Είναι έγκυος;

Το σχόλιο το δικό μου μπορεί να ακουστει πικρόχολο αλλά αν είναι ήδη έγκυος και την αφήσεις να γεννήσει, πολύ απλά θα είσαι ακόμα μία συνένοχος, μπορεί αθελά σου, στον ανεξέλεκτο πολλαπλασιασμό.
Θα κάνει 4-5 γατάκια, τα οποία τι θα απογίνουν ? Θα κανουν παρέα στα 30 του γείτονα ?

Αν όντως αγαπάμε τα ζώα, αφήνουμε στην ακρη το συναισθηματικό κομμάτι του στυλ λυπάμαι τα μωρά.
Πονάω πολύ περισσότερο για τα νεκρά ζώα που βλέπω καθημερινά στους δρόμους παρά για τα νεκρά έμβρυα που αποφάσισα να μην γεννηθούν και να έρθουν σε ένα κόσμο, απόλυτα εχθρικό απεναντί τους.
Η δική μου άποψη είναι καθαρα προσωπική, είναι η άποψη ενός ανθρώπου που δεν κοιμάται τά βράδυα, όταν βρέχει, όταν φυσάει λυσσασμένα ο αέρας ή όταν κάνει κρύο γιατί σκέφτεται τα χιλιάδες αδέσποτα ζώα που ζουν έξω στον δρόμο.
Και στην τελική θεωρω ότι οι νέοι άνθρωποι όπως εσύ Όλγα θα επρεπε να ειναι πιο συνειδητοποιημένοι στο θέμα της στείρωσης. Αν ο κόσμος έχει μια ελπίδα να αλλάξει προς το καλύτερο, την ελπίδα αυτή την έχει από εσένα, όχι από μένα που ειμαι ήδη 46.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σχόλιο το δικό μου μπορεί να ακουστει πικρόχολο αλλά αν είναι ήδη έγκυος και την αφήσεις να γεννήσει, πολύ απλά θα είσαι ακόμα μία συνένοχος, μπορεί αθελά σου, στον ανεξέλεκτο πολλαπλασιασμό.
Θα κάνει 4-5 γατάκια, τα οποία τι θα απογίνουν ? Θα κανουν παρέα στα 30 του γείτονα ?

Αν όντως αγαπάμε τα ζώα, αφήνουμε στην ακρη το συναισθηματικό κομμάτι του στυλ λυπάμαι τα μωρά.
Πονάω πολύ περισσότερο για τα νεκρά ζώα που βλέπω καθημερινά στους δρόμους παρά για τα νεκρά έμβρυα που αποφάσισα να μην γεννηθούν και να έρθουν σε ένα κόσμο, απόλυτα εχθρικό απεναντί τους.
Η δική μου άποψη είναι καθαρα προσωπική, είναι η άποψη ενός ανθρώπου που δεν κοιμάται τά βράδυα, όταν βρέχει, όταν φυσάει λυσσασμένα ο αέρας ή όταν κάνει κρύο γιατί σκέφτεται τα χιλιάδες αδέσποτα ζώα που ζουν έξω στον δρόμο.
Και στην τελική θεωρω ότι οι νέοι άνθρωποι όπως εσύ Όλγα θα επρεπε να ειναι πιο συνειδητοποιημένοι στο θέμα της στείρωσης. Αν ο κόσμος έχει μια ελπίδα να αλλάξει προς το καλύτερο, την ελπίδα αυτή την έχει από εσένα, όχι από μένα που ειμαι ήδη 46.

Γεια σου ρε Βουλιτσα!!!!!Να ηταν ολοι σαν κι εσενα στα 46 σου!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω απολυτα!Πες τα ρε Βουλα!:up: Ειδικα οταν μιλαμε για μια γατα που αν ειναι εγκυος ειναι στις πρωτες εβδομαδες!Εγω μπορει να το σκεφτομουν αν ειχα μια γατα σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη,αλλα οταν τα μωρα ειναι στην ουσια κυτταρα ασχηματιστα τοτε δε θα το σκεφτομουν καν να την αφησω να γεννησει!

Η ελπίδα πηγάζει από [B]όλους μας[/B]. Όλους εμάς που αφιερώνουμε χρόνο από την ζωή μας κ χώρο στην καρδιά κ στο σπίτι μας για την φροντίδα των ζώων.Όσο για το αν είναι πικρόχολο ή όχι αφήνω άλλους να το κρίνουν.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να την πας στον κτηνιατρο επειγοντος για να προλαβεις!και αν δεν ειναι εγκυος μην καθηστερεις καθολου τη στειρωση απο στιγμη σε στιγμη θα ζευγαρωσει!

Πήγαμε στον κτηνιατρο την παρασκευή και στειρωθήκαμε!!!!
Κ τώρα βάλαμε κ κολάρο γιατί τραβάμε τα ράμματα με τα δόντια....
Καλά οταν πήγα κ την πήρα από το γιατρό έβγαζε το πατούσι της από το κλουβί κ έπιανε το χερι μου που ήταν στο λεβιέ των ταχυτήτων,,,,όχι όμως δυνατά με νύχια ίσα ίσα να με ακουμπάει....
Κ εννοείται ότι από εκείνη τη μέρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου , έρχεται και με γλείφει ενώ ποτέ δεν το έκανε αυτό πριν.....
Απλά θέλει να βγει έξω στην αυλή αλλά φοβάμαι μην χτυπήσει κ τραβηχτούν τα ράμματα τι να κάνω?/

Πήγαμε στον κτηνιατρο την παρασκευή και στειρωθήκαμε!!!!
Κ τώρα βάλαμε κ κολάρο γιατί τραβάμε τα ράμματα με τα δόντια....
Καλά οταν πήγα κ την πήρα από το γιατρό έβγαζε το πατούσι της από το κλουβί κ έπιανε το χερι μου που ήταν στο λεβιέ των ταχυτήτων,,,,όχι όμως δυνατά με νύχια ίσα ίσα να με ακουμπάει....
Κ εννοείται ότι από εκείνη τη μέρα δεν ξεκολλάει από πάνω μου , έρχεται και με γλείφει ενώ ποτέ δεν το έκανε αυτό πριν.....
Απλά θέλει να βγει έξω στην αυλή αλλά φοβάμαι μην χτυπήσει κ τραβηχτούν τα ράμματα τι να κάνω?/

καταρχην,καλη αναρρωση στην μικρουλα....:D...λοιπον...ειναι πολυ απλο....δεν θα την αφησεις...εγω γενικα θα σου συνιστουσα να μην την αφηνεις καθολου εξω...τα ειπαμε νομιζω για τους κυνδινους...στην αρχη θα της κακοφανει,αλλα σιγα-σιγα θα συνηθισει...με ολους μας το ιδιο εγινε..μακαρι να μπορουσαμε να τους παρεχουμε ασφαλεια και εξω,αλλα οπως νομιζω οτι καταλαβαινεις και εσυ,...αυτο ειναι αδυνατον,δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη...ουτε και εμεις...ετσι δεν ειναι;:):)
ΥΓ...μην σε τουμπαρει βρε...:lol::lol:

Ξέρεις τι γίνεται?
Εγώ σκοπέυω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να κάνω μωράκι, και σκέφτομαι ότι ο άντρας μου θα φρικάρει άν του πω κάτι τέτοιο ,να μείανι δηλαδή η Μπιζού μόνιμα μέσα,αν και έγω δεν έχω κανένα προβλημα με τη γατούλα μου ίσα ίσα που μου αρέσει κίολας!!!!
Μάλλον θα κατάλαβες ότι εκτός από τη γάτα θέλει κ κάποιος άλλος να βγει προς τα έξω ωρίς αυτό να τον κάνει κακό, απλά δεν μπορεί να φανταστεί το ψιψινάκι μου!!! να είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό που θα κανουμε....

Mπράβο σας, περαστικά εύχομαι.

Ξέρεις τι γίνεται?
Εγώ σκοπέυω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να κάνω μωράκι, και σκέφτομαι ότι ο άντρας μου θα φρικάρει άν του πω κάτι τέτοιο ,να μείανι δηλαδή η Μπιζού μόνιμα μέσα,αν και έγω δεν έχω κανένα προβλημα με τη γατούλα μου ίσα ίσα που μου αρέσει κίολας!!!!
Μάλλον θα κατάλαβες ότι εκτός από τη γάτα θέλει κ κάποιος άλλος να βγει προς τα έξω ωρίς αυτό να τον κάνει κακό, απλά δεν μπορεί να φανταστεί το ψιψινάκι μου!!! να είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό που θα κανουμε....

καλα....το γατι,σε τι θα πειραξει το μωρο;....οι μισες απο εδω μεσα...εχουν παιδια...και μωρα...τεσπα...

Ξέρεις τι γίνεται?

Θα του δείχνεις καθημερινά αυτή τη φωτό που θα δεις παρακάτω μέχρι να έρθει στα συγκαλά του:P και θα του εξηγήσεις ότι εσύ που είσαι η μάνα είσαι ενήμερη για την υγεία σου και του μωρού και δε φρικάρεις.
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=1176837&postcount=484

επισης να σου πουμε οτι αυτο το πλασματακι ειναι 10 ημερων..και η κοπελα εχει 2 γατες και 2 σκυλια..αρα δεν νομιζω μια γατα να κανει τοσο μεγαλο κακο πια..:D

Το ξέρω βρε παιδιά και δεν είναι ότι δεν αγαπάει τα ζώα κ αυτός με κονσέρβες στο πορτ μπαγκάζ κυκλοφορεί κ στο πατρικό του στα Πετράλωνα έχει περιθάλψει ουκ ολιγα γατάκια, σκυλάκια, κλπ,απλά δεν έχει την υπομονή μου.
Π.Χ. χθες το βράδυ η Μπιζού ήταν ανήσυχη πολύ και κοιμόταν μαζί μας, δηλαδή σε κάποια φάση κοιμόταν στην πλάτη μου και μετά πήγε στην πλάτη του καλού μου τον ξύπνησε και φρίκαρε , και όπως καταλαβαίνεις έγω αυτά τα παίρνω πιο χαλαρά από αυτον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε...καλα...αν ειναι μονο για το κρεββατι,μπορειτε να κλεινετε την πορτα της κρεββατοκαμαρας....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι τέτοιο μάλλον θα γινει

φιλη ολγα μην φοβασε καθολου για το γατι οτι θα κανει ζημια στο μωρο που θα κανεις. Απλα φροντισε να εχει ολα τα εμβολια της η γατουλα σου και να ειναι υγιεις....:)

Α υ τ έ ς ακριβώς εννοώ....:lol:Και βέβαια δεν νομίζω ότι μπορώ να βγάλω καμί αάκρη με τους γείτονες δυστυχώς...γιατί δεν μπορώ να τους πετύχω...μια λείπω εγω κ μια αυτη κατι θα γίνει όμως.... :hmm:γιατι κ αυτοι αγαπούν τα ζώα!

Πώς μπορώ να καταλάβω αν θα γίνει μαμά η γατούλα .....

γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ.....
πριν απο λιγο καιρο μου χαρισαν μια γατουλα περιπου ενος ετους και μου ειπαν πως ειναι στειρωμενη ομως μετα απο περιπου 2 βδομαδες παρατηρησα οτι η κοιλιτσα της εχει παραφουσκωσει και μου φανηκε πολυ παραξενο δυστιχως δν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να την παω στον κτηνιατρο δεν εχω προβλημα να κρατησω τα γατακια που θα γεννηθουν αν υπαρχουν τελικα γατακια.... ομως πολυ θα ηθελα να μαθω γιατι αν ειναι εγκυος θα την αφησω στην βεραντα μ μακρυα απο τους 3 σκυλους μ για να αποφυγω τραυματισμους....
ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!!!!

Συγχώνευσα το thread που άνοιξες με ένα παλιότερο με το ίδιο θέμα. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις με ποιο τρόπο μπορείς να καταλάβεις αν είναι έγκυος η γατούλα.
Παρόλα αυτά, αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για κτηνίατρο, πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα έχει μια ολόκληρη γατο-οικογένεια; (η μαμά συν 4-5 γατάκια, τα οποία σε έξι μήνες θ' αρχίσουν να γεννάνε κι εκείνα).
Η γατούλα που σου χάρισαν (και σύντομα και τα γατάκια που θα γεννήσει) χρειάζονται καλή διατροφή, εμβόλια και αποπαρασιτώσεις για να είναι υγιή. Είναι ευθύνη και υποχρέωση του καθενός που αναλαμβάνει ένα ζωάκι να του προσφέρει τουλάχιστον αυτά.

Απάντηση: Είναι έγκυος;;;;

Κατά τα άλλα η γατούλα πως είναι, η διάθεση της, η όρεξη; Γιατί η κοιλιά μπορεί να φούσκωσε λόγω ασκίτη. Μπορείς επίσης να ψάξεις στην κοιλιά της χαμηλά να δεις αν υπάρχει ουλή από την τομή της στείρωσης (όμως δεν φαίνεται πάντα). Πρέπει να πάτε σε κτηνίατρο να την δει καλού κακού. Το στήθος της μεγάλωσε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back