Είμαι σε απόγνωση με τη γάτα

πεθερα, εεε:hmm::hmm:(ποσο την δωροδοκισες την γατα γι'αυτο?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πεθερα, εεε:hmm::hmm:(ποσο την δωροδοκισες την γατα γι'αυτο?)

Εχει ένστικτο η γάτα :lol: το έκανε εντελώς δωρεάν:lol::lol::lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προβλεπω να αρχισουν να στην ζητανε ολες γα λιγες μερες(οποτε θα ερχεται η πεθερα στο σπιτι:lol::lol::lol:εκτος απο μενα :lol::lol::lol:το κανω μονη μου:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Πρίν λίγους μήνες είχα ρωτήσει στο forum τι μπορώ να κάνω διότι τα αδέσποτα που ταίζω στην πυλωτή μας είχανε βάλει στόχο και κατουράγανε στο μηχανάκι του άντρα μου.Σκεφτήτε σκηνικό ,ξύπναγε το πρωί έβαζε τη στολή εργασίας (το κουστούμι του)και πήγαινε με την τσίμπλα στο μάτι να πάρει το μηχανάκι να πάει στην δουλειά καί φυσικά φανταστήτε που καθότανε,μέχρι και το τιμόνι του είχανε κατουρίσει.Κάποια κοπέλα μου είχε προτείνει να ρίψουμε λίγο πιπέρι σε σκόνη στα σημεία που κατουράνε, το κάναμε και σταδιακά είδαμε αποτελέσματα.Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατό να το δοκιμάσεις αλλά εαν μπορείς ίσως είναι μία λύση να αποβάλουν την συνήθεια.

Α ωστε επιασε τελικα ε? εγω στο ειχα πει, αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα επιανε σε ανοιχτο χωρο... πολυ θετικο αυτο.

Καλα παντως μην τρελλανεστε δε κτουρουν ολες οι γατες τα λαπ τοπ αυτο που συμβαινει στην βικουλα ειναι ειδικο προβλημα συμπεριφορας περιοχων και ζηλειας και συζηγου και γατιου.

Α ωστε επιασε τελικα ε? εγω στο ειχα πει, αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα επιανε σε ανοιχτο χωρο... πολυ θετικο αυτο.

Καλα παντως μην τρελλανεστε δε κτουρουν ολες οι γατες τα λαπ τοπ αυτο που συμβαινει στην βικουλα ειναι ειδικο προβλημα συμπεριφορας περιοχων και ζηλειας και συζηγου και γατιου.

Ναι έπιασε και μας έσωσε.Χίλια ευχαριστώ.

δεν διαβασα ολες τις απαντησεις, αλλα το βρισκω καπως να την αφησεις μονιμα εξω :( Μηπως ο αντρας σου να προσπαθουσε να κερδισει την εμπιστοσυνη της; Να αφιερωσει λιγο χρονο μαζι της για να καταλαβει οτι την αγαπατε εξισου το ιδιο και εσυ και ο αντρας σου; Οσο για το laptop παρε lenovo thinkpad που αν το κατουρησει θα φυγουν τα υγρα απο ειδικες τρυπουλες και δεν θα παθει τιποτα :cool: Εγω παντως την γατα σου την βρισκω θεα, μακαρι να ηταν και ο δικος μου ετσι :up:

λοιπον εκανα το εξης. εφτιαξα ενα δωματιο να μενουν το βραδυ και θα βαλω ενα πορτακι στην πορτα της κουζινας για να βγαινουν στην αυλη, απο αυτα που ειναι για τα κατοικιδια. ετσι θα γλυτωσουμε να ανεβαινουν απο το δωματιο του γραφειου να ανεβαινουν στο παραθυρο.
το δωματιο του γραφειου θα το βλεπουν μονο οταν ειμαστε εκει.
αγορασα καινουργιο κρεβατι (ουτως η αλλως ηθελα) ωστε να μην το εχει κατουρησει ποτε και θα ειναι απομονωμενα οταν λειπουμε.
κ μετα απο αυτο θα γινουν καλυτερα τα πραγματα ευχομαι.
να δει κ ο βασιλης οτι κανω κατι κ γι αυτον κ δεν τον γραφω.
νομιζω οτι θα πανε ολα καλα.

α ρε βικη, ολοκληρη προσαρμογη στο σπιτι εκανες για την παλιομελινα. ολα καλα θα πανε εχε πιστη !!!! :)

(σορρυ για το οφ τοπικ, στειλε μου το μαιλ που ελεγες)

και εγω πιστευω πως θα πανε καλα τα πραγματα(δεν θα χαλαγε και τον Βασιλη να αρχιζες να του συμπεριφερεσε και συ σαν γατουλα,χαδιαρα εννοω)

Βρε Βίκυ μας μήπως το Μελινάκι είναι η ...δικαιολογία και μας ετοιμάζεις...κάποια έκπληξη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Σήμερα γάααμοςςς ..γιιιινεται...:up:

ειναι ηδη πανδρεμενο το κοριτσι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Καλή επιτυχία Βίκυ... Με γεια τα καινούρια πράγματα και ακατούρητα... (αυτή η ευχή νομίζω ότι θα καθιερωθεί!!!) Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσει επιτέλους και η Μελίνα! Και κυρίως εσείς!

μακαρι, μακααααααααρι

προβλεπω να αρχισουν να στην ζητανε ολες γα λιγες μερες(οποτε θα ερχεται η πεθερα στο σπιτι:lol::lol::lol:εκτος απο μενα :lol::lol::lol:το κανω μονη μου:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

αυτό είναι!!!!!:up: ποιες σκούπες ανάποδα και ποιά αλάτια για να φύγουν οι ανεπιθύμητοι. θα εκπαιδεύσουμε τα γατιά μας να τους κατουράνε!!!
είναι μια πολύ καλή ιδέα για τον σπιτονοικοκύρη μου. :P

μου τη δανειζεις και μενα λιγο να κατουρησει το γραφειο του μ@#####@ του προισταμενου μου ? :lol:

μου τη δανειζεις και μενα λιγο να κατουρησει το γραφειο του μ@#####@ του προισταμενου μου ? :lol:
:up::up::up::up::up:

παιδια ευχαριστως αν θελετε να εκδικηθειτε καποιον προτιμηστε μελινα
19 κατασκευαστες κρεβατιων και λαπτοπιων συνιστουν μελινα.
:mad::mad::mad::mad::mad: τα νευρα μου τσαταλια

παιδια ευχαριστως αν θελετε να εκδικηθειτε καποιον προτιμηστε μελινα
19 κατασκευαστες κρεβατιων και λαπτοπιων συνιστουν μελινα.
:mad::mad::mad::mad::mad: τα νευρα μου τσαταλια

Καμία βελτίωση;

Για συνάδελφο μπορεί να γίνει τίποτα; Ή μόνο για τα υψηλά κλιμάκια;:lol:
Υπομονή με τη γατούλα παιδιά! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back