Είμαστε στα τελευταία;;

• Thread starter Thread starter milou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λυπαμαι παρα πολυ για τον καημενο τον γατουλι ειλικρινα!Και για αυτον και μονο τον λογο η δικη μου γνωμη ειναι να προχωρησεις δυστυχως στην ευθανασια οπως σου προτεινε και ο γιατρος σου!Μην βαλεις τον καημενο τον γατουλι να περασει ολη αυτη την ταλαιπωρια, ειδικα αν η περιπτωση του δεν ειναι πλεον αναστρεψιμη!Σκεψου το καλυτερο γι αυτον!!Μηπως δεν πρεπει να υπιφερει αλλο?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ λυπήθηκα πολύ για το γάτο σου. Ξέρω ότι η κατάστασή του είναι δύσκολη, αλλά μη χάνεις το κουράγιο σου, μπορεί να βρεθεί κάποια άκρη. Περίμενε τη δεύτερη γνώμη.
Σου εύχομαι τα καλύτερα για το γατούλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιλια ευχαριστω σε ολους!!!ειστε πολυ καλοι!χθες το βραδυ με πηρε ο κτηνιατρος και μου ειπε οτι το γατακι εχει παρει την κατω βολτα,99,9% να μην τα καταφερει μεχρι το πρωι!:( :( :( του ειπα να παω εκει να με δει ή να το παρω σπιτι,μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω τιποτα και στην κατασταση που ειναι δεν καταλαβαινει!!τον ρωτησα αν υποφερει για να κανουμε ευθανασια και μου ειπε οχι,να το αφησω μεχρι το πρωι.δεν πιστευω να ζει τωρα!θα μα παρει μολις παει στι ιατρειο.βασικα εγω θα ηθελα να παω αλλα ηταν 22 30 το βραδυ κυριακης οταν με πηρε και ηδη τον ειχα κουβαλησει το πρωι της κυριακης για ολες τις εξετασεις και ντρεπομουν να επιμεινω....νεοτερα θα σας πω στις 10 00 αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι καλα τα νεα.σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!

Αγγελικα λυπαμαι πολυ!:(
Εγω καλου-κακου αφου θα παω την σαρδελα σε λιγο για εξετασεις, θα ρωτησω και για ομαδα αιματος.
Μακαρι να εχεις ευχαριστα νεα!

:( :( :( :bye: :cry: :cry: :cry: :bye: τελευταια νεα: ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 0700 Η ΩΡΑ...............:bye::cry:
αυτο ηταν το μικρακι μου...
P1040460.jpg

mel,πες μου θα γινοταν αυτο ακομη και να τον ειχα σπιτι?οταν το πηγα ηταν μια χαρα,περπατουσε,γουργουριζε ,τι εγινε τοσο ξαφνικα,μπορει να αγχωθηκε που τον αφησα εκει,μπορει να το πειραξαν τα φαρμακα του ορου?θα πεθαινε τοσο γρηγορα και στο σπιτι?

Αχ μωρέ κρίμα το γατάκι... Λυπάμαι πάρα πολύ! Ισως να είναι καλύτερα έτσι γιατί μια ζωή με τρεχάματα στους γιατρούς και μεταγγισεις και λοιπά δυσάρεστα θα το έκαναν δυστυχισμένο το καημένο.. ΚΡΙΜΑ!

Αγγελική, λυπάμαι πολύ... :( Όμως τον φρόντισες και του πρόσφερες ό,τι μπορούσες, αυτό έχει σημασία. Δυστυχώς και ο θάνατος μέσα στη ζωή είναι... :/:

Αντίο γατούλη:bye: :bye: ...
Καλό ταξίδι να'χεις:bye: :bye: ...

Αντίο Γατούλη...:cry: :cry: :cry:
Αγγελική μου έκανες οτι μπορούσες.......
Ο Γατούλης δεν μπορούσε να σωθεί...αλλιώς θα είχε μια ζωή άσχημη, με μεταγγίσεις και φάρμακα και δεν θα του άρεσε.
Κουράγιο....:( :( :(

Καλό ταξίδι γατούλη:bye:

Αγγελική λυπάμαι πάρα πολύ. Ξέρω ότι πονάς αφάνταστα, αλλά να σκέφτεσαι ότι ο γατούλης σου ηρέμησε και είναι καλά εκεί που είναι.

Αντίο στο γατούλη σου...:bye: :bye:
Να είσαι δυνατή.

Λυπάμαι...:(

Λυπάμαι Αγγελική μου για τον γατούλη σου. Ίσως να είναι καλυτερα έτσι. Ξεκουράστηκε ....:bye::bye::bye:
Τελικά αυτή η βρωμοαρρώστια είτε στους ανθρώπους είτε στις γάτες τό ίδιο σκληρό τέλος έχει...:(

λυπαμαι πολυ Αγγελικη μου για τον γατουλη...:cry: :cry:
ισως και να προλαβαινες ισως και να μην προλαβαινες...:( η μοιρα ομως ειχε αποφασισει.. και η αναμνηση θα υπαρχει παντα εκει...

Αντίο γατούλη:bye::bye::bye:
Αγγελική κουράγιο....τουλάχιστον έκανες ότι μπορούσες!

Κουράγιο, Αγγελική. Τελικά ο γατούλης "αποφάσισε" μόνος του τι ήταν το καλύτερο γι' αυτόν.

:bye::bye: Συλληπητήρια για το γατούλι σου. Εκανες ό,τι μπορούσες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back