Είμαι γατομανής, όταν...

Απάντηση: Είμαι γατομανής όταν...

οταν με το που κλεινω την πορτα μου πισω μου για να φυγω, μου λειπει ηδη~~~!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως θεωρώ γατομανή αυτόν που κάνει έστω και τα μισά από αυτά! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δεν αφορά εμένα, αλλά τον θείο μου.

Όταν έχεις σπίτι στην Πάρο και έχεις αγοράσει 3 κιβώτια με γατοτροφή για να πηγαίνει φίλος σου ντόπιος τον χειμώνα και να ταϊζει τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς σου. Μάλιστα πηγαίνεις 2-3 φορές μες τον χειμώνα και εσύ για να δεις τι κάνουν τα γατιά!

Όταν η γυναίκα μου αποκοιμιέται στον καναπέ του σαλονιού και παίρνω αγκαλιά τον γάτο μας στο κρεβάτι μαζί μου,όπου θα έχει την ευκαιρία για περισσότερο χώρο και ξάπλα!!!
Με βλέπω σύντομα να με χωρίζει:D...

Όταν πλέον μιλάς όλη την μέρα στα γατόνια σου με φωνή... φρου-φρου! :P Στο τέλος θα ξεχάσει και το λαρύγγι μου την κανονική χροιά της φωνής μου!:hehe:
Και σκεφτόμουν με αφορμή κάποιες εξαφανίσεις γατιών από το σπίτι τους τώρα τελευταία...
:hmm: Πες ότι εξαφανίζεται κάποιο γατόνι μου...
Έεελα που έχουν συνηθίσει να τα φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια... Και κυρίως με υποκοριστικά!...
Δηλαδή τον Αιμίλιο δεν τον φωνάζω ποτέ Αιμίλιο!
Αν μου εξαφανιστεί , θα πρέπει να βγω στους δρόμους και να φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια ¨Μίλιος το Μιλιόνι που ποτέ του δεν κολώνει¨;;;; Ρεντίκολο θα γίνουμε! :hehe:

κι εμείς! :hehe:πχ:

η αδερφή μου: βλε χυ βλε χυ! πχιπχινε μου γλυκέ! τι σέλεις βλε, τι σέλεις :P
η μαμά μου: τσι ναι μωλε μωλε μωλε; τσι θέλει ο Μαυρουλάκος; :hehe::hehe::lol::loltooth:

όταν δεν χορταίνω να το χαιδεώ με συνέπεια να το έχω κατσιάσει:D

οταν ειναι σεπτεμβρης και πρεπει να παρω στα παιδια μου σχολικα,να τα γραψω σε φροντηστηρια,να τους παρω ρουχα,παπουτσια,οταν ο γιος μου εκλεισε χτες τα 5 κι οσο χαρτζηλικι μαζεψε,το πηρα για την στειρωση των γατιων και το βαλα στην ακρη,ευχομαι να μην με κρινουν οταν μεγαλωσουν.:whistle:

Μμμμ...Όταν τρέχουμε μέσα στο σπίτι με την (ακοινώνητη) γατούλα μας που δεν ξέρει να παίζει με άλλες γάτες παρά μόνο με τη mummy και τον daddy της:) κάνοντας έναν ήχο που μόνο εμείς οι τρεις καταλαβαίνουμε ως παιχνίδι (κάτι σαν πιχχπιχχπιχχχ)...Τριγυρνάμε γύρω γύρω και κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο πίσω από τοίχους και μόλις βρούμε κάποιον....."Πιχχπιχχπιχχχ" !!!!! Και η Αλέκα μας, γίνεται τριπλάσια από το φούντωμα και τρέχει στο πλάι!!! Και εμείς χαιρόμαστε μόνοι μας....
Όλο αυτό μας παίρνει καμιά ώρα...χιχιχι όρεξη να έχεις!!!

Όταν πλέον μιλάς όλη την μέρα στα γατόνια σου με φωνή... φρου-φρου! :P Στο τέλος θα ξεχάσει και το λαρύγγι μου την κανονική χροιά της φωνής μου!:hehe:
Και σκεφτόμουν με αφορμή κάποιες εξαφανίσεις γατιών από το σπίτι τους τώρα τελευταία...
:hmm: Πες ότι εξαφανίζεται κάποιο γατόνι μου...
Έεελα που έχουν συνηθίσει να τα φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια... Και κυρίως με υποκοριστικά!...
Δηλαδή τον Αιμίλιο δεν τον φωνάζω ποτέ Αιμίλιο!
Αν μου εξαφανιστεί , θα πρέπει να βγω στους δρόμους και να φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια ¨Μίλιος το Μιλιόνι που ποτέ του δεν κολώνει¨;;;; Ρεντίκολο θα γίνουμε! :hehe:
Αν γινει αυτο ποτε ενημερωσε να κατεβουμε Αθηνα.
Εγω αυτο το σκηνικο δεν το χανω!

Και η Αλέκα μας, γίνεται τριπλάσια από το φούντωμα και τρέχει στο πλάι!!!
Kαλά, αυτό το πλαϊνό περπατηματάκι το λατρεύω!!:clapup: :clapup: Τα δικά μου το έκαναν πιο πολύ όταν ήταν μικρά...όσο μεγαλώνουν το ελαττώνουν...Γ'αυτό και εγώ θα φροντίσω ( :devil: ) πάντα να έχω ένα νινί γατάκι στο σπίτι , για να ευχαριστιέμαι πλαϊνό περπατηματάκι!:pfff:
Αν γινει αυτο ποτε ενημερωσε να κατεβουμε Αθηνα.
Εγω αυτο το σκηνικο δεν το χανω!
χα χα χα χα χα χα χα χα !!!Ελάτε καλέ, να σας πω και τα τραγουδάκια που τους έχω βγάλει!:P (το κάθε γατόνι και άλλο τραγουδάκι!Φυσικά στίχοι-μουσική όλα δικά μου!:pfff: )

"Kαλά, αυτό το πλαϊνό περπατηματάκι το λατρεύω!!:clapup: :clapup: Τα δικά μου το έκαναν πιο πολύ όταν ήταν μικρά...όσο μεγαλώνουν το ελαττώνουν...Γ'αυτό και εγώ θα φροντίσω ( :devil: ) πάντα να έχω ένα νινί γατάκι στο σπίτι , για να ευχαριστιέμαι πλαϊνό περπατηματάκι!:pfff: "

Χιχιχι! Εμένα είναι 2 χρονών και το κάνει σχεδόν κάθε μέρα!!! Αγαπώ:inlove:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

... όταν ο Μπεν κοιμάται πάνω στην παντόφλα μου (:mad:) και κυκλοφορώ ξυπόλητη για να μην τον ξυπνήσω... :P

... Όταν αναβάλλεις τις καλοκαιρινές διακοπές μέχρι να επιστρέψουν οι στενοί συγγενείς ώστε να μην μείνει νιώσει μοναξιά το γατόνι!!!

Ειμαι γατομανης οταν ο καλυτερος υπνος που κανω ειναι αυτος με τη γατα μου... και επισης δυσκολευομαι να αποχωριστω το κρεβατι μας, αν δε σηκωθει πρωτα εκεινη... αλλα μερικες φορες πρεπει.. και μετα σηκωνεται κι αυτη !!! χαχαχα

Ειμαι γατομανής οταν εχουμε τη δικιά μας,μοναδική, σταση ύπνου το βράδυ στο κρεβάτι!

Είμαι γατομανής όταν τη συγχωρώ και γελάω με όλες τις σκανταλιές που κάνει μέσα στο σπίτι, τελευταία δε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει 'αναστενάξει', ακόμα όταν είχε χαθεί για δέκα μέρες μετά από πτώση (από τον 5ο όροφο) από το μπαλκόνι εγώ δεν το έβαλα κάτω και την έψαχνα την αλήτρο μέχρι που τη βρήκα και άφησα όλους μ_____κες που μου λέγανε να την ξεγράψω!!!!
Όταν ακόμα δεν με πειράζει που είναι όλο το σπίτι γεμάτο από τις τριχούλες της και ας σκουπίζω δύο φορές τη μέρα και ας μουρμουρίζουν υποτιθέμενοι φίλοι για την τρίχα ας μην ξαναπατήσουν το πόδι τους σπίτι μας τους λέω απλά και προστατεύω την αγάπη μου.

Όταν ανοίγεις για το γατί σου δικό του account στο Playstation:whistle:

...οταν ξενυχτας πανω απο το κεφαλι του το βραδυ που στειρωθηκε για να εισαι σιγουρος/σιγουρη οτι δεν θα χρειαστει τιποτα!!!!!

Όταν...
έβγαινα έξω με φίλους και γυρνούσα 1 ώρα νωρίτερα να μην είναι μόνο του το κορίτσι(Αλέκα)..
Τώρα που έχει αδερφούλες, πάλι γυρνάω νωρίτερα, μήπως και βαρεθούν οι τρεις τους..
χαχαχαχαχα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back