dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

(ποσο την δωροδοκισες την γατα γι'αυτο?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
πεθερα, εεε(ποσο την δωροδοκισες την γατα γι'αυτο?)
Εχει ένστικτο η γάτα
το έκανε εντελώς δωρεάν

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

εκτος απο μενα 

το κανω μονη μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πρίν λίγους μήνες είχα ρωτήσει στο forum τι μπορώ να κάνω διότι τα αδέσποτα που ταίζω στην πυλωτή μας είχανε βάλει στόχο και κατουράγανε στο μηχανάκι του άντρα μου.Σκεφτήτε σκηνικό ,ξύπναγε το πρωί έβαζε τη στολή εργασίας (το κουστούμι του)και πήγαινε με την τσίμπλα στο μάτι να πάρει το μηχανάκι να πάει στην δουλειά καί φυσικά φανταστήτε που καθότανε,μέχρι και το τιμόνι του είχανε κατουρίσει.Κάποια κοπέλα μου είχε προτείνει να ρίψουμε λίγο πιπέρι σε σκόνη στα σημεία που κατουράνε, το κάναμε και σταδιακά είδαμε αποτελέσματα.Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατό να το δοκιμάσεις αλλά εαν μπορείς ίσως είναι μία λύση να αποβάλουν την συνήθεια.
Α ωστε επιασε τελικα ε? εγω στο ειχα πει, αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα επιανε σε ανοιχτο χωρο... πολυ θετικο αυτο.
Καλα παντως μην τρελλανεστε δε κτουρουν ολες οι γατες τα λαπ τοπ αυτο που συμβαινει στην βικουλα ειναι ειδικο προβλημα συμπεριφορας περιοχων και ζηλειας και συζηγου και γατιου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α ωστε επιασε τελικα ε? εγω στο ειχα πει, αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα επιανε σε ανοιχτο χωρο... πολυ θετικο αυτο.
Καλα παντως μην τρελλανεστε δε κτουρουν ολες οι γατες τα λαπ τοπ αυτο που συμβαινει στην βικουλα ειναι ειδικο προβλημα συμπεριφορας περιοχων και ζηλειας και συζηγου και γατιου.
Ναι έπιασε και μας έσωσε.Χίλια ευχαριστώ.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως ο αντρας σου να προσπαθουσε να κερδισει την εμπιστοσυνη της; Να αφιερωσει λιγο χρονο μαζι της για να καταλαβει οτι την αγαπατε εξισου το ιδιο και εσυ και ο αντρας σου; Οσο για το laptop παρε lenovo thinkpad που αν το κατουρησει θα φυγουν τα υγρα απο ειδικες τρυπουλες και δεν θα παθει τιποτα
Εγω παντως την γατα σου την βρισκω θεα, μακαρι να ηταν και ο δικος μου ετσι 
vickymoon
Διάσημο μέλος
το δωματιο του γραφειου θα το βλεπουν μονο οταν ειμαστε εκει.
αγορασα καινουργιο κρεβατι (ουτως η αλλως ηθελα) ωστε να μην το εχει κατουρησει ποτε και θα ειναι απομονωμενα οταν λειπουμε.
κ μετα απο αυτο θα γινουν καλυτερα τα πραγματα ευχομαι.
να δει κ ο βασιλης οτι κανω κατι κ γι αυτον κ δεν τον γραφω.
νομιζω οτι θα πανε ολα καλα.
ιβανα
Επιφανές μέλος

(σορρυ για το οφ τοπικ, στειλε μου το μαιλ που ελεγες)
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος

Σήμερα γάααμοςςς ..γιιιινεται...

ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
ειναι ηδη πανδρεμενο το κοριτσι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
προβλεπω να αρχισουν να στην ζητανε ολες γα λιγες μερες(οποτε θα ερχεται η πεθερα στο σπιτιεκτος απο μενα
το κανω μονη μου
![]()
αυτό είναι!!!!!
ποιες σκούπες ανάποδα και ποιά αλάτια για να φύγουν οι ανεπιθύμητοι. θα εκπαιδεύσουμε τα γατιά μας να τους κατουράνε!!!είναι μια πολύ καλή ιδέα για τον σπιτονοικοκύρη μου.

ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
μου τη δανειζεις και μενα λιγο να κατουρησει το γραφειο του μ@#####@ του προισταμενου μου ?![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
παιδια ευχαριστως αν θελετε να εκδικηθειτε καποιον προτιμηστε μελιναμου τη δανειζεις και μενα λιγο να κατουρησει το γραφειο του μ@#####@ του προισταμενου μου ?![]()
19 κατασκευαστες κρεβατιων και λαπτοπιων συνιστουν μελινα.

τα νευρα μου τσαταλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ευχαριστως αν θελετε να εκδικηθειτε καποιον προτιμηστε μελινα
19 κατασκευαστες κρεβατιων και λαπτοπιων συνιστουν μελινα.
τα νευρα μου τσαταλια
Καμία βελτίωση;
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για συνάδελφο μπορεί να γίνει τίποτα; Ή μόνο για τα υψηλά κλιμάκια;

Υπομονή με τη γατούλα παιδιά! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool