20-10-11
22:16
Ο κύριος της φωτογραφίας είναι το τρίτο αδερφάκι της μελένιας και του πορτοκαλούλη (τα οποία ανήκουν πλέον σε γνωστό γατοτζάκι του mycat
). Ο τυπάκος αυτός λοιπόν δεν μας έκανε την τιμή να τον βγάλουμε φωτογραφία όταν ανοίξαμε το θέμα με τα αδερφάκια του, καθότι και αυτός όπως και τα αδερφάκια του ήταν ακριβοθώρητα (η μαμά τους αφου τα γέννησε τα είχε κρύψει σε ενα αποθηκάκι στην αυλή και δεν μας τα εμφάνισε παρά μόνον πριν απο δύο εβδομάδες... Ο μικρός λοιπόν, όντας μεγάλος φοβιτσιάρης μας έκανε πολύ περιορισμένες εμφανίσεις και δεν μας άφηνε να τον πιάσουμε. Και τώρα εξακολουθεί να φοβάται και να κρύβεται αλλά όταν τον πιάνουμε είναι πολύ ήμερος,απλά τρέμει λίγο...
Ψάχνουμε λοιπόν γατογονείς και για τον τρίτο της παρέας, γιατί έχουμε ήδη δύο γατούλες...
). Ο τυπάκος αυτός λοιπόν δεν μας έκανε την τιμή να τον βγάλουμε φωτογραφία όταν ανοίξαμε το θέμα με τα αδερφάκια του, καθότι και αυτός όπως και τα αδερφάκια του ήταν ακριβοθώρητα (η μαμά τους αφου τα γέννησε τα είχε κρύψει σε ενα αποθηκάκι στην αυλή και δεν μας τα εμφάνισε παρά μόνον πριν απο δύο εβδομάδες... Ο μικρός λοιπόν, όντας μεγάλος φοβιτσιάρης μας έκανε πολύ περιορισμένες εμφανίσεις και δεν μας άφηνε να τον πιάσουμε. Και τώρα εξακολουθεί να φοβάται και να κρύβεται αλλά όταν τον πιάνουμε είναι πολύ ήμερος,απλά τρέμει λίγο...
Ψάχνουμε λοιπόν γατογονείς και για τον τρίτο της παρέας, γιατί έχουμε ήδη δύο γατούλες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
20-10-11
22:17
Εύχομαι να έχει και αυτός ο κύριος την τύχη που είχαν και τα αδελφάκια του! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
20-10-11
22:21
Απάντηση: Είμαι και εγώ εδω!!

...απιστευτη εκφραση!!
Καλη τυχη στον τριτο της παρεας!!
τα οποία ανήκουν πλέον σε γνωστό γατοτζάκι του mycat

...απιστευτη εκφραση!!Καλη τυχη στον τριτο της παρεας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
20-10-11
22:25
Απάντηση: Είμαι και εγώ εδω!!
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
21-10-11
08:32
Είναι πολύ όμορφο γατούλι!!!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα.
21-10-11
10:06
Καλή τύχη μικρό μας ξαδελφάκι! 

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
21-10-11
10:15
Πραγματικά, είναι κι αυτό πολύ όμορφο!
Καλή τύχη να έχει.
Καλή τύχη να έχει.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum