irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν με το που κλεινω την πορτα μου πισω μου για να φυγω, μου λειπει ηδη~~~!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πάντως θεωρώ γατομανή αυτόν που κάνει έστω και τα μισά από αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Δεν αφορά εμένα, αλλά τον θείο μου.
Όταν έχεις σπίτι στην Πάρο και έχεις αγοράσει 3 κιβώτια με γατοτροφή για να πηγαίνει φίλος σου ντόπιος τον χειμώνα και να ταϊζει τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς σου. Μάλιστα πηγαίνεις 2-3 φορές μες τον χειμώνα και εσύ για να δεις τι κάνουν τα γατιά!
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με βλέπω σύντομα να με χωρίζει
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Στο τέλος θα ξεχάσει και το λαρύγγι μου την κανονική χροιά της φωνής μου!
Και σκεφτόμουν με αφορμή κάποιες εξαφανίσεις γατιών από το σπίτι τους τώρα τελευταία...
Πες ότι εξαφανίζεται κάποιο γατόνι μου...Έεελα που έχουν συνηθίσει να τα φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια... Και κυρίως με υποκοριστικά!...
Δηλαδή τον Αιμίλιο δεν τον φωνάζω ποτέ Αιμίλιο!
Αν μου εξαφανιστεί , θα πρέπει να βγω στους δρόμους και να φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια ¨Μίλιος το Μιλιόνι που ποτέ του δεν κολώνει¨;;;; Ρεντίκολο θα γίνουμε!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
κι εμείς!
πχ: η αδερφή μου: βλε χυ βλε χυ! πχιπχινε μου γλυκέ! τι σέλεις βλε, τι σέλεις

η μαμά μου: τσι ναι μωλε μωλε μωλε; τσι θέλει ο Μαυρουλάκος;

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
όταν δεν χορταίνω να το χαιδεώ με συνέπεια να το έχω κατσιάσει

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν ειναι σεπτεμβρης και πρεπει να παρω στα παιδια μου σχολικα,να τα γραψω σε φροντηστηρια,να τους παρω ρουχα,παπουτσια,οταν ο γιος μου εκλεισε χτες τα 5 κι οσο χαρτζηλικι μαζεψε,το πηρα για την στειρωση των γατιων και το βαλα στην ακρη,ευχομαι να μην με κρινουν οταν μεγαλωσουν.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμμ...Όταν τρέχουμε μέσα στο σπίτι με την (ακοινώνητη) γατούλα μας που δεν ξέρει να παίζει με άλλες γάτες παρά μόνο με τη mummy και τον daddy της
κάνοντας έναν ήχο που μόνο εμείς οι τρεις καταλαβαίνουμε ως παιχνίδι (κάτι σαν πιχχπιχχπιχχχ)...Τριγυρνάμε γύρω γύρω και κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο πίσω από τοίχους και μόλις βρούμε κάποιον....."Πιχχπιχχπιχχχ" !!!!! Και η Αλέκα μας, γίνεται τριπλάσια από το φούντωμα και τρέχει στο πλάι!!! Και εμείς χαιρόμαστε μόνοι μας....Όλο αυτό μας παίρνει καμιά ώρα...χιχιχι όρεξη να έχεις!!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν γινει αυτο ποτε ενημερωσε να κατεβουμε Αθηνα.Όταν πλέον μιλάς όλη την μέρα στα γατόνια σου με φωνή... φρου-φρου!Στο τέλος θα ξεχάσει και το λαρύγγι μου την κανονική χροιά της φωνής μου!
Και σκεφτόμουν με αφορμή κάποιες εξαφανίσεις γατιών από το σπίτι τους τώρα τελευταία...
Πες ότι εξαφανίζεται κάποιο γατόνι μου...
Έεελα που έχουν συνηθίσει να τα φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια... Και κυρίως με υποκοριστικά!...
Δηλαδή τον Αιμίλιο δεν τον φωνάζω ποτέ Αιμίλιο!
Αν μου εξαφανιστεί , θα πρέπει να βγω στους δρόμους και να φωνάζω με φωνή φρουφρουδένια ¨Μίλιος το Μιλιόνι που ποτέ του δεν κολώνει¨;;;; Ρεντίκολο θα γίνουμε!![]()
Εγω αυτο το σκηνικο δεν το χανω!
marina289
Περιβόητο μέλος
Kαλά, αυτό το πλαϊνό περπατηματάκι το λατρεύω!!Και η Αλέκα μας, γίνεται τριπλάσια από το φούντωμα και τρέχει στο πλάι!!!
Τα δικά μου το έκαναν πιο πολύ όταν ήταν μικρά...όσο μεγαλώνουν το ελαττώνουν...Γ'αυτό και εγώ θα φροντίσω (
) πάντα να έχω ένα νινί γατάκι στο σπίτι , για να ευχαριστιέμαι πλαϊνό περπατηματάκι!
χα χα χα χα χα χα χα χα !!!Ελάτε καλέ, να σας πω και τα τραγουδάκια που τους έχω βγάλει!Αν γινει αυτο ποτε ενημερωσε να κατεβουμε Αθηνα.
Εγω αυτο το σκηνικο δεν το χανω!
(το κάθε γατόνι και άλλο τραγουδάκι!Φυσικά στίχοι-μουσική όλα δικά μου!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
"Kαλά, αυτό το πλαϊνό περπατηματάκι το λατρεύω!!![]()
Τα δικά μου το έκαναν πιο πολύ όταν ήταν μικρά...όσο μεγαλώνουν το ελαττώνουν...Γ'αυτό και εγώ θα φροντίσω (
) πάντα να έχω ένα νινί γατάκι στο σπίτι , για να ευχαριστιέμαι πλαϊνό περπατηματάκι!
"
Χιχιχι! Εμένα είναι 2 χρονών και το κάνει σχεδόν κάθε μέρα!!! Αγαπώ

Myrtle
Διάσημο μέλος
... όταν ο Μπεν κοιμάται πάνω στην παντόφλα μου (
) και κυκλοφορώ ξυπόλητη για να μην τον ξυπνήσω... 
Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
... Όταν αναβάλλεις τις καλοκαιρινές διακοπές μέχρι να επιστρέψουν οι στενοί συγγενείς ώστε να μην μείνει νιώσει μοναξιά το γατόνι!!!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
irinaki
Νεοφερμένο μέλος
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Όταν ακόμα δεν με πειράζει που είναι όλο το σπίτι γεμάτο από τις τριχούλες της και ας σκουπίζω δύο φορές τη μέρα και ας μουρμουρίζουν υποτιθέμενοι φίλοι για την τρίχα ας μην ξαναπατήσουν το πόδι τους σπίτι μας τους λέω απλά και προστατεύω την αγάπη μου.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
έβγαινα έξω με φίλους και γυρνούσα 1 ώρα νωρίτερα να μην είναι μόνο του το κορίτσι(Αλέκα)..
Τώρα που έχει αδερφούλες, πάλι γυρνάω νωρίτερα, μήπως και βαρεθούν οι τρεις τους..
χαχαχαχαχα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool