Είμαι σε απόγνωση με τη γάτα

Μη τυχον και βαλεις νεφτι στο laptop θα καταστρεψεις την επιφανεια του.Μπορεις ομως μεσα σε φλυτζανακια του καφε η μικρα ποτηρακια να βαλεις νεφτι σε βαμβακι και να δημιουργησεις μια ασπιδα γυρω γυρω απο τον χωρο που δεν θελεις να πηγαινει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη τυχον και βαλεις νεφτι στο laptop θα καταστρεψεις την επιφανεια του.Μπορεις ομως μεσα σε φλυτζανακια του καφε η μικρα ποτηρακια να βαλεις νεφτι σε βαμβακι και να δημιουργησεις μια ασπιδα γυρω γυρω απο τον χωρο που δεν θελεις να πηγαινει

το δοκίμασε κανείς στον πάγκο της κουζίνας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσυ σαν αντρας καταλαβαινεις τον δικο μου που δεν τη γουσταρει πια.
συμβουλεψε με πως να τον πεισω να αρχισει να την χαιδευει κ να την ταιζει μηπως κ συνελθει το γατι?? εχω την αισθηση οτι αυτο μπορει να δουλεψει.
πες μου λιγο τη γνωμη σου??

το δοκίμασε κανείς στον πάγκο της κουζίνας?
εννοεις να βαλω στον παγκο νεφτι??? μαλλον δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι σκληρη επιφανεια

δεν θελω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. εγω το είχα δοκιμάσει σε μεγάλες επιφάνειες στο πάτωμα σε σημεία που ήξερα ότι προτιμούσε, μέσα στην ντουλάπα κλπ. για το λαπ τοπ δεν νομιζω ότι θα ήταν και τόσο καλή ιδέα. και σίγουρα όχι σε ρούχα γιατί θα τα ξεβάψει.

δεν θελω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. εγω το είχα δοκιμάσει σε μεγάλες επιφάνειες στο πάτωμα σε σημεία που ήξερα ότι προτιμούσε, μέσα στην ντουλάπα κλπ. για το λαπ τοπ δεν νομιζω ότι θα ήταν και τόσο καλή ιδέα. και σίγουρα όχι σε ρούχα γιατί θα τα ξεβάψει.

αν κανει δουλεια το νέφτι να το βάλω παντού!!! εκτός από επάνω μου μπας και έρθει κανένα για κανένα χάδι!!

εννοεις να βαλω στον παγκο νεφτι??? μαλλον δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι σκληρη επιφανεια

για να βάλω εγώ ρωτάω...τα ίδια προβλήματα με εσένα έχω συν ότι τους αρέσει και ο πάγκος της κουζίνας πολύ...

για να βάλω εγώ ρωτάω...τα ίδια προβλήματα με εσένα έχω συν ότι τους αρέσει και ο πάγκος της κουζίνας πολύ...

δοκιμασε σε ένα μικρό σημείο που δεν φαίνεται και θα δεις αν στο χαλαει... αλλά νομίζω ότι ίσως να στον θαμπώσει. δεν ξέρω και από τι υλικό είναι.

Η θα τον κανεις να την λυπηθει πραγμα δυσκολο μετα απ αυτο που εκανε η κατα τη γνωμη μου παρε ενα μικρο τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι απο τα κινεζικα με 10? και καντον να τη πλησιασει με το παιχνιδι .Ισως μπρεσει και ερθει πιο κοντα της ετσι..αν σκεφτω και κατι αλλο θα σου πω

Η θα τον κανεις να την λυπηθει πραγμα δυσκολο μετα απ αυτο που εκανε η κατα τη γνωμη μου παρε ενα μικρο τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητακι απο τα κινεζικα με 10? και καντον να τη πλησιασει με το παιχνιδι .Ισως μπρεσει και ερθει πιο κοντα της ετσι..αν σκεφτω και κατι αλλο θα σου πω
εννοω πως να τον πεισω να ασχοληθει?? ο τροπος μετα θα ειναι το ευκολο μερος.
να τον πεισω να κανει κατι να αναλαβει πρωτοβουλια.
εσυ ας πουμε πως θα σε επειθε καποιος. ο καθε ανθρωπος βεβαια ειναι διαφορετικος αλλα δεν εχω κ πολλους αντρες εδω να παρω γνωμη.
παλι καλα που εισαι κ εσυ!!

Δεν θα θελησει να παιξει κ αυτος αν σε δει να παιζειις με το παιχνιδι και να το κυνηγαει η γατα?

πόσο σχετικός είναι με τις γάτες; αν δηλαδή του έλεγες ότι το γατί κάτι έχει (χτυπα ξυλο) και ότι χρειάζεται φροντίδα και αγάπη; ζήτα του να του δώσει και λίγο σιροπάκι. λίγο vibramicin ας πουμε που δεν θα του κάνει και κακό για μια φορά. υπάρχει περίπτωση να δεθούν έτσι ή το γατί θα τον μισήσει περισσότερο;

Δεν θα θελησει να παιξει κ αυτος αν σε δει να παιζειις με το παιχνιδι και να το κυνηγαει η γατα?
η γατα δεν θα παιξει γιατι ειναι φοβιτσιαρα. ο βασιλης δεν θα συγκινηθει ακομα κ αν παιξει.
μαλλον πρεπει να τον παρακαλεσω να το κανει για μενα αν μ αγαπαει αλλα δεν θελω να τον πιεζω τον ανθρωπο συναισθηματικα.
καπως να το κανω χωρις να τον εκβιαζω
πόσο σχετικός είναι με τις γάτες; αν δηλαδή του έλεγες ότι το γατί κάτι έχει (χτυπα ξυλο) και ότι χρειάζεται φροντίδα και αγάπη; ζήτα του να του δώσει και λίγο σιροπάκι. λίγο vibramicin ας πουμε που δεν θα του κάνει και κακό για μια φορά. υπάρχει περίπτωση να δεθούν έτσι ή το γατί θα τον μισήσει περισσότερο;
δεν μπορει να δωσει το φαρμακο, ασε που νομιζω οτι θα τσαντιστει.
ισως κατι με το φαγητο να κανω, αν δεχτει ο βασιλης, καμια κονσερβα κ ετσι!!

παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ. πρωτον θα βρουμε λυση ολοι μαζι κ δευτερον χαλαρωσα:)

Σε ανθρωπο που δεν ξερει απο γατες αν τον βαλεις να τη δωσει και φαρμακο η θα του κατεβασει κανενα μαγουλο η θα του κανει καινουργιο κοκκινο μπρασελε στο χερι....
Καλυτερα να ξεκινησει απο ταισμα

Σε ανθρωπο που δεν ξερει απο γατες αν τον βαλεις να τη δωσει και φαρμακο η θα του κατεβασει κανενα μαγουλο η θα του κανει καινουργιο κοκκινο μπρασελε στο χερι....
Καλυτερα να ξεκινησει απο ταισμα

:hmm:ναι, μάλλον έχεις δίκιο. μόνο αν τον προκαλέσεις συναισθηματικά..... ίσως.
αλλά είναι λογικό να εμφανίζεται ανένδοτος τώρα. προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο μήπως και καταφέρεις να του αλλάξεις γνώμη. αρκεί να έχει κόσμια συμπεριφορά και ο γατούλης:hmm:

αρκεί να έχει κόσμια συμπεριφορά και ο γατούλης:hmm:
τωρα σωθηκα. κ ποιος μπορει να την εμπιστευτει πια?? βεβαια δεν εχω κ αλλη επιλογη με την παλιογατα.

Μια αλλη λυση βεβαια ειναι να του κανεις διαφορα..... εσυ και να του αποσπας την προσοχη

Μια αλλη λυση βεβαια ειναι να του κανεις διαφορα..... εσυ και να του αποσπας την προσοχη
τι εννοεις δεν καταλαβα?? παντως αν εννοεις τη γατα, τη ζημια την εκανε οταν λειπαμε.

Δεν μπορεις να την περιορισεις καπου οταν λειπετε? ενοουσα γυναικεια παιχνιδακια για να του αποσπασεις την προσοχη

Δεν μπορεις να την περιορισεις καπου οταν λειπετε? ενοουσα γυναικεια παιχνιδακια για να του αποσπασεις την προσοχη
απο εδω κ περα θα την περιορισουμε.
πως αποσπας την προσοχη ενος αντρα, εστω κ με γυναικεια κολπα, απο ενα κατουρημενο λαπτοπ??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back