Coolcat
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Είμαι mycat-μανής...
...όταν γράφω μηνύματα στο κινητό
και αναζητάω smilies του mycat... (άτιμη συνήθεια...)
marina289
Περιβόητο μέλος
πας για καφέ με 2 φίλες σου και λέτε και οι τρεις συγχρόνως ¨μωρό μου...μανάρι μου!...¨
...Μόνο που αυτές το λένε για έναν τύπο που περνάει από μπροστά μας,
ενώ εγώ το λέω για μια αδεσποτούλα...

Και όταν πτώμα από την κούραση δεν μπορώ να αντισταθώ στο παιχνιδο-νιαούρισμά της και παίζω με το φλασάκι κατά τις 1 το βράδυ για να την κουράσω και να πάμε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα!!!

Και όταν κουβαλάω μαζί μου την πιο γλυκειά φωτογραφία της σοκάροντας συναδέλφους με την παρεξηγημένη ερώτηση "Να σου δείξω το γατάκι μου??????"

marina289
Περιβόητο μέλος
φτερνίζονται τα γατόνια μου,
και τους λέω αριθμό, να δούμε ποιος τους σκέφτεται......
Και ανάλογα με το αρχικό , βρίσκω mycatικά γατόνια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...όταν ξεπαγιάζεις στο παράθυρο, με την τσίμπλα στο μάτι και χιόνια έξω, για να'σαι με το χέρι πάνω στη Μπριάμ, που απλά θέλει να χαζέψει τον κόσμο που πάει στις δουλειές του, στις 7 το πρωί.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος

Όταν βλέπω μανούλες στο δρόμο να σπρώχνουν τα καροτσάκια τους και εγώ σκέφτομαι να μπορούσα να κάνω το ίδιο με τα γατούνια μου, όταν πάω στην παραλία και βλέπω της μαμάδες να πλατσουρίζουν στο νερό με τα παιδιά και εγώ σκέφτομαι να μπορούσα να τα πάρω και εγώ μαζί μου, να μη χάνω λεπτό απο την μέρα τους, απο την ανάπτυξη τους και την ζωή τους γενικότερα.
Είμαι γατομανής ή τρελλη;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
..όταν σκέφτεσαι να κάνεις τη γρατσουνιά που σου πέτυχε όταν τρόμαξε με το σκύλο του γείτονα τατουάζ..
Είμαι οφφ αλλά δεν κρατήθηκα... είσαι τρελή!

...όταν σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ το αποτύπωμα της μύτης ή της πατούσας της.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

antigonh0206
Νεοφερμένο μέλος
2) όταν η βεραντα - που ειναι πλεον γατο-παιδοτοπος- έχει 50 διαφορετικα καθισματα, για να βλεπουν απο διαφορα υψη, 100 ποντικακια, 100 μπαλακια και δικες μου πατεντες για να παιζουνε... και γενικοτερα τοσα παιχνιδια και μαξιλαρια οσα μικρη ουτε που θα ονειρευομουν
2) όταν αναρωτιέμαι επί ένα τέταρτο τι γεύση- gourmet -κονσέρβας να τους πάρω.... δεν τρωει ο,τι και ο,τι η μουρη τους. και μαλιστα ενω για μενα υπολογιζω και το ευρω
3) οταν ειμαι εξω, περναω καλα αλλα σκεφτομαι ποτε θα γυρισω για να τα δω
4) οταν εχω αλμπουμ στον υπολογιστη με 1000 φωτογραφιες τους περιπου, wallpaper (καλλιτεχνικο παρακαλω) και κορνιζα με τις φατσες τους, φωτογραφια στο πορτοφολι
5) οταν στο μετρο χαζευω τα βιντεακια που τα εχω τραβηξει και χαζογελαω σαν ηλιθια
6) όταν και εγω η ιδια απορω με την παθολογικη αγαπη που τους εχω!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
...όταν έχεις προθεσμίες και περνάς το χρόνο σου ψάχνοντας ιδέες πώς να βλέπεις τη Μπριάμ μέσω webcam όταν λείψεις για μία εβδομάδα...
Το χω κάνει κι αυτό!! Έλειψα για μια βδομάδα στο Μεξικό και ζήτησα από τους γονείς μου να ανεβάσουν τον Disney στο Skype. Εννοείται ότι ο πατέρας μου απλά σταυροκοπήθηκε κι έφυγε..

Εμένα, πάλι, με πήρε χαμπάρι η μαμά μου, και θα έρθει μέχρι εδώ στα ξένα, να κάνει ντάντεμα τη Μπριάμ, μέχρι να έρθω κι εγώ δύο μέρες μετά από εκείνη!!
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool