondition του δωματίου μας και όταν φεύγουμε από το σπίτι και κλειστά τα πατζούρια, γιατί τα έχει τσεκάρει που τις γουστάρουν αυτές τις συνθήκες....

Όταν ένας γατούλης από τους αδέσποτους που ταϊζεις, έχει πολύ υγρό στη μύτη και για να του δώσεις την αντιβίωση σε ξεσκίζει με τα νύχια του και τα δόντια του, αλλά εσένα το μόνο που σε νοιάζει είναι να τον βρεις για να μην χάσει κάποια δόση...

A, όλα κ'όλα! Αυτό το ποστ ανήκει δικαιωματικά στον άντρα μου! :pfff:
Που γενικώς, αν και φαινομενικά εγώ φαίνομαι πιο τρελλογατομαμά, δεν ξέρω ...:hmm: Νομίζω υπάρχει μεταξύ μας καλός συναγωνισμός στην γατομούρλα! :P
Τώρα με τις ζέστες, τα γατόνια εκτιμούν ιδιαίτερα το aircondition και τα σκοτεινά -σκιερά μέρη... Οπότε τους αφήνει ο τρελλός ανοιχτό το aircondition του δωματίου μας και όταν φεύγουμε από το σπίτι και κλειστά τα πατζούρια, γιατί τα έχει τσεκάρει που τις γουστάρουν αυτές τις συνθήκες....

οταν βάζεις συναγερμό στο σπίτι για να είστε όλοι ΑΣΦΑΛΕΙΣ
μένω μόνη και δεν έχω τίποτα "αξίας" στο σπίτι, ούτε καν επίπεδη τηλεόραση
(αξίας για μένα είναι τα γατοπαιδιά μου)
...οπότε αν κάποιος μπει και τίποτα δε βρει ίσως αντιδράσει άσχημα
επάνω μου ή-ακόμα χειρότερα αν λείπω- 'ισως τους κανει κακό
δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι! οπότε ενεργοποιώ το συναγερμό όταν φεύγω
μαζί με το κλιματιστικό για να έχουν δροσιά:)

*οταν εχεις να κανεις διακοπες δυο χρονια και αποφασιζεις την αδεια σου να την περασεις αυγουστιατικα στην αθηνα γιατι ποιος θα βαζει κοληριο στη γατουλα σου? (cry)

'Οταν μπορώ να τσακωθώ με κάποιον που προσπαθεί να με πείσει ότι ο σκύλος είναι ανώτερο ζώο από τη γάτα.
'Οταν λέω ότι αν ο άνθρωπος είχε όλα τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς της γάτας, η ανθρωπότητα θα ήταν παράδεισος.
'Οταν λέω ότι ΠΟΤΕ δεν θα αποκτήσω άλλο είδος ζώου εκτός από γάτα. ΠΟΤΕ ! Και όταν το ορκίζομαι εσωτερικά και το εννοώ.

Όταν νωρίς το πρωί χορεύω τον χορό του ποντικού για να διασκεδάσω τον γάτο μου, κι ενώ τραγουδάω στα "ποντικίσια" και κάνω στροφές πετάγματα και δύσκολες μανούβρες ανακαλύπτω ότι έχω θεατή και... τον γείτονα που με κοιτάει αποσβολομένος με τον καφέ στο χέρι..

...,όταν κάνω έξοδα ταξιδιού πάνω από 300 ευρώ για να παραλάβω μια γάτα που μου χαρίζουν!!!

..., βλέπω τις μικρές γαριδούλες στο super market και σκέφτομαι πως αυτές θα είναι τρέλα βραστές για τα ζουζούνια μου!!!

Όταν ο γάτος σου έχει δείξει ότι του αρέσει η μουσική, εσύ του τραγουδάς ολόκληρο πρόγραμμα επειδή ξέρεις ότι γουστάρει , και εκείνος γλαρώνει τα μάτια ικανοποιημένος και χουρχουρίζει...
Το τί ερωτοτράγουδο του έχω τραγουδήσει , δε λέγεται!!! :hehe:
Και σκέφτομαι ¨τί κάνω τώρα η μουρλή;;;;¨ :D
Αρκεί να αναφέρω ότι κάποια κομμάτια που τα είχα συνδυάσει με κάποια πρόσωπα , τώρα τα έχω συνδυάσει πλέον με Αχιλλέα!!:P
Πχ... https://www.youtube.com/watch?v=Sp2Qf_yTw3A
Εκεί που κάποτε το άκουγες και σου θύμιζε κάποιον , τώρα το έχεις συνδυάσει με τον γάτο σου!:hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back