Είμαι καινούρια!

Απάντηση: Είμαι καινούρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχουμε προβλημα απο αφυδατωση πινει πααααρα πολυ νερο !!! και επειδη πινει πολυ η γιατρος μας ειπε πως δεν διατρεχουμε κινδυνο για αφυδάτωση.. Πάλι καλά .. δε μπορώ να του δώσω άλλα φάρμακα γιατι πήρε τις 2 αντιπαρασιτικές σ διαστημα μιας εβδομαδας και έκανε και το εμβόλιο και αυτα τα χάπια τα τεράστια που μυρίζουν σαν κνορ και μια παστα σχεδον ολοκληρη πηρε vetrimox νομίζω λεγοταν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στυλιανη μην αγχωνεσαι για τις αρνητικες ψηφους...μπαινουν πολλοι και απο e-steki, myschool η ακομα και ασχετοι και κανουν βλακειες...
Κουκλακι ειναι το γατουλι σου:)
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακριβως,διαρρροια εχει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου Στυλιανή....έχω την εντύπωση ότι ο γάτος σου ο κουουκλος, είναι ετεροθαλής αδελφός του Αχιλλέα μου:):D!!!(Είμαστε ομορφόσογο...) Μήπως ήρθε στα χέρια σου μετά από ταξίδι με καραβάκι;;;;;;; Αν ναι,τότε είναι από την ακριβώς επόμενη γέννα από του αχιλλέα μου, με τον ίδιο μπαμπά ,τον πεπίτο, αλλά με άλλη μαμά...(ο δικός μου από την τζένα, ο δικός σου από την Σταχτούλα) 16-5 γεννήθηκε ο δικός μου, 6-6 ο δικός σου-τα λέω καλά;;; το αίμα νερό δεν γίνεται παιδί μου...Όσο για τις αρνητικές ανωνυμες ψήφους,είναι από άτομα που στρουθοκαμηλίζουν,δεν έχουν guts,ούτε και το θάρρος της γνώμης τους.... να σου ζήσει το μαναράκι σου!!!

αχ χαρηκα πολυ που βρηκαμε τ αδερφακι μας!!!!! να σου π-ω εσεις εχετε προβληματάκια με το στομάχι εγω του δίνω μονο κοτόπουλο τις τελευταιες μέρες...περιμένω την καινούρια τροφη

τωρα ειναι 3 μηνων παιδια παρηγειλα την hills δεν εχει τις αλλες τροφες που εγραψες δυστυχως και μεχρι και αυτη θα κανει 2 βδομαδες να ερθει εδω πανω πφφφφ

Γειά σου Στυλιανή....να χαίρεσαι το κουκλί σου και να μην δίνεις σημασία σε αυτά που δεν αξίζουν....;);)είναι γλυκύτατος ο Πέρσης σου!:clapup::clapup:

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

Καλωσηρθες Στυλιανη,ο γατουλης σου ειναι πολυ ομορφος.
Οσο για την τροφη,μηπως να δοκιμαζες της Royal την Persian που ειναι ειδικη για περσικα;

τωρα ειναι 3 μηνων παιδια παρηγειλα την hills δεν εχει τις αλλες τροφες που εγραψες δυστυχως και μεχρι και αυτη θα κανει 2 βδομαδες να ερθει εδω πανω πφφφφ

Απίθανος!!:):)

τωρα παρηγγειλα την hills σημερα το βραδυ επιτελους μετα απο καιρο θα φαει και κατι αλλο εκτως απο βραστο κοτοπουλο

δεν τον εχεις καμια φωτο να τον δω τον αχιλλέα

Γειά σου Πέρση brother!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Ρε γαμώτο,φωτο του αχιλλέα έχω 1.878!!! Απλά τις έχω στο κινητό κ δεν ξέρω πώς να τις περάσω.Θα τις βάλω,πού θα μου πάει!!! Όχι ,ο αχί δεν έχει πρόβλημα με το στομάχι.Θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα ¨γερέψει¨ κ ο δικός σου... Άσε που αυτές οι απίστευτες ματάρες δεν μασάνε από στομάχια κτλ!! φαίνεται,είναι survivor o Πέρσαρος!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back