jiovi
Νεοφερμένο μέλος
..δεν ξερω αν σας ειχα μιλησει για ενα προβλημα που ειχε η γατουλα μου στον αμβλιτροειδη του ματιου .. τελοσπαντων .. το δεξι ματακι της γατουλας μου ηταν θολο και ειχε μια κιτρινιλα ... εγω νομιζα οτι δεν βλεπει !! την πηγα λοιπον σε 2 υπεροχους κτηνιατρους (Αναφης 17 και ναξου) και η διαγνωση τους με χαροποιησε ιδιαιτερα! η γατουλα μου το επαθε σε γατοκαυγα και μου εδωσαν ενα φαρμακακι βιταμινη α ειναι που θα το βαζω καθε μερα για 3 μηνες ! τοσο θα παρει να φυγει ! αλλα αφου δεν εχει κατι χειροτερο ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ! βγηκαν και οι εξετασεις αιματος και ειναι και αυτες σουπερ! τωρα μονο αυτη τη βιταμινη για το ματακι θα παιρνουμε και μου ειπε να την παχυνω λιγο ακομα! και τα δοντακια σε 3 εβδομαδες με ναρκωση θα τα φτιακσουμε! να ειναι και ωραια η αναπνοη μας!!! γενικα θελει μια επισκευη η γατουλα μου αφου την ειχαν σε αθλια κατασταση ... αλλα αφου δεν εχει τιποτα το σοβαρο ειμαι πολυ χαρουμενη! Και ηθελα αυτη τη χαρα να την μοιραστω μαζι σας! ΚΑι κατι τελευταιο ... μολις μου ειπαν οτι τελικα η γατα μου ειναι 5 ετων και οτι με κοροιδεψαν! αλλα και αυτο δε με ενοχλει ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΥΥΥΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο που δεν εχει τιποτα το ματακι της και ειναι περαστικο.Τωρα για τα ψεματα τι να πω....ασχολιαστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Πόσων χρονών νόμιζες οτι ειναι;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

(αντε γιατι πριν κανα μηνα σαν πολλους θανατους ειχαμε..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

τα γατάκια τα είδες?
οι μεγάλες γάτες είναι όπως μπαίνεις πρώτη πόρτα αριστερά στο play room κλεισμένες για να μη φύγει καμία όταν λειτουργεί το ιατρείο, μπήκες να δείς?
όταν εξερευνούσα εγώ και έκανα το λάθος να ανίξω την πόρτα όρμισε ένα θηρίο πηδώντας από 2 μέτρα μακριά απευθίας πάνω στον ώμο μου για χάδια και αγκαλιές, ομολογώ πως αυτό πόνεσε λιγάκι

ποιούς πέτυχες? είναι 2 κοπέλες δίδυμες και ένας άντρας, εγώ πέτυχα την μία κοπέλα μόνο αλλά ήταν πολύ καλή

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
στο Κτηνιατρικο Κεντρο Γατας πηγαμε μεσπαιρε μου!!! πουρινα και εγω δεν σχολιαζω αλλα οπως λεει η γιασμιν σαν μωρο την εχω .. τι πηραζει ??? απλα θα επρεπε να γνωριζω μονο και μονο γιατι αλλαζουν τα φαρμακα και οι δοσολογιες! (θα ξανακανω αποπαρασιτωση γιατι πηρε δοση ουτε τη μιση απο αυτη που επρεπε να παρει ) γι αυτο χρειαζεται και μονο
...μου ειπαν οτι πρεπει να παρει 1 κιλο ακομα το λιγοτερο.. και αντι για 65γραμμαρια να τις βαζω 80-85 την ημερα ! μεχρι να παρει λιγο βαρος και μετα κανονικα! οσο για τον αν εχει μπει στο ποστ με τουσ κτηνιατρους νομιζω πως εχει μπει ηδη απο το μεσπαιρο σωστα????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
ειναι απλα ΣΟΥΠΕΡ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
όντως μοιάζουν δηλαδή οι δίδυμες, με την αδερφή μου είμαστε και εμείς δίδυμες και είχαμε πιάσει κουβέντα, κάναμε πλάκα μου έλεγε εμείς ξεχωρίζουμε η δικιά μου είναι κοντή και χοντρή
ναι καλά θάχουν 2 πόντους διαφορά και κάτι τρέχει
ωστε έτσι και wow η γιατρός? μα καλά πότε προλαβαίνει? με τόσες γάτες που έχει εκεί μόνο να καθαρίζεις τις άμμους τους πάει πέρασε η μέρα

ωραία να βάλουν και υπολογιστή χριάζεται και να φτιάξουν και αυτοί καμιά σελίδα στο internet όχι μόνο wow να ενημερώνετε και ο κόσμος

ε και τι πειράζει αν είναι 5 ετών η γατούλα σου, δεν αλλάζει κάτι και στη μαμά μου πήρα μια γατούλα μεγάλη για είχε μήνει χωρίς αφεντικό λόγω όντος ανωτέρας βίας (χάθηκε η γυναίκα
)εμείς ναμαστε καλά για να είναι και οι γάταροι μας

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
απο ιστοσελιδες ειναι ασχετη! εγω τους εγραψα να μπουν στο σαιτ μας χαχαχαχα... μονο η βοηθος κατι ξερει! θα τους πω για την ιστοσελιδα την επομενη φορα .. σε μια εβδομαδα δηλαδα 
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος

jiovi
Νεοφερμένο μέλος
.... εε ειναι να μην απογοητευτεις? το μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι εχουμε δεθει τοσο πολυ που παθαινω καταθλιψη οταν την αφηνω μονη της και πηγαινω ακομα και για ενα καφε (1-2) ωρες στη φωκιωνος ( 5 βηματα απο το σπιτι) ... μιλαμε ΕΞΑΡΤΗΣΗ! ... αλλα γενικα δεν ειμαι και πολυ καλα με ολα αυτα που εχουν συμβει .... δεν ξερω Βοηθηστε και με συμβουλες για να την παχυνουμε! και αν λυθει και αυτο ελπιζω να γινουμε τελειες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΣυνήθηΣυμπτώματα/tabid/94/Default.aspx
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool