Είμαι νέο μέλος στην γατοπάρεα μας

Γατούλα!

Νεοφερμένο μέλος

Η Γατούλα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
γεία σας είμαι νέα εδώ:)
δεν έχω γατάκια αλλά τα αγαπώ πάρα πολλί γιατί
κάθε μέρα πιγένω στο σπίτι τις φίλης μου
που έχει 1 γατάκι και το φροντίζουμαι
λέω στον μπάμπα μου να πάρω 1 αλλά λει
οτι είναι επικίνδινες είναι αλίθια?:(
αν είναι αλίθια κρίμα!!!!:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλο μου δεν ειναι επικινδυνες. μπορουν να γινουν επιθετικες οταν τις πειραξεις με ασχημο τροπο, οπως ολα τα ζωα αλλωστε. σου ευχομαι οταν μεγαλωσεις να παρεις γατακι που τοσο θες. μεχρι τοτε, πες στον μπαμπα σου να μπει στο σαιτ να διαβασει διαφορα για τις γατες. μπορει να αναθεωρησει, που ξερεις? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σευχαριστώ για τιν συμβουλή:)
αλλά είναι ξεροκέφαλος πος να το κάνουμαι:P
δεν ακούει κανέναν θέλει να περνάει πάντα! το δικό του
όμος τωρα που βρίκα αυτίν τιν ιστοσελίδα
θα βρώ τρόπω να τον πίσω:):).

γειά σου γατούλα

και εγώ στην ηλικία σου οι γονείς μου δε θέλανε ζωάκια στο σπίτι έτσι και εγώ έβρισκα άλλους τρόπους όπως να δίνω φαϊ σε αδέσποτα ή άλλα που τριγυρνούσαν εκεί. σου εύχομαι σύντομα να βρεις λύση και να έχεις το δικό σου αγαπημένο γατάκι:up:

γατουλα ευχομαι να μη βρεις γατακι γιατι σιγουρα θα το σκοτωσεις ΚΑΙ αυτο με την αδιαφορια σου οπως εχεις κανει με τοσα αλλα ζωα ως τωρα. Οταν σταματησεις να τα βλεπεις ως παιχνιδια τα ξαναλεμε.

Παιδια μην κανετε το λαθος και της δωσετε γατακι. Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει πμ.

γατουλα ευχομαι να μη βρεις γατακι γιατι σιγουρα θα το σκοτωσεις ΚΑΙ αυτο με την αδιαφορια σου οπως εχεις κανει με τοσα αλλα ζωα ως τωρα. Οταν σταματησεις να τα βλεπεις ως παιχνιδια τα ξαναλεμε.

Παιδια μην κανετε το λαθος και της δωσετε γατακι. Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει πμ.
Μη συγχύζεσαι sakura-chan το γατάκι ωριμάζει πολύ γρήγορα σαν να ήταν χτες θυμάμαι που ήταν 11 χρονών:rolleyes:

το γατακι ωριμαζει, η συγκεκριμενα κοπελα δεν ωριμαζει ομως.

το γατακι ωριμαζει, η συγκεκριμενα κοπελα δεν ωριμαζει ομως.
Δεν ξέρω αν ειναι κοπέλα πιστεύω ότι είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που μπαίνει κάθε φορά με άλλο όνομα κ ηλικία γύρω στα 11 κ αρέσκεται στο να είναι ανορθόγραφη/ος κ να νομίζει ότι προκαλεί. Τώρα αν κάνω λάθος ας με συγχωρήσει αλλά νομίζω ότι είναι το ίδιο άτομο που πέρνει άλλα ονοματα κ ηλικιές αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι τι προσπαθεί να βγάλει από την όλη αυτή κακόγουστη φάρσα

ακριβως οπως τα λες!!!! Τωρα εχει εγκυο κουνελι και ενα σωρο αλλα ζωακια που υποθετω ζουν σε αθλιες συνθηκες!

Βρε καλώστην Ελιάνα καί απο εδώ! Τελικά έχει τη συνήθεια να γράφεται 200 φορές σε όλα τα φόρουμ! Καλά κάνειο πατέρας σου και δεν σε αφήνει, επειδή ξέρει οτι δεν μπορείς να φροντίσεις ζώα.

Α,Sli8erin, είναι 17, όχι 11.

εντάξει παιδιά.. με υποθέσεις δε μπορείτε να κατηγορείτε έτσι ένα άτομο... μπορεί όμως με τη βοήθεια των admin να βρούμε ότι ίσως πρόκειται το ίδιο άτομο τότε ναι. Αλλωστε εάν κάποιος από εδώ θέλει να της δώσει κάποιο ζωντανό εκτιμώ ότι λόγω ηλικίας θα πρέπει να είναι και ο γονιός μαζί της έτσι δεν είναι; ;)

Βρε καλώστην Ελιάνα καί απο εδώ! Τελικά έχει τη συνήθεια να γράφεται 200 φορές σε όλα τα φόρουμ! Καλά κάνειο πατέρας σου και δεν σε αφήνει, επειδή ξέρει οτι δεν μπορείς να φροντίσεις ζώα.

Α,Sli8erin, είναι 17, όχι 11.
:blink::blink:
"Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι":down:
Μπορει κι ο μπαμπας της να μην τη φροντισε σωστα τη δεσποινιδα γι'άυτο επιδιδεται σε τετοιου ειδους φαρσες:P:P:P

Το ξέρει κάποιος προσωπικά το άτομο αυτο? Αν ναι, τοτε μπορει να της γίνει κάποια παρατήρηση γιατι υπάρχουν και νόμοι που προστατεύουν τα ζώα.:hmm:

Ακριβώς με την βοήθεια των admin μπορει να αποκαλυφθει αν είναι το ίδιο το άτομο που κάνει τέτοιες κακογουστες φάρσες και να αποκλειστει από το φόρουμ τελικά.:mad: Ορίστε μας. Δεν γίνεται να προκαλεί ο καθένας και να κάνει πλάκες τέτοιου είδους.
Κι αν έχει κάποιος προσωπικά ψυχολογικά προβλήματα ας τα λύσει αλλιώς. :down:

Το ξέρει κάποιος προσωπικά το άτομο αυτο? Αν ναι, τοτε μπορει να της γίνει κάποια παρατήρηση γιατι υπάρχουν και νόμοι που προστατεύουν τα ζώα.:hmm:

Ακριβώς με την βοήθεια των admin μπορει να αποκαλυφθει αν είναι το ίδιο το άτομο που κάνει τέτοιες κακογουστες φάρσες και να αποκλειστει από το φόρουμ τελικά.:mad: Ορίστε μας. Δεν γίνεται να προκαλεί ο καθένας και να κάνει πλάκες τέτοιου είδους.
Κι αν έχει κάποιος προσωπικά ψυχολογικά προβλήματα ας τα λύσει αλλιώς. :down:

Συμφωνώ απόλυτα!! Αν γνωρίζουν οι admin ή κάποιος άλλος ας το ξεκαθαρίσουν κ ας αποκλειστεί το άτομο εκτός φορουμ.
Εκτός του ότι μας χαλάει την διάθεση, μας τρώει χρόνο κ ενέργεια είναι κ επικίνδυνο κανένας ευκολόπιστος να της δώσει κανένα ζώο.:mad::mad:

Όποιος γνωρίζει ακριβώς (είναι 17 κ την ξέρετε? Μπαίνει συνέχεια, σκοτώνει ζώα, τα παραμελεί???) ας μας ενημερώσει παρακαλώ. Κ τις μιλάμε ακόμα???

:down::down:

Έχει κάνει και άλλες τέτοιες φάρσες;:hmm:Γιατί αν έχει κάνει κάτι πρέπει να γίνει..................:mad::mad::mad:

Moυ φαίνεται στημένη όλη αυτή η ανορθογραφία.:P Δεν τρώμε κουτόχορτο!:D
Ωστόσο,you never know!:cool:

:blink::blink:
"Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι":down:
Μπορει κι ο μπαμπας της να μην τη φροντισε σωστα τη δεσποινιδα γι'άυτο επιδιδεται σε τετοιου ειδους φαρσες:P:P:P
To συνετότερο σχόλιο του θέματος!:up:

Moυ φαίνεται στημένη όλη αυτή η ανορθογραφία.:P Δεν τρώμε κουτόχορτο!:D
Ωστόσο,you never know!:cool:

Συμφωνώ και επαυξάνω.Δεν είναι δυνατόν να γράφεις το πολύ έτσι:πολλί

Να αναφέρω και μια άλλη περίπτωση;Μπορεί να είναι από άλλη χώρα και επειδή έχω διαβάσει και άλλα θέματα της γατούλας και επειδή της έχουμε επιτεθεί ίσως να φοβήθηκε και να στεναχωρήθηκε.Γιατί και εμένα στο θέμα <<όριο ηλικίας στο forum>> κάποιοι μου επιτέθηκαν και εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.Μήπως υπάρχει και κάποια τέτοια περίπτωση;

Οτι και να γινεται δεν μπορεις να κανεις τετοιες ανορθογραφιες:confused:Συγνωμη αλλα το την τιν :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back