emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι για τη μεγαλη. Παλι προσπαθει να ανοιξει τη ντουλαπα μου (αυτο κανει οποτε ειναι εγκυος.) και η κοιλια της ειναι παρα πολυ μεγαλη αλλα δε νιωθω μωρα....
Ενταξει και τωρα τον χειμωνα δεν τις βγαζω εξω... Τι να πω...
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν τα καταφεραμε για οικονομικους λογους. Δεν εχω δουλεια εγω.
Ναι για τη μεγαλη. Παλι προσπαθει να ανοιξει τη ντουλαπα μου (αυτο κανει οποτε ειναι εγκυος.) και η κοιλια της ειναι παρα πολυ μεγαλη αλλα δε νιωθω μωρα....
Ενταξει και τωρα τον χειμωνα δεν τις βγαζω εξω... Τι να πω...
Αν πλησιάζει να γεννήσει λογικά θα έμεινε έγκυος περίπου στα τέλη του Σεπτέμβρη
....εσύ ξέρεις αν μπορεί να έγινε κάτι....καλό θα ήταν να την πας και στον γιατρό σας μια βόλτα να την δει και να σου πει!Ελπίζω όλα να σας πάνε καλά!

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και moukelis δεν μπορω να κοψω τον λαιμο μου επειδη δε μπορω να τις στειρωσω. Αν ειχα δουλεια θα το κανα.. Αν γεννησει δεν υπαρχει προβλημα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δανάη, άσε καλύτερα να μιλήσουν για τέτοια θέματα άνθρωποι με περισσότερη πείρα από σένα, που έχουν αφήσει πια πίσω τους την αντιδραστικότητα (και την ανωριμότητα) της εφηβείας. Εκμεταλλεύσου αυτό το site για να μάθεις αυτά που δεν ξέρεις, όχι για να κάνεις πως τα ξέρεις όλα.εαν προκειται να κανεις στυρωση στο ζωντανο πρεπει να εισαι σιγουρη οτι θελεις να της χαλασεις τις σεξουαλικες σχεσεις τις??γιατι δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ζωο δεν εχει το δικαιωμα να ζησει με φυσιολογικο τροπο..σκεψου το αλλιως θα σου αρεσε να σου κανανε εσενα στυρωση??οχι..δεν χρειζομαι απαντηση,ξερω πως εχεις προβλημα με τα γατακια αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να της κανεις στυρωση..υπαρχουν και αλλες λυσεις,πιο ευκολες,χωρισ να πονεσει το ζωο,μην φτανουμε με την μια στα ακρα..κοιτα δικια σουα ποφαση απο εδω και περα,εγω σου ειπα την γνωμη μου..και αν ζητας αλλες λυσεις σου εχω..απλα ρωτα με..τα λεμε αγαπητη μου εμμα..!![]()
Ένα είναι το βέβαιο: καλύτερες προτάσεις αποκλείεται να έχεις.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τι προτείνεις;
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
κατι υπερβολικα ασχετο ποσο ετων εισαι εαν επιτρεπεται βεβαια..?
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Και όσο για την υιθεσία δε νομίζεις ότι υπάρχουν αρκετά αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι για να "δημιουργούμε" εμείς κι άλλα??
Φιλικά Βίκυ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όλα αυτά που λες, ναι, μια φορά τα είχα ακούσει...αμυνα το λεμε??πες το οπως θελεις..λυσεις πολλες..κατι λιγο παραλογο θα ελεγα ειναι οτι οποιος δεν μπορει να φροντησει τα μωρα,που δλδ δν τα φρωντιζει καν η εμμα αλλα η μητερα γατα στν περιπτωση μας,δεν ειναι αξιος να προσεξει απολυτα το ιδιο του το κατοικιδιο,μια αλλη λυση ειναι η υοθεσια..αν εχεις ακουστα?η πιο κακια να τα αφησει στο δρομο,και γενικα αλλες λυσεις,τελευτεα φερνω την στυρωση..τωρα τι θα επιλεξει ο καθε ανθρωπος ειναι καθαρα δικια του δουλια..βεβαια αυτο εξαρταται απολυτα και απο τι ειδος ατομου ειναι ο καθενας απο εμας π.χ. κακος,καλος...δεν κρινω κανεναν για να απαντησω με σιγουρια..
κατι υπερβολικα ασχετο ποσο ετων εισαι εαν επιτρεπεται βεβαια..?
Όμως κανένα απ' αυτά δεν είναι λύση, πόσο μάλλον μακροπρόθεσμη.
1. Η μητέρα γάτα δεν φροντίζει τα γατάκια παραπάνω από 3 μήνες. Μετά τα αφήνει να βρουν την τύχη τους και στη γειτονιά κυκλοφορούν 5-6 αδέσποτα παραπάνω.
2. Την υιοθεσία, ναι, την έχω κι αυτήν ακουστά. Μέσα σε έναν χρόνο μια γάτα μπορεί να κάνει τρεις γέννες, σύνολο 15 γατιά. Πού θα βρεις 15 ανθρώπους σε έναν χρόνο να τα δώσεις; Νομίζεις πως είναι τόσο εύκολο;
3. Αν η γάτα είναι αδέσποτη, δεν μπαίνει θέμα να τα αφήσεις ή όχι στον δρόμο. Εκεί καταλήγουν ούτως ή άλλως.
4. Η στείρωση α) γράφεται με ει κι όχι με υ
β) αποτελεί την πιο σοφή, μακροπρόθεσμη & υγιεινή λύση.
Κι αν δεν με πιστεύεις, ρώτα τους γονείς σου τους κτηνίατρους που ασφαλώς θα ξέρουν να σου πουν πολλά περισσότερα για το θέμα.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως λόγω μεγέθους?? Ίσως λόγω του ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε κάνει τον κόσμο πολύ επικίνδυνο για αυτά??
Και εδώ μπαίνει το θέμα του πόσο αντέχει ο καθένας να βλέπει γύρω του αδέσποτα ζωάκια μέσα στο κρύο να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια...
Αλλά αν παρόλα αυτά βρίσκεις κάθε χρόνο 15 άτομα να τους δίνεις τα γατάκια τότε ναι οκ πάω πάσο πολύ καλά κάνεις και δεν θέλεις τη στείρωση.
Για μένα προσωπικά η στείρωση είναι η καλύτερη λύση..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτά που γράφεις για τους ανθρώπους και τα ζώα δεν καταλαβαίνω πού κολλάνε... Αν θεωρείς ότι επιβιώνουν π.χ. οι άστεγοι που μένουν σε χαρτοκούτια, ξανασκέψου το, διότι αυτό είναι το πλησιέστερο αντίστοιχο στα αδέσποτα ζώα. Σε μια ιδανική κοινωνία, και οι άστεγοι και τα αδέσποτα θα έπρεπε να έχουν το πρόβλημά τους λυμένο.παντα φιλικα..εχεις δικιο..αλλα για δες γυρω σου τοσοι ανθρωποι πως επιβιωνουν και μν μου πεις θεμα εξυπναδας..γτ θεωρω τα ζωα πλ πιο εξυπνα απο εμας..βρες κατι καλυτερο να με πεισεις
Επίσης, δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα. Μυαλό έχεις, βάλ' το σε λειτουργία.
΄
Είμαστε και οφφ τόπικ.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
ακομα δεν μου ειπες μπορω να μα8ω την ηλικια σου??
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όσο για την ηλικία μου, είναι για να μου μιλάς στον πληθυντικό.
Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το φόρουμ τώρα που έχεις σχολείο και να μπαίνεις μόνο στις διακοπές.
Άντε, καληνύχτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool