Είμαι και εγώ εδώ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

jewels

Νεοφερμένο μέλος

Η jewels αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Ο κύριος της φωτογραφίας είναι το τρίτο αδερφάκι της μελένιας και του πορτοκαλούλη (τα οποία ανήκουν πλέον σε γνωστό γατοτζάκι του mycat:)). Ο τυπάκος αυτός λοιπόν δεν μας έκανε την τιμή να τον βγάλουμε φωτογραφία όταν ανοίξαμε το θέμα με τα αδερφάκια του, καθότι και αυτός όπως και τα αδερφάκια του ήταν ακριβοθώρητα (η μαμά τους αφου τα γέννησε τα είχε κρύψει σε ενα αποθηκάκι στην αυλή και δεν μας τα εμφάνισε παρά μόνον πριν απο δύο εβδομάδες... Ο μικρός λοιπόν, όντας μεγάλος φοβιτσιάρης μας έκανε πολύ περιορισμένες εμφανίσεις και δεν μας άφηνε να τον πιάσουμε. Και τώρα εξακολουθεί να φοβάται και να κρύβεται αλλά όταν τον πιάνουμε είναι πολύ ήμερος,απλά τρέμει λίγο...:( Ψάχνουμε λοιπόν γατογονείς και για τον τρίτο της παρέας, γιατί έχουμε ήδη δύο γατούλες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PA111585.jpg
    PA111585.jpg
    400,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • PA111584.jpg
    PA111584.jpg
    417,1 KB · Εμφανίσεις: 44
Εύχομαι να έχει και αυτός ο κύριος την τύχη που είχαν και τα αδελφάκια του! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Είμαι και εγώ εδω!!

τα οποία ανήκουν πλέον σε γνωστό γατοτζάκι του mycat

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...απιστευτη εκφραση!!
Καλη τυχη στον τριτο της παρεας!!:D

Απάντηση: Είμαι και εγώ εδω!!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε:)

Είναι πολύ όμορφο γατούλι!!!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!

Καλή τύχη μικρό μας ξαδελφάκι! :D

Πραγματικά, είναι κι αυτό πολύ όμορφο!
Καλή τύχη να έχει. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back