Είμαστε αρρωστούλες!!!

δεν ξερω απλα εγω παντα φοβααι μεχρικ εναν απλο φτερνισμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ταυρινη ειναι τι ??? που θα την βρω? σε πετ σοπ ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μη σε πρηζω θα παμε στο γιατρι πρωι πρωι!

σε πετσοπ ειναι σε μορφη σωληναριου

Πως παχαινεις μια γατα με καλο τροπο: παιρνεις κονσερβες A/D Hillsγια αναρωση η την recovery Royal Canin Και την βαζεις να τρωει απο αυτες καμια εναμιση τη μερα.Εαν δεν εχει ορεξη την ταιζεις λιγο με το ζορι καθε μερα.
Εξισου μπορεις να προσθεσεις "καλοπετ", μια παστα κτηνιατρικη γεματη βιταμινες και ταυρινη.
Εαν της αρεσει καποιο ειδος τροφης ιδιαιτερα πχ τονο κλπ της δινεις κι απο αυτο εαν θελει μονο.

Kαλό πάχος να εχετε με τον καιρό:)

Ψυχραιμια jovi, θα την παχύνεις την μικρή! Απλά χρειάζεται πιο παχυντικό φαγητο και εξτρά πράγματα όπως κονσερβούλες κλπ, να μην βαριέται.
Πάρε και ενα τηλ τις κοπέλες εκει που την πηγαίνεις αν έχουν καμια ιδέα. Αλλά σιγά σιγά θα πάρει τα πάνω της. Αν της λείπουν και δόντια θα ζορίζεται με το φαγητό το άμοιρο...

νομιζω οτι για να βοηθησεις στο ανοσοποιητικο συστημα μπορει να παρει ιντερφερονη,ρωτα τον κτηνιατρο.

Εγώ που φημίζομαι για τα γομάρια που μεγαλώνω μπορώ να σε βοηθήσω: θα μου φέρεις τη γάτα σου εδώ με το Νίνο και τη Μέλη για καμιά βδομάδα να τρώνε μαζί. Σε μια βδομάδα που θα έρθεις να την πάρεις, θα είναι δύο γάτες μαζί...

Εμείς ζυγιστήκαμε το Σάββατο που ήμασταν στον Αίλουρο για εμβόλια κι έπαθα εγκεφαλικό: 6.850 η Μέλη, 6.350 ο Νίνο... τι κάνω λάθος δεν ξέρω, εγώ για δίαιτα τα πήγαινα!:hmm::D

μην ανυσηχείς , τώρα που είναι σε καλά χέρια (στα δικά σου δηλαδή) θα δεις που θα πάρει βάρος σιγα-σιγα:D! Να της έχεις μπόλικη ξηρά τροφή και κονσερβούλες , όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω:rolleyes:.

περιμένουμε καλά νέα:up:

τα δικα μου ειναι γομαρια καλε τα δικα σας ειναι αδυνατα

λοιπον.....τελος καλα ολα καλα!!!!!!!!!!

Η κτηνιατρός μου , μου είχε προτείνει μία πάστα felovite που έχει πολλές θερμίδες όταν η Τιτίκα δεν έτρωγε (της είχα αλλάξει τροφή κ δεν της άρεσε) αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να την αγοράσω.
Πάντως καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό...:happy:

λοιπον η γατουλα εχει ιωση... !! πηρα φελοβαιτ και τις δινς και της αντιβιωσεις! ........ και σε 5 μερες θα παμε να μας δωσει ειδικη διατροφη ... ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

μακαρι να πανε ολα καλα

Περαστικούλια της:(

σημερα, μετα απο λιγες μερουλες με φαρμακακια... και πολλες βιταμινες τρωμε το ΔΙΠΛΑΣΙΟ!!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ !!!! ΠΑΧΥΝΑΜΕ 200γρ. :D η γιατρος μας , μας ειπε οτι δεν ειχε ορεξη απο τον πυρετουλη να φαει και ειχε κλεισει το στομαχακι .. ο πυρετος υποχωρησε και τωρα τρωμε πολυ! ! ! τρωμε και ξηρη τροφη και μια κονσερβα την ημερα!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ!!! αφου πηραμε το φελοβαιτ αλκαξαν ολα! ! ! :D..... μεχρι να παρουμε κιλακια θα τρωμε καθε μερα και κονσερβα! και οταν γινουμε καλα και παχυνουμε θα βγαλουμε πολλες πολλες φωτο να μας καμαρωσετε!!!!:D
αχ αυτο το γατι με εχει ταραξει τοσες φορες! αλλα παντα στο τελος γινεται καλα! το μονο που καταλαβα με ολο αυτο το τρεξιμο ειναι οτι η οικογενια μου δεν ειναι μονο ο μπαμπας μου κ η μαμα μου αλλα και η γατα μου! δεν μπορουσα να το καταλαβω αυτο οταν το ελεγε η μαμα μου για τις δικες της γατες, και εγω ζηλευα τα γατακια της οταν ημουν μικρη!αλλα τωρα που απεκτησα τη δικη μου γατα την καταλαβαινω απολυτα!

Πολύ ωραία. Είδες που έγινε καλά η γατούλα??? Είναι ωραίο να είσαι χαζογατομαμά ;):D:D

μπραβο. ευχαριστα νεα. περιμενουμε τις φωτο να σας καμαρωσουμε!!!

καλησπερα
Θα συνδραμω με την δικη μου αναλογη εμπηρια...πριν 105 χρονια βρηκαμε εναν γατουλη 7-8 μηνων που ξεψυχαγε,πετσι και κοκαλο,με τουφες να φευγουν απο την γουνα του,με 4 σαπια δοντια,κατεστραμενο ον κερατοειδη του ενος ματιου κατα 90 % κα κερατοκονο,και 10 % του αλλου ματιου και θα ητν 1,5 κιλα,με φλεγματα και δυσπνοια,και πυο να τρεχει ως μυξα απο την μυτη,ααα και τα χιλια του και οι πατουσες του ηταν ασπρα!
Ο στραβουλιακας ο φαφουτης τωρα ειναι 5 κιλα γαταρος ,τρωει τον αγλεωρα και προσπαθω να του κανω διαιτα και κουκλος !!Το ματι βεαια στο χαλι που ηταν ειχε μη αναστρεψιμη βλαβη και τα 4 δοντια που εχει τα σαπια εγω δεν του τα εβγαλα παροτι ετσι λενε οι γιατροι,και απλως αποφεβγω να ειμαι πολυ κοντα του οταν χασμουριεται!Παχυναι απλα τρωγοντας και νικοντας τις λοιμωξεις και τις λοιμωξεις οταν ειδα οτι δεν περναγαν με 2 μηνες θεραπειας με vibramιsin,flagyl ,amoxil,τολμησα να του κανω πειραματικη θεραπεια με αλλο ανθρωπινο αντιβιωτικο,μετα απο ερευνα στο ιnternet!!Παραδεχομαι οτι δεν τον πηγα σε κτηνιατρο,παρα μονο οταν εγινε καλα,και η επιπλεγμενη ρινοτραχειιτιδα που ειχε και του ετρωγε την ζωη και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του,περασε με μια δοση,που εγω βεβαια του εδωσα 7.Απο τοτε κρυολογησε αλλες 2 φορες,καθοτι ευαισθητος,αλλα ξερω πια την λυση!!Ειναι τωρα διπλασιος απο οτι στην φωτογραφια!!και πολυ δυνατος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back