stiliani
Νεοφερμένο μέλος
δεν εχουμε προβλημα απο αφυδατωση πινει πααααρα πολυ νερο !!! και επειδη πινει πολυ η γιατρος μας ειπε πως δεν διατρεχουμε κινδυνο για αφυδάτωση.. Πάλι καλά .. δε μπορώ να του δώσω άλλα φάρμακα γιατι πήρε τις 2 αντιπαρασιτικές σ διαστημα μιας εβδομαδας και έκανε και το εμβόλιο και αυτα τα χάπια τα τεράστια που μυρίζουν σαν κνορ και μια παστα σχεδον ολοκληρη πηρε vetrimox νομίζω λεγοταν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Στυλιανη μην αγχωνεσαι για τις αρνητικες ψηφους...μπαινουν πολλοι και απο e-steki, myschool η ακομα και ασχετοι και κανουν βλακειες...
Κουκλακι ειναι το γατουλι σου

Τελικα δεν εχω καταλαβει ακριβως,διαρρροια εχει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Γειά σου Στυλιανή....έχω την εντύπωση ότι ο γάτος σου ο κουουκλος, είναι ετεροθαλής αδελφός του Αχιλλέα μου

!!!(Είμαστε ομορφόσογο...) Μήπως ήρθε στα χέρια σου μετά από ταξίδι με καραβάκι;;;;;;; Αν ναι,τότε είναι από την ακριβώς επόμενη γέννα από του αχιλλέα μου, με τον ίδιο μπαμπά ,τον πεπίτο, αλλά με άλλη μαμά...(ο δικός μου από την τζένα, ο δικός σου από την Σταχτούλα) 16-5 γεννήθηκε ο δικός μου, 6-6 ο δικός σου-τα λέω καλά;;; το αίμα νερό δεν γίνεται παιδί μου...Όσο για τις αρνητικές ανωνυμες ψήφους,είναι από άτομα που στρουθοκαμηλίζουν,δεν έχουν guts,ούτε και το θάρρος της γνώμης τους.... να σου ζήσει το μαναράκι σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
αχ χαρηκα πολυ που βρηκαμε τ αδερφακι μας!!!!! να σου π-ω εσεις εχετε προβληματάκια με το στομάχι εγω του δίνω μονο κοτόπουλο τις τελευταιες μέρες...περιμένω την καινούρια τροφη
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
τωρα ειναι 3 μηνων παιδια παρηγειλα την hills δεν εχει τις αλλες τροφες που εγραψες δυστυχως και μεχρι και αυτη θα κανει 2 βδομαδες να ερθει εδω πανω πφφφφ
Γειά σου Στυλιανή....να χαίρεσαι το κουκλί σου και να μην δίνεις σημασία σε αυτά που δεν αξίζουν....

είναι γλυκύτατος ο Πέρσης σου!

stiliani
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για την τροφη,μηπως να δοκιμαζες της Royal την Persian που ειναι ειδικη για περσικα;
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
τωρα ειναι 3 μηνων παιδια παρηγειλα την hills δεν εχει τις αλλες τροφες που εγραψες δυστυχως και μεχρι και αυτη θα κανει 2 βδομαδες να ερθει εδω πανω πφφφφ
Απίθανος!!

stiliani
Νεοφερμένο μέλος
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
δεν τον εχεις καμια φωτο να τον δω τον αχιλλέα
marina289
Περιβόητο μέλος

Ρε γαμώτο,φωτο του αχιλλέα έχω 1.878!!! Απλά τις έχω στο κινητό κ δεν ξέρω πώς να τις περάσω.Θα τις βάλω,πού θα μου πάει!!! Όχι ,ο αχί δεν έχει πρόβλημα με το στομάχι.Θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα ¨γερέψει¨ κ ο δικός σου... Άσε που αυτές οι απίστευτες ματάρες δεν μασάνε από στομάχια κτλ!! φαίνεται,είναι survivor o Πέρσαρος!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool