Είμαι καινούρια!

απιστευτο και ομως αληθινο ετσι ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι τισ γατες και τα γατακια μας και παταει καποιος δε μ αρεσει σε φωτογραφια ? εντελως κουφο να μου πει καποιος οτι πατησα για τα λεγομενα σου ναι να τ δεχτω αυτο ομως οχι...
και κατι ακομη σε αυτο τ δυσκολο για εμενα ιστοχωρο δε μπορω να βρω ακρη ακομη 0πως το π.χ. πως θα ξαναπαω στις κριτικες γατοτροφων.. μας πειραζουν τα γκρικλισ <που οντως και εμενα ωρες ωρες μου τι δινουν> μας πειραζουν τα κεφαλαια ,που εμενα οχι δ μ πειραζουν και δεν μας πειραζει τ ανωνυμο <<δε μου αρεσει>>??

ειλικρινα λυπαμαι που καποια ατομα κανουν καταχρηση του συστηματος αξιολογησης και δινουν αρνητικες ψηφους χωρις λογο. Το μονο πραγμα που μπορω να σου πω ειναι ενα συγγνωμη.

Ο Περσης σου ειναι πανεμορφος!!! Κανονικο χνουδομπαλακι! Να τον χαιρεσαι! Λατρευω τα color point γατακια που εχουν ασπρη μασκα στο προσωπο τους! :inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτο και ομως αληθινο ετσι ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι τισ γατες και τα γατακια μας και παταει καποιος δε μ αρεσει σε φωτογραφια ? εντελως κουφο να μου πει καποιος οτι πατησα για τα λεγομενα σου ναι να τ δεχτω αυτο ομως οχι...
και κατι ακομη σε αυτο τ δυσκολο για εμενα ιστοχωρο δε μπορω να βρω ακρη ακομη 0πως το π.χ. πως θα ξαναπαω στις κριτικες γατοτροφων.. μας πειραζουν τα γκρικλισ <που οντως και εμενα ωρες ωρες μου τι δινουν> μας πειραζουν τα κεφαλαια ,που εμενα οχι δ μ πειραζουν και δεν μας πειραζει τ ανωνυμο <<δε μου αρεσει>>??

Τα κεφαλαία άλλαξαν απλά επειδή είναι κανονισμός του σαιτ.Η αρνητική ψήφος όμως μπήκε απο χρήστη.Δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Είμαι καινούρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σου συστηνα βιολογικές τροφες χωρίς πειραματα σε ζώα οπως olivers, origen,ardengrange για μικρα μπορεις να παραγγειλεις online. Εχει κατι στα ματακια του? φαινονται περίεργα φγια περσακι η κανω λαθος?κατα τ αλλα ειναι κουκλακι να προσεχεις την εσθενεια με τις πετρες στα νεφρα που ειναι πολύ συνη στα περσικα (PKD)

ευχαριστω .. θα ηθελα να σας πω οτι δε με φωναζουν στελλα κανεις δε με φωναζει ετσι το ονομα μου ειναι στυλιανη και με φωναζουν στυλια η στυλιανη
Χαρηκα για την γνωριμια οσο για τους αλλους <<the others >> απο το lost παντα να πανε να .. παιξουνε μ.και καλημερα

βασικα τα ματια του ειναι γκρι γαλανα ετσι ηταν απο την αρχη αυτο απο κατω δεν ειναι τσιμπλες γιατι και οταν ειναι πολυ καθαρος μολις εχει γλυφτει υπαρχει αυτο τ χρωμα.ετσι ειναι οι τριχουλες μαλλον τι σου φαινεται περιεργο σαν τσιμπλες?να εχει??

Καλημέρα και σε σένα Στυλιανή.

Κοριτσάκι μου ο Πέρσης σου είναι κούκλος και να τον χαίρεσαι
πες μας και για το τι είδους διατροφική διαταραχή του έχει διαγνώσει ο γιατρός
κι αν θέλεις γράψε και στο "Γιατρέ αρρώστησε" για να σου απαντήσει πιο επιστημονικά και ο γιατρός του φόρουμ
όσο για τα thumbs down μη χαλιέσαι
ελεύθερος χώρος είναι το ιντερνετ και κυκλοφορούν πολλών ειδών τρολ;)
και σ'οσους δεν αρέσουμε - όπως λέει κι ο παππούς στη διαφήμιση - να φύγουν, να πανε αλλού:P:P:P

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια
χαχαχα καλο ναι να φυγουνε να πανε αλλο οι the others...θα ψαξω στο γιατρε αρρωστησε και αν τ βρω θα γραψω και εκει

μπορεις να μουστειλεις τη διευθυνση please δε βρισκω τ γιατρε αρρωστησε

μπορεις να μουστειλεις τη διευθυνση please δε βρισκω τ γιατρε αρρωστησε

είδα οτι το βρήκες;)οπότε θα σου απαντήσει ο Γιάννης άμεσα
Τα μωρά κάνουν διάρροιες να ξέρεις απλά να προσέχεις αν είναι συνεχείς να μην σου αφυδατωθεί
κι αν τον πήρες απο petshop κι οχι απο εκτροφέα ενας λόγος παραπάνω να πεις στο γιατρό σου να του κάνει όλες τις απαραίτητες αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις,
η Royal Canine έχει ειδικές τροφούλες σε φακελάκια για την ευαισθησία στο γαστρεντερικό και θα του κάνουν πολύ καλό όπως και το βραστό κοτοπουλάκι με λίγο ζουμάκι.
Μην ανησυχείς πάντως όλα θα πάνε καλά κι ότι χρειαστείς είμαστε κι εμεις εδώ

O γατούλης σου είναι ένας κουκλάκος γαλανομάτης. Όσο για την αρνητική μάλλον καταλάθος θα πατήθηκε μην ανησυχείς. Συμβαίνει κι αυτό:)

τι μου θυμισες τωρα μια μερα με τις διαρροιες του εκανα λαπαδερο κοτοπουλο με ρυζι νερουλα χαλια ουτε αλατι μεσα δεν ειχε και του αρεσε<!>
δεν εχει τετοιεσ τροφες εδω μου ειπε οτι δεν υπαρχει royal cannin για μικρες μακρυτριχες και συγκεκριμενη τροφη royal citten για περσικη αντι να μου πει πως υπαρχει αλλα δεν την εχει στο καταστημα

Είναι σκέτο κουκλί το γατομωράκι σου! Φτού φτού! Να μας βάλεις και άλλες φωτογραφίες! Και περαστικά:redface:

ειναι κατι παραπανω απο κουκλι..εγω το εχω λατρεψει!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

πο ρε παλι εκανε διαρροια και σε πιο συχνο χρονικο διαστημα μεσα στη νυχτα σηκωθηκα 2 φορες να τον καθαρίσω.μια στις 12 και μια στις 8..ακομη δεν ηρθε η αλλη τροφη.ελπιζω να ερθει γρηγορα φτανει ταλαιπωρειται

Και 'μεις είχαμε το ίδιο πρόβλημα και πήραμε την Hill's για γατάκια. Μέχρι να έρθει η τροφή της δωσ'της βρασμένο κοτόπουλο με ρύζι (λαπά) είναι αποτελεσματικό.

Καλό θα είναι...όσο περιμένεις την καινούργια τροφή,να ενημερώσεις τον κτηνίατρο σου για την συνεχιζόμενη διάρροια..ίσως χρειαστεί να πάρει κάποιο φάρμακο ή καμμιά παστούλα . Δεν πρέπει να μένει με τη διάρροια πολλές μέρες γιατί κινδυνεύει απο αφυδάτωση.:)

καλε τουτος ειναι ιμαλαιων!! κουκλος!
η σοραγια σε χαιρετα περση!!:P
επισης βρε παιδια εγω γιατι δεν βλεπω ( - )μπροστα απο τις ψηφους? αρα μηπως ηταν θετικες ?:)

καλε τουτος ειναι ιμαλαιων!! κουκλος!
η σοραγια σε χαιρετα περση!!:P
επισης βρε παιδια εγω γιατι δεν βλεπω ( - )μπροστα απο τις ψηφους? αρα μηπως ηταν θετικες ?:)

:offtopic:Γιατί μετά πατήθηκαν θετικές..οπότε φαίνονται μόνο οι θετικές εφόσον είναι περισσότερες:)

μοιαζουν λιγο τα γατουλια μας
μονο που ο δικος μου ειναι τσουτσανουλις ακομη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back