Είμαι γατομανής, όταν...

οταν την περιοδο που ηταν μωρο εβλεπες καθε μερα τα δοντακια του,για να δεις αν εχει βγαλει κανενα καινουργιο

οταν δεν τον εμπιστευεσαι σε κανεναν αλλον

οταν σου κακοφαινεται οταν οι αλλοι τον ζουλανε

οταν φτερνιζεται και εσυ τρεχεις απο πισω του μηπως και κρυωσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...όταν είσαι συνετή/-ός με τις αγορές σου και τον τρόπο ζωής σου, αλλά τα 60 ευρώ που δίνεις για φερομόνες και παιχνιδάκια και άλλα μη-επείγοντα δε μετράνε... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν με το παραμικρο ξυσιμο στο αυτακι τρεχεις στον κτηνιατρο:P

οταν φωναζεις με ανυσιχια στους γονεις σου <<που ειναι το ζουμπικο?????????που ειναι το μωρο μου???λετε να επαθε κατι???>>
ενω προ λιγου γκηκε βολτα στην βεραντα....:redface::redface::redface:

Όταν από παιδί ζούσες για τη στιγμή που ο Συλβέστρος θα καταπιεί τον Tweety και ο Tom θα γράπωνε τον Jerry!!!!

Όταν έχεις κάνει κοπάνα από τη δουλειά για βιαστικά προσωπικά τρεχάματα, και κολλάς μισή ώρα μπροστά σε ένα πανάκριβο κάλυμμα κινητού, χάνοντας χρόνο κι ενδεχομένως χρήμα επειδή έχει πάνω γάτες. Και κυρίως calico γάτες!!

Όταν αρχίζεις τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια για το γατί σου από τον...αύγουστο, αγοράζοντας του μια αιώρα. Συνεχίζεις τον Οκτώβριο με ψώνια από το ίντερνετ και αν σου μιλήσει κάποιος για οικονομία, του απαντάς:
"Συγνώμη, από τη στιγμή που τα δώρα που θα ανταλλάξουμε με τον Disney φέτος έχουν αγοραστεί από την amazon Αγγλίας, όπου βρήκα καταπληκτικές τιμές από τον Οκτώβρη, μην μου μιλάς εμένα για οικονομία!" (...αφήνοντας τους σύξυλους) :pfff:

Όταν από παιδί ζούσες για τη στιγμή που ο Συλβέστρος θα καταπιεί τον Tweety και ο Tom θα γράπωνε τον Jerry!!!!

Και όταν περίμενες πότε ο Κογιότε θα φάει αυτό το βρομόπουλο που έκανε μπιπ - μπιπ (άσχετο αλλά αυτό μου βγήκε τώρα)

όΤαν πηγαίνεις βόλτα και περιμένεις πως και πως να γυρίσεις πίσω για να το ζουλίξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι,κι εγώ το ίδιο!!!:D

'Οταν μιλάς σε κάθε γατί που βλέπεις, ή που θα συναντήσεις στο δρόμο (με αποτέλεσμα να σε κοιτούν οι περαστικοί ως.."φεγγαρο-χτυπημένη"!)

Και όταν περίμενες πότε ο Κογιότε θα φάει αυτό το βρομόπουλο που έκανε μπιπ - μπιπ (άσχετο αλλά αυτό μου βγήκε τώρα)
:DΣυμφωνώ!!!

'Οταν μιλάς σε κάθε γατί που βλέπεις, ή που θα συναντήσεις στο δρόμο (με αποτέλεσμα να σε κοιτούν οι περαστικοί ως.."φεγγαρο-χτυπημένη"!)
Αυτο ναι, το κανω και γω και με κοιτανε καλα - καλα!!! :look:

Αυτο ναι, το κανω και γω και με κοιτανε καλα - καλα!!! :look:
Εμείς όμως Βάσω μου,που καταλαβαινόμαστε, δεν πτοούμαστε! :P

Εμεις βεβαιως και δεν πτοουμαστε.
Ας πω και γω κατι. Ειμαι γατομανης οταν, εχω να παω διακοπες απο το 1993, για να μην αφηνω τα μωρα μου μονα τους.

Κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο με εσάς!Μιλάω σε κάθε σκυλί ή γατί δω στον δρόμο, & αν με κοιτάξουν δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας κάνουν κι αυτοί το ίδιο!

Λοιπόν, είμαι γατομανής όταν κάνω οικονομία για να αγοράσω δικά μου πράγματα ενώ για το γατούλι μας μπορώ να ξοδέψω με μεγάλη ευκολία μόλις βρω κάτι που πιστεύω πως θα του αρέσει. Επίσης του μιλάω σαν να με καταλαβαίνει απόλυτα & αν τον πατήσω κατα λάθος γιατί είναι συνεχώς στα πόδια μου, του ζητάω εκατός φορές συγγνώμη!

Λοιπόν, είμαι γατομανής όταν κάνω οικονομία για να αγοράσω δικά μου πράγματα ενώ για το γατούλι μας μπορώ να ξοδέψω με μεγάλη ευκολία μόλις βρω κάτι που πιστεύω πως θα του αρέσει. Επίσης του μιλάω σαν να με καταλαβαίνει απόλυτα & αν τον πατήσω κατα λάθος γιατί είναι συνεχώς στα πόδια μου, του ζητάω εκατός φορές συγγνώμη!
Νομιζεις πως εισαι η μονη; :whistle:

Ωχ Θεέ μου, μου χει τύχει αυτό!! Να λέω σε γάτο: "Είναι καιρό τώρα που σε βλέπω και θέλω να σου μιλήσω.." κι ο γάτος να σε κοιτάει απορημένος, αλλά να πετυχαίνεις και τον παππού που μένει παραδίπλα και να σταυροκοπιέται ο άνθρωπος..

Γατομανής είσαι επίσης όταν βγάζεις τον γατούλη σου βόλτα αργά το βράδυ παραμονή Χριστουγέννων, κι αρχίζεις να τραγουδάς "γατήσια" μες τη μέση του σοκακιού : "Noel noel noel NOOoo eeEEllLL noell noeell noOeEl" με το κεφάλι γερμένο πίσω και το στόμα να αντικρίζει το φεγγάρι, να ανοίγουν οι απέναντι τις κουρτίνες και επίσης να σταυροκοπιούνται :crazy::crazy::crazy:

Γατομανής είσαι επίσης όταν βγάζεις τον γατούλη σου βόλτα αργά το βράδυ παραμονή Χριστουγέννων, κι αρχίζεις να τραγουδάς "γατήσια" μες τη μέση του σοκακιού : "Noel noel noel NOOoo eeEEllLL noell noeell noOeEl" με το κεφάλι γερμένο πίσω και το στόμα να αντικρίζει το φεγγάρι, να ανοίγουν οι απέναντι τις κουρτίνες και επίσης να σταυροκοπιούνται :crazy::crazy::crazy:
Να τοβλεπα αυτο, αχ! ποσο θαθελα να τοβλεπα αυτο κι ας πεθανω. :laugh::laugh::hehe::hehe::rofl::rofl:

Ωχ Θεέ μου, μου χει τύχει αυτό!! Να λέω σε γάτο: "Είναι καιρό τώρα που σε βλέπω και θέλω να σου μιλήσω.." κι ο γάτος να σε κοιτάει απορημένος, αλλά να πετυχαίνεις και τον παππού που μένει παραδίπλα και να σταυροκοπιέται ο άνθρωπος..

Το αντίστοιχο το έχω κάνει και εγώ. Έχω έναν αδέσποτο γατούλη στην γειτονιά μου, από το καλοκαιρί, που τον φροντίζω, τον επονομαζόμενο Ζαφείρη .Και πάω μία μέρα εκεί που παίρνω καφέ και λέω σε αυτόν που έχει το μαγαζί (τον ξέρω αρκετό καιρό) είμαι πολύ προβληματισμένη, γιατί μου λέει? Γιατί η σχέση μου με τον Ζαφείρη εδώ και καιρό είναι στάσιμη, δεν προχωράει. Αυτός ήξερε ότι ο Ζαφείρης είναι γάτος..

Οταν καθαριζεις το σπιτι για να μη λερωνει τα ποδαρακια της οπου παταει και τη γουνα της οπου ξαπλωνει.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back