Είναι έγκυος;

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κύριε, κύριε, να πω εγώ που ξέρω;:P Ναι, καμιά φορά τα πουλάνε για κανά 20ευρω. Οι πιο φιλόζωοι τα χαρίζουν.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατσε κατω Παπαλάμπρου αμέσως να πεταχτεις!:P
Σ'εμας στο Βολο τα πουλανε 60 ευρω...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι προκατηλειμμένη, πρόκειται για ένα συμβολικό ποσό για να βεβαιωθούν ότι θα πάνε σε καλά σπίτια.

Βρε παιδια, ενταξει αυτοι τα πουλανε. Υπαρχουν ομως τοσο χαζοι που τα αγοραζουν? Αν βγω εξω μεχρι να γυρισω στο σπιτι μπορω ανετα να μαζεψω καμια 20αρια....:blink::blink::blink:

Βέβαια, γιατί αυτά είναι από σπίτι, ενώ απ' το δρόμο ποιος ξέρει τι αρρώστιες θα 'χουνε.

Θες να ανοίξουμε επιχείριση στο Βόλο;

(μ' έχει φάει η μλκία σήμερα)

Ελεγα μηπως τα εδιναν για ευθανασια οι γονεις και ελεγαν στο μικρο οτι τα πουλησαν:hmm:, για αυτο ρωτησα:hmm:

Ωραια λοιπον, να συνεχισω να ειμαι off-topic με τις ευλογιες των mods...:P:lol:
Η καλυτερη επιχειρηση ever, ειναι (αφου ειπα και ευλογιες) οι εκκλησιες.
140 ? για 70 καφεδες ελληνικους...Και δεν χρειαζεται ερευνα αγορας, παντου δουλευουν!

Toκ -τοκ.. να σας ανακαλέσω στην τάξη σήμερα... είδατε ήλιο και θέλετε εκδρομή!!!! Αμερικαν μπαρ....:mad:

Το κορίτσι ήτο σαφές... θα κρατήσει 3 μικρά και την μάνα =4. ΑΝ γεννηθούν και άλλα τότε θα τα δώσει σε αυτά τα καλά μαγαζιά που θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν, θα τα φροντίζουν τέλεια, για να βρούν ένα τέλειο σπιτάκι!!!
(η πανσέληνος πέρασε....):lol:

Βγήκατε τελείως εκτός θέματος. Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε αν η γάτα μου είναι έγκυος ή όχι!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

Δεν γινεται αυτο που ζητας μεσω Internet. Περιμενε να δεις οταν και αν θα γεννησει. Και εκτος αυτου, συγγνωμη που θα στο πω ετσι χυμα, δε μπορει να σε παρει κανεις στα σοβαρα οταν πετας ετσι ξερα "δε θα τη στειρωσω γιατι δε θελω".
Το θεμα δεν ειναι τι θελεις εσυ, αλλα τι ειναι καλο για τη γατουλα.
Να εχεις υποψιν σου οτι τα pet shop δεν παιρνουν κεραμιδογατα, γιατι δεν πωλουνται. Αλλα κι ετσι να ειναι, δεν θα ζησουν (αν ζησουν) σε σωστες συνθηκες.
Αυτο που ουσιαστικα θες απο οτι καταλαβαμε ολοι εδω, ειναι να γεννησει η γατα σου, να παιξεις με τα μικρα και μετα να τα πεταξεις. Και η γατα σου κινδινευει απο τις συνεχεις γεννες.
Οποτε μην περιμενεις σοβαρη απαντηση οταν εισαι τοσο ανευθυνη απεναντι στο ζωο σου.
Λυπαμαι.

Εγώ μία ερώτηση έκανα. Αν είναι η γάτα μου έγκυος. Όλα τα άλλα που λέτε είναι άσχετα!

Όχι, δεν είναι έγκυος αν το έσκασε για μια μέρα, και είναι 7 μηνών.

Είναι απόφασή σου αν θα την στειρώσεις ή όχι, αλλά υποχρέωσή σου να την κρατάς στο σπίτι αν αποφασίσεις να ΜΗΝ την στειρώσεις τελικά.

Αλήθεια, εσύ θέλεις να είναι έγκυος, ή προτιμάς να μην είναι;

Εγώ μία ερώτηση έκανα. Αν είναι η γάτα μου έγκυος. Όλα τα άλλα που λέτε είναι άσχετα!

Οταν χασεις τη γατα, θα καταλαβεις ποσο σχετικα ειναι ολα, αν και στο απευχομαι.

Όχι, δεν είναι έγκυος αν το έσκασε για μια μέρα, και είναι 7 μηνών.

Μιά χαρά μπορεί να μείνει μια γάτα έγκυος 1 μέρα έξω και 7 μηνών.;)
μου έχει τύχει κι 5 μηνών.:/:

penyamy, δημόσιο φόρουμ είναι, και ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του. Σύμφωνα με το ύφος και την συμπροφορά, παίρνουμε και τις ανάλογες απαντήσεις.:)

Φυσικά θα κάνεις ότι θέλεις στην τελική.;)

Μα είναι μωρό ακόμα :( Και πότε να πρόλαβαν οι γάτοι να την εντοπίσουν μέσα σε τόσες λίγες ώρες; Μπορεί να γίνεται... Πιστεύω πάντως ότι δεν είναι τόσο εύκολο...

Ή μάλλον.. ΕΛΠΙΖΩ να μην είναι τόσο εύκολο!:/:

Δεν ξέρω, και δεν είμαι μάγος για την γατούλα της κοπέλας... ;)
αλλά γενικά, μετα τους 5 μήνες είναι πιθανόν να έχει μια γάτα οίστρο.. αν βρεθεί και έξω.. ή με αρσενικό ώριμο, μην ανησυχείς θα την μυρίσουν απο πολύ μακριά και το ζευγάρωμα θα γίνει.

Ναι, φυσικά και είναι πολύ μικρή η γατούλα για παιδιά.. αλλά και εμείς απο τα 12-13 βιολογικά μπορούμε να κάνουμε παιδιά... δεν σημαίνει ότι κάνουμε ή και ότι για την 5-6μηνών γατούλα είναι ασφαλές και εύκολο...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back